Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Columns Master
sponzorované odkazy

Columns Master

Hrajete online hru Columns Master

Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).

ovládání hry Columns Master

myší, viz instrukce ve hře • 4.57 MB • 837x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Balls
Logické hry - 10x
Zahrajte si proti počítači hru podobnou piškvorkám. Vaším úkolem je docílit toho, aby vaše 4 míčky byly ve vodorovné, svislé nebo diagonální řadě. Celkem návykovka, což oceníte hlavně v práci:).
Monkey GO Happy 4
Logické hry - 66x
Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.
Building Blaster
Logické hry - 3x
Jestliže bouráte rádi různé stavby ve hrách, pak si určitě nenechte ujít tu s názvem Building Blaster. Před sebou totiž máte celou řadu úrovní, v nichž pokaždé dostanete určitý počet výbušnin různých typů. Můžete nastavit časovač jejich výbuchu, aby exploze nadělaly co největší možné škody na budovách.
marine life picture matching
Logické hry - 7x
Zábavná a nepříliš složitá online hra s motivem mořských živočichů. Ve hře se setkáte s obrázky, které máte za úkol spojit se stejnými symboly. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Planned - spojte čtverečky
Logické hry - 3x
V této velice jednoduché minihře máte za úkol spojit všechny čtverečky do jedné sítě tak, aby byly vzájemně propojeny. Kliknutím se čtverec zvětší, až se postupně přiblíží k nejbližšímu čtverci a spojí se. Každý čtvereček můžete zvětšit jen třikrát a zároveň nemůžete kliknout na ten samý opakovaně. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se váš mozek při této logické hře pěkně zapotí.
Me and My Dinosaur
Logické hry - 3x
Hlavním hrdinou této hry je chlapec, kterému se rodiče příliš nevěnují a přátele si v novém městě nedokázal najít. Chlapec v lesích objevil dinosauří vejce a vzal si ho domů. Po chvíli se vylíhnul malý zelený ještěr. Rodičům se ovšem dinosaurus nelíbil a ani okolí nebylo nadšeno, a proto byla dvojice donucena k útěku. Zde se jich ujmete.
Fallout
Logické hry - 12x
Sice tato hra nemá moc společného s herní legendou Fallout na PC, ale přesto je velice chytlavá. Vašim úkolem zde je odstranit všechny kuličky z hracího pole. Musí tvořit alespoň dvojici stejné barvy.
Down the Rabbit Hole
Logické hry - 1x
Maličký králíček má veliký hlad. A co by takový králíček mohl jíst jiného, než lahodnou oranžovou mrkvičku. Logicky si musíte rozvážit, jakým způsobem by se dalo dostat s králíčkem k mrkvi. Naštěstí můžete odstraňovat dřevěná prkna, ale železné desky dát pryč nejdou. Na závěr se musíte dostat do králičí nory.
Civiballs: Xmas Levels Pack
Logické hry - 3x
Civiballs patří mezi velice oblíbené hry, a proto se dočkala dalšího pokračování v podobě nových úrovní. Jedná se o speciální vydání vyrobené pro časy Vánoc. Potřebujete dostat všechny barevné koule do korespondujících vánočních krabiček. Postupem času se navyšuje obtížnost a musíte tedy začít více přemýšlet.
Puzzle Soccer
Logické hry - 2x
Odpalujte fotbalové míče. Snažte se dostat stejnobarevné fotbalové míče k sobě. Když budete mít u sebe tři stejné míče, tak vám hra připíše skóre. Tak se do toho dejte a nechte si balón odrazit od stěn.
Splitter
Logické hry - 3x
Vašim úkolem v této mini hře bude dostat hlavní postavu do cíle, který je označen hnědým kolečkem. K tomu, aby jste jí tam dostali, budete muset nařezávat dřevo, provazy a jiné věci. Máte omezený počet řezů.
Feed Me Moar
Logické hry - 2x
Vědci se věnovali výzkumu a pokusům, přičemž jim posloužila zvířata jako testovací prvky. Když znovu dorazili ke svým pokusným objektům, zaznamenali, že se zvířata změnila a hlavně trochu vyrostla. Velká zvířata mají mnohem větší hlad, takže je musíte rychle nakrmit, než si dají ke svačině skupinku vědců.
Super Stacker 2
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této skvělé hře je poskládat různé předměty na sebe tak, aby vydržely po celý časový limit. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete muset zapojit mozkové závity. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Ball Revamped
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dopravit míček do dalšího kola. Pomocí šipek koordinujte jeho pohyb a dostaňte ho do bílého čtverečku. Dokážete se prokousat všemi levely? Pusťte se do této hry a ukažte, co ve Vás je.
Vector
Logické hry - 1x
Jednou se všichni na střední budete učit, co jsou vektory, a věřte mi, že to budete nenávidět. Tahle hra je tady naopak pro vaše pobavení. Grafika zastarale laděná nerazí ale ta hratelnost je na překvapivě vysoké úrovni.