Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Columns Master
sponzorované odkazy

Columns Master

Hrajete online hru Columns Master

Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).

ovládání hry Columns Master

myší, viz instrukce ve hře • 4.57 MB • 1230x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Gibbets: Santa in Trouble
Logické hry - 1x
Trochu brutálnější vánoční online hra se Santa Klausem. Střílejte na lana, abyste zachránili nebohého Santu Klause a jeho pomocníky. Při střelbě dávejte pozor, abyste místo provazu netrefili Santu.
Brain Shapes
Logické hry - 6x
Brain Shapes je matematická flash hra, ve které budete zápasit s čísly. Ta musíte rozmístit do slotů podle jasných pravidel. Hra procvičí vaše základní matematické dovednosti v celkem 6 úsecích o 26 úrovních.
Woodwork Builder
Logické hry - 16x
Velmi zdařilá flash hra, která potrápí vaše mozkové závity a možná nejen je. Zadání je jasné - dostat jeden objekt na přesně vytyčené místo. Ke splnění úkolu využijete další předměty. A snad nemusíme zdůrazňovat, že nejlepší čas je oceněn nejvyššími body.
Pigs Will Fly
Logické hry - 3x
Pokuste se dostat v této super hře prasátko k lektvaru, které ho donutí létat. Tak se do toho pusťte a ukažte, co ve vás je. Hra má hned několik zábavných úrovní, ale hlavně odstraňujte překážky.
Green and Blue Rob Bank
Logické hry - 2x
Zelená a modrá příšerka se stanou hlavními hrdiny této hry. Obě příšerky zůstaly bez práce a nezbývá jim žádný jiný způsob, jak získat finance, než že se musí vydat na loupežnou výpravu. Pomozte jim vykrást banku. Vyberte trezor za pomoci směrových šipek a vraťte se ke svému kolegovi, abyste mohli zmizet.
Never end
Logické hry - 5x
Procházejte labyrintem a sbírejte klíče, které vám otevřou dveře do dalších kol. Labyrint si můžete otáčet podle potřeby, aby jste se dostali i do vzdálených míst, ale dávejte při tom pozor na překážky.
The X Spot
Logické hry - 5x
Tato hra představuje docela zajímavý logický oříšek. Máte-li rádi řešení různých zapeklitých miniher, tak si tuto pecku zahrajte. V každé úrovni vás čeká jen jeden úkol - najít písmeno X, ale snadné to nebude,
Crazy Chess - šachy trochu jinak
Logické hry - 5x
Crazy Chess je velmi chytrá a chytlavá hra, která vás jen tak nepustí. Váš hrad musíte ubránit před dobytím. Celá bitva se odehrává na šachovém poli - váš koník versus černí pěšáci...
Demolition City
Logické hry - 3x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
Clowns in the Face
Logické hry - 7x
Děsí vás cirkusoví klauni? Proč je netrefíte pěkným tenisovým podáním? Přesně jako v této velmi zábavné online hře. Pěkně namiřte, dobře promyslete úder a vypalte hezky klaunovi do obličeje.
Save My Tree
Logické hry - 1x
Odstraňte si veškeré překážky, které brání této vodové kuličce k dosáhnutí svého cíle. Pokuste se posbírat veškeré hvězdičky a dostaňte se až do vodovodního potrubí, kde poputuje až ke stromu.
The Blue Beanie
Logické hry - 6x
Pomozte malé roztomilé příšerce v nalezení modré čepičky, kterou ji ukradl obrovský pták. Budete muset překonat mnoho nástrah, které na Vás čekají. Záleží jen na Vás, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
King of Shapes
Logické hry - 2x
Král tvarů se rozhodl, že se podívá na své poddané a vy mu na jeho cestě budete asistovat. Potřebujete postavit konstrukci, aby se na ní daly postavit různé tvary, které posléze můžete spojovat, pokud mají stejnou barvu. Některé součástky ovšem nelze odstraňovat. Snažte se u hraní důkladně přemýšlet.
Sudoku - populární hra Sudoku online
Logické hry - 15x
Smyslem hry Sudoku je vyplnit mřížku číslicemi tak, aby každá řada, sloupec a boxy 3x3 obsahovali všechna čísla od 1 do 9. V této verzi Sudoku je čas vaším soupeřem, proto přemýšlejte velmi rychle...
Kinetikz
Logické hry - 5x
Chytrá logická superhra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je dostat míček s modrou hvězdou do místa, kde je žlutá hvězda. V každé úrovni máte pouze omezený počet míčků, které můžete vystřelit. Dobře přemýšlejte a využívejte překážky jako svou výhodu :).