Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Columns Master
sponzorované odkazy

Columns Master

Hrajete online hru Columns Master

Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).

ovládání hry Columns Master

myší, viz instrukce ve hře • 4.57 MB • 506x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Meowra
Logické hry - 42x
Zahrajte si tuto spojovačku tří a více stejných objektů. Hra obsahuje i pěkný příběh, kdy v roli Meowry musíte zachránit uvězněnou kočičku, kterou unesl zlý vládce Nazgul. Přemýšlejte a rychle spojujte dílky.
Eye Blaster
Logické hry - 178x
Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.
Crash down
Logické hry - 14x
Výborná logická hříčka, ve které půjde opět o odstraňování barevných trojic kostiček. Ty ale postupně zespodu narůstají, a tak po chvíli vůbec nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Nedopusťte aby vyšplhaly nahoru.
Monkey Go Happy Marathon 4
Logické hry - 46x
Opět nové pokračování mega úspěšné online hry s opičkama. A opět jsou opičky smutné. Musíte je rozveselit. Jak? Rozluštěte několik záludných rébusů za použití co nejmenšího počtu prokliků.
Angry Alarmo
Logické hry - 45x
Zajímavá herní záležitost, ve které se budete snažit zbourat budovy omezeným množstvím střel. Dobře zamiřte a promyslete výstřel. Myslíte, že máte na to, abyste zneškodnili piráty v budovách a posléze zachránili rukojmí?
Monkey Go Happy Christmas
Logické hry - 53x
Monkey Go Happy jsou tu ve své speciální vánoční edici. Vaším úkolem bude najít celkem 12 ukrytých předmětů. Postupně klikejte a hledejte schované klíče a jiné předměty, které vám pomohou v další cestě.
Ball Revamped
Logické hry - 5x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dopravit míček do dalšího kola. Pomocí šipek koordinujte jeho pohyb a dostaňte ho do bílého čtverečku. Dokážete se prokousat všemi levely? Pusťte se do této hry a ukažte, co ve Vás je.
Numbers
Logické hry - 20x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Blockmover
Logické hry - 54x
Úkolem v této bezvadné onlainhře je odebrat postupně všechny barevné prvky. Zní to jednoduše, ale při řešení se zapotíte. Dobře dumejte nad řešením, aby vám ke konci nezbyly prvky, které již nebude možné odebrat.
Rebuild Chile
Logické hry - 28x
Pěkná online hra, která vás naučí pořádku a trochu ekologického myšlení. Vaším úkolem je odstranit odpadky z území. Máte k dispozici několik prostředků - od buldozeru až po vrtulník.
Polar Slide
Logické hry - 26x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.
Globs
Logické hry - 31x
Pokud hledáte nějakou zajímavou hru, v níž by se prověřilo vaše logické uvažování, pak byste neměli minout hru s názvem Globs. Dostanete se k potrubí, ze kterého se obarvují kuličky. Různě barevné kuličky jsou rozložené po hrací ploše a vy je musíte hezky postupně přebarvovat, aby všechny měly jednu barvu. Celkem však máte pouze dvacet pět tahů.
Princess Date Dinner
Logické hry - 18x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.
Jolly Jong Cats
Logické hry - 54x
Internet chrlí jednu mahjong hru za druhou. V této velice pěkné verzi budete odklízet kameny, na kterých jsou obrázky koček. Co nejrychleji najděte dva stejné obrázky a postupně tak vyčistěte celé hrací pole. Kameny nesmějí být zablokované sousedními kameny.
Simpleton Jack
Logické hry - 25x
Povedená logická plošinovka v hlavní roli s mimozemšťanem. Ten hledá cestu z bludiště a neví moc jak na to. Na vás je, abyste ho provázeli celou řadou překážek a hádanek. Stavte kvádry tak, abyste vytvořili cestu k cíli.