Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Columns Master
sponzorované odkazy

Columns Master

Hrajete online hru Columns Master

Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).

ovládání hry Columns Master

myší, viz instrukce ve hře • 4.57 MB • 651x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Crash down
Logické hry - 14x
Výborná logická hříčka, ve které půjde opět o odstraňování barevných trojic kostiček. Ty ale postupně zespodu narůstají, a tak po chvíli vůbec nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Nedopusťte aby vyšplhaly nahoru.
Qrossfire
Logické hry - 30x
Naprosto originální spojovačka, která nabízí klasický herní princip spoj tři. Novinkou je možnost pohybovat s kostičkami po celé herní ploše. Ve hře nechybějí ani nejrůznější bonusy, které hru ještě více zpříjemní.
Meeblings
Logické hry - 11x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.
Tom and Jerry Memory-Happy
Logické hry - 23x
Odstraňte tyto objekty tak, aby se tom a jerry dostali od sebe. Pokud se sami sebe dotknout, tak jste úroveň nesplnili. Tato hra obsahuje celkem 20 skvělý úrovní. Tak se do toho pustťte.
Journey of the Mouse
Logické hry - 24x
Bílá myška má velký hlad a nejvíce miluje lahodný sýr. Vezměte si její osudy na starost a doveďte jí k jejímu vysněnému jídlu. Po každé úspěšně dokončené úrovni se můžete přesunout k vylepšování myší. Při cestě za krmením se občas setkáte s poměrně nebezpečnými situacemi, jimž se musíte vyhýbat, aby myš nepřišla o život.
Sobics school
Logické hry - 13x
Výborná logická hříčka, která vám dodá dobrou náladu na celé hodiny. Nabízí skvěle malované prostředí, takže je na odpočinek ideální. Úkolem je sestavit alespoň čtveřice obdélníčků se stejnou barvou.
Monkey Go Happy Sci-fi
Logické hry - 50x
Po poměrně krátké době je tu další díl neskonale oblíbené série Monkey Go Happy. Tentokrát nás děj zavede na tajemnou kosmickou stanici. Vaším úkolem je vyřešit pěknou řádku logických zádrhelů a hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a rozveselit hlavního opičáka?
Bound Bear
Logické hry - 18x
Online hra Bound Bear patří bezpochyby k těm, které se vás chytnou a nepustí, dokud je nedohrajete. (Nebo v zlosti nerozbijete klávesnici ;)). Úkol a zpracování hry je geniální - dostaňte malé medvídě k jeho mámě. Je důležité promyslet dráhu, odrazy a samozřejmě sílu vymrštění. Opravdu výborná hra.
Cyber mice party
Logické hry - 21x
Pěkná logická oddechovka, ve které budete moci naplno projevit svoje umění ovládat zvířata. Přemisťujte různé předměty, které najdete ve své kapse jako mince nebo sirky tak, abyste všechny myši dovedli do cíle.
Guide Us Back Home
Logické hry - 1x
Pěkná oddychová logická online hra, ve které se budete snažit umístit barevné kuličky do kruhu stejné barvy. Není to úplně tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře své tahy promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně.
The Brain Eaters
Logické hry - 31x
Nejenom zombie se živí mozky, ale i podivně vyhlížející příšerky ve hře The Brain Eaters. A ještě ke všemu budete těmto příšerkám v požírání mozků asistovat. K dispozici máte různý počet příšerek, které si dovedou pomáhat. Musíte vždycky logicky zauvažovat, jak by se mohla některá příšerka k lahodnému mozku dostat.
Doors Out of Office
Logické hry - 26x
Právě se nacházíte v kancelářích a už se přibližuje čas, kdy byste měli jít domů. Pomozte úředníkovi, aby se pokaždé dostal z místnosti dveřmi. Ne vždy se však jedná o snadnou úlohu, protože narazíte na nejrůznější překážky a lidi, kteří by se mohli pokusit vaši cestu zastavit. Občas bude nutné hodně zapřemýšlet.
Moosters
Logické hry - 45x
Pokud máte rádi logické online hry, tak si v této super hře přijdete na své a skvěle se pobavíte. Vaším cílem je tvořit páry příšerek. Tímto postupem vyčístíte hrací pole. Ovšem pozor, čas na splnění je omezený.
Gem Rush
Logické hry - 20x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Polar Slide
Logické hry - 26x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.