Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 1560x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Ballies
Postřehové hry - 13x
V této hře ovládáte žlutého smajlíka. Vašim úkolem je ničit ostatní smajlíky, kteří kolem Vás letí. Musíte však ničit stejně barevné smajlíky jako je zrovna barevný tunel. Takže když je tunel červený ničíte červéné smajlíky. Mužete také použít bombu.
Xrave
Postřehové hry - 8x
Aktivujte všechny závity, které máte v daném kole pomocí jakého si klíče. Posouvejte klíč na různé strany a kombinujte různé varianty. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, takže se pusťte do hry.
Honey Trouble
Postřehové hry - 18x
Pěkná online hra, ve které je vaším úkolem umístit na dráhu alespoň tři stejné symboly vedle sebe. Během hry můžete využít několik bonusů, které vám velmi usnadní cestu do další úrovně. Hra Honey Trouble je doprovázena příjemnou hudbou, ovládá se myší a mezerníkem (změna balónku).
Photo King
Postřehové hry - 58x
Fotografování patří mezi oblíbené koníčky u celé řady lidí a mnoho fotografů se snaží zobrazováním věcí a lidí kolem sebe živit. Staňte se tím nejlepším fotografem pod sluncem, který dokáže fotit ty nejveselejší obrázky. Aby byly všechny tváře veselé, musíte je polechtat peříčkem a poté vyfotografovat.
Rotavios
Postřehové hry - 3910x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.
Rockstar Hotel Jump
Postřehové hry - 32x
V této oddychové hře se stanete nespoutaným rockerem, který si užívá bohémského života. Rozběhněte se s kytarou v ruce, skočte na postel a drnkněte do strun co nejvíce to půjde. Pak jen sledujte co se bude dít.
Jogging in Hell
Postřehové hry - 41x
Peklo se na čas otevřelo a můžete tak být svědky šíleného běhu kostlivce. Kostlivec se rozhodl běhat, ale přes cestu má nejrůznější překážky. Musíte se jim vyhýbat, přeskakovat a podlézat, aby se kostlivcova cesta neskončila příliš brzy. Aby to nebylo příliš jednotvárné, můžete posbírat všechny bonusy.
Space Bubbles
Postřehové hry - 61x
Originálně pojatý bubbleshooter z vesmíru. Budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se je zamířit ke stejně barevným kuličkám. Jakmile vytvoříte alespoň trojici, tak kuličky zmizí... a tak stále dokola až nezbyde ani jedna kulička.
Sweet Candy Shooter
Postřehové hry - 2580x
Skvěle zpracovaná online hra na téma bublinek a spojování tří stejných symbolů. Tentokrát jsou bublinky zastoupeny sladkostmi v podobě ovoce. Tím se nenechte rozptýlit a snažte se hrát velmi rychle a samozřejmě přesně.
Airballs - vyloženě návyková superhra
Postřehové hry - 17x
V online hře Airballs jde o jednoduchou věc - na kurtu máte za úkol pouze hlavou pinkat do míčů. Zdá se to být jednoduché, ale jen do doby než se počet míčů začne zvyšovat. Za každou cenu nesmíte ve hře dopustit, aby jeden z míčů zůstal na zemi. Airballs je hodně chytlavá superhra.
Circlo
Postřehové hry - 39x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Curveball
Postřehové hry - 4650x
Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.
Retron
Postřehové hry - 13x
Pokud potřebujete procvičit postřeh a orientaci v prostoru a náhlých nečekaných situacích, doporučuji tuhle hru. Je laděná do retro stylu, takže si i starší rádi zavzpomínají na grafiku let minulých.
Sea Scape
Postřehové hry - 21x
Vydali jste se na své lodi na širé moře a teď je váš čas vzít si potápěčskou výbavu a prozkoumat mořské dno. Pokuste se najít poklady námořníků, kteří neměli štěstí a se svými loďmi ztroskotali.
Honey Bees
Postřehové hry - 22x
Vyzkoušejte si práci včelařky v roli mladé dívky. Dobrosrdečná dívka se snaží získat co nejvíce medu, který potom prodá a peníze věnuje místní škole na učebnice. Pomůžete jí z jejím ušlechtilým nápadem?