Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Boxhead Bounty Hunter
sponzorované odkazy

Boxhead Bounty Hunter

Hrajete online hru Boxhead Bounty Hunter

Další díl vydařené serie Boxhead. Tentokrát bude vaším úkolem zlikvidovat online nepřátelé v napínavé střílecí hře. Nakupujte super zbraně, vylepšujte je a pokuste se zůstat jako poslední naživu.

ovládání hry Boxhead Bounty Hunter

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 99x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombie Wrangle
Akční hry - 36x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Bad Eggs Online 2
Akční hry - 35x
Druhý díl populární akční střílečky pro všechny chlapské hráče online her. Pusťte se do hry, ve které budete ovládat vejce (ano, správně - vejce). Hru je možné hrát jako multiplayer po internetu.
Zoo-preme accuracy
Akční hry - 15x
Zlý Sasquatch ovládl mysl zvířat v zoologické zahradě, načež se začala bouřit. Před tím než všechno a všechny rozdupou se je musíte pokusit zastavit. K tomu vám poslouží zbraně a medicína. Po každé úrovni můžete zbraně vylepšovat a koupit si účinnější medicínu. Zoo-preme Accuracy je pěkná, ale ze začátku poněkud těžká hra.
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 42x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.
Dragon Ball Z Devolution
Akční hry - 51x
Vyzkoušejte retro hru ve stylu automatové legendy Street Fighter. Tentokrát však s postavičkami ze seriálu Dragon Ball. Vrhněte se do boje o mistrovský titul v bojových uměních a vyzvěte silné soupeře.
Headless Zombie
Akční hry - 27x
Parádní skákačka, ve které bude vaším úkolem pomáhat malému Carlovi v cestě za odplatou. Carl je trochu jiný hrdina, je totiž mrtvý, respektive je z něj zombík. Snad se vše vyřeší až s ním doskákáte do poslední úrovně a zabijete kouzelného bossa.
hra v Unity3D
Broforce
Akční hry - 32x
Staňte se vůdcem jednotky elitních žoldáků, kteří musí projít nebezpečnou džunglí a porazit teroristy. Zachraňte rukojmí, odemkněte lepší zbraně a získejte co nejvíce bodů. Hra je v Unity3D.
Conquer Antartica
Akční hry - 21x
Máte rádi hru Worms? Tak to se při této bezvadné hře jistě zabavíte. Tato hra je určena pro dva hráče, takže pozvěte svého kamaráda a dejte se do hry. Je to na stejném principu akorát místo žížalek zde figurují tučňáci. Používejte proti nim různé zbraně a ničte je.
Zombie Hole
Akční hry - 19x
Sedíte doma a díváte se na televizní zprávy. Hlasatelku v přímém přenosu napadli a zabili zombie. Kolem vašeho domu se tyto nestvůry začaly shromažďovat. Vyjděte do ulic se svou zbraní a zničte je.
Thing thing
Akční hry - 7x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Dead Frontier Night Two
Akční hry - 8x
Výborné pokračování akční hry Dead Frontier. Opět se budete probíjet temnými uličkami a kosit zombie a stvůry nakažené virem N4. Hra má skvělou atmosféru, chvílemi se možná budete i bát... to až na vás ze tmy zaútočí krvelačný zombie. Rozhodně hru spouštějte ve větším okně.
Metal Slug Brutal
Akční hry - 9x
Schyluje se ke konci války, ale vítězství vaši strany není tak jisté, jak se zdá. Proto jste byl vyslán na tajnou misi, při které máte zničit ty nejmocnější nepřátele, se kterými se v této válce potýkáte.
Pico Infantry
Akční hry - 24x
Určitě znáte geniální počin od Team17 s názvem Worms. Tahle hra je tak trochu kopíruje. Máte spoustu zbraní na výběr a ještě více nepřátel, tak neváhejte a ukažte jim, zač je toho váš loket. Velice zábavné.
299 The Lost Spartan
Akční hry - 4x
Probojujte se v této hře přes moře, kde na Vás čeká mnoho nepřátel. Dokážete se probojovat pouze se štítem a kopím? S každým normálním úderem získáváte kombo body, které pak můžete využít jako bombo útok.
Sky Fighters
Akční hry - 34x
V této hře se stáváte pilotem a Vašim úkolem je ničit nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Sbírejte munici a různé bonusy na které po cestě narazíte. Kolik bodů dokážete nasbírat záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.