Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Blast Billiards 4
sponzorované odkazy

Blast Billiards 4

Hrajete online hru Blast Billiards 4

Hodně chytlavý a bláznivý kulečník. Vaším úkolem je dostat všechny koule do děr. Ovšem musíte to stihnout v časovém limitu, který je neúprosný.

ovládání hry Blast Billiards 4

myší, viz instrukce ve hře • 0.17 MB • 152x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
hra v Unity3D
BMX Freestyle
Sport - 11x
Ukažte celému online světu své dovednosti a triky na bmx kole. Čím déle dokážete udržet nějaký trik, tak tím více dostanete bodů. Dávejte pozor na přesný dopad na zem a hlavně se nezraňte. Pro speciální triky sbírejte boost bonusy.
Study in the UK
Sport - 223x
Velmi vydařená online hra na téma kopání penalt. Jako talentovaný fotbalista budete muset dobře zamířit vaši střelu do branky, abyste vsítili pěkný gól. V dalších úrovních je hra pěkně těžká. Fotbalová superhra jak má být.
Sprinter - zaběhněte si stovku
Sport - 17x
Vyzkoušejte si běh na 100 metrů v této jednoduché flashové gamesce. Hra se ovládá šipkami vlevo a vpravo. Úkolem je běžet co nejrychleji a vyhrát, ovšem pozor, aby se vám nezamotaly nohy :o).
Kung Fu Kick Off
Sport - 26x
Myslíte si, že dokážete porazit Kung Fu Pandu ve stolním fotbálku? Vyzvěte pandu na sportovní souboj a uvidíme, kdo má rychlejší reakce a kdo dokáže vstřelit během pár minut nejvíce gólů. Miřte dobře a také dobře braňte.
Minigolf
Sport - 139x
Zahrajte si minigolf a pobavte se u této skvělé hry. Ze začátku se Vám budou zdát dráhy lehké, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete a do jakého kola se dokážete probojovat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Rebounce
Sport - 32x
Abyste byli dobrými basketbalovými hráči, musíte umět správně střílet na koš. Pojďte si to provičit v téhle flashovce. Budete zavřeni v hranaté místnosti s košem a můžete využívat i odrazů míče od zdí pro více bodů.
Stunt Bike Pro
Sport - 32x
Opět jedna bezvadná gameska, ve které budete řídit motorku a snažit se co nejrychleji překonat celou řadu překážek. Postupně odemknete více tratí a lepší motorky. Hra se ovládá směrovými šipkami.
hra v Unity3D
Bike Rivals
Sport - 42x
Připravte se na luxusní závod motorek přes sérii náročných úrovní, ve kterých si budete muset poradit s ovládáním motorky a s řadou překážek. Cílem samozřejmě je dojet do cíle v co nejlepším čase. Samozřejmě můžete skóre vylepšit různými triky.
Shadow Factory
Sport - 21x
Tahle hra je velice originálně zpracovaná a zajisté vás bude bavit. Grafika je úchvatná a hratelnost na vysoké úrovni. Ovládáte speciální terénní vozidlo, které projíždí továrním územím plným skoků a kopců.
Closing Dimensions
Sport - 55x
S normálním minigolfem může být sranda, ale co teprve, máte-li všechny jamky rozestavěné různě v prostoru? To už chce opravdu pevné nervy a přesný odhad. Myslíte, že je to pro vás? Nic nebrání si to zkusit.
Ice racer
Sport - 27x
Výborná sportovní hra ze zasněženého horského prostředí. Budete závodit s větrem, jak jen se to dá v superterénním vozítku, pro které není ani ta největší hora žádnou překážkou. Jak daleko dojedete bez nehody?
Flash Lane Bowling
Sport - 1342x
Flash Lane Bowling je klasická sportovní hra. Jak už je z názvu patrné, jde o bowling. Vyberte si správné boty, dobrou kouli a jde se na věc. Nejprve si rozmyslete směr vrhu koule, pak se snažte kliknout v momentě, kdy je bílá šipka v zákrytu červené.
Sumo Wrestling Tycoon
Sport - 48x
Zajímavý tycoon, který potěší nejednoho sportovního stratéga. Máte 50 dní na to, abyste vytrénovali a vykrmili svého sumo zápasníka. Musíte se pokusit porazit co nejvíce sumo zápasníků, kteří vám vstoupí do ringu. Sumo Wrestling Tycoon je herní bomba, patří mezi nejlepší hry roku 2013.
Sports Heads Basketball
Sport - 27x
Chcete-li si vyzkoušet netradiční verzi basketbalu, pak tou pravou volbou je právě hra Sports Heads Basketball. Dostanete na starost hlavičku, která se snaží porazit protivníka a trefuje se do koše. Ve hře se vyskytuje celá řada poměrně zajímavých bonusů, které se pokoušejte získat a využívat ve svůj prospěch.
Tennis Champions
Sport - 31x
Bravurně zpracovaný online tenis ve flashi. Oblékněte si slušivý dres a hurá na centrální dvorec, kde se právě začíná s tenisovým turnajem. Podaří se vám díky vaší šikovnosti porazit všechny své soupeře?