Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 1479x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Cosmic Switch
Postřehové hry - 755x
Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.
Air Transporter
Postřehové hry - 41x
Jednoduchá, ale chytlavá super hra ve flashi. Oddychněte si u hraní, kdy budete pomocí vrtulníčků přesouvat objekty. Hra vyžaduje dobrý postřeh a taky trochu přemýšlení. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Planetary Pile Up
Postřehové hry - 1846x
Mimořádně pěkná online hra pro chvíle oddechu. Jde o typický bubble shooter, tentokrát s tou změnou, že barevné objekty vystřelujete dolů. Snažte se tvořit stejně barevné trojice. Jakmile se hrací pole zaplní, hra končí.
Angry Cat
Postřehové hry - 23x
Pěkná postřehovka, ve které hrajete za kočku. Ta je trochu rozmrzelý a tak hází barevné objekty. Jinak je to klasická hra na tvoření alespoň tří stejných symbolů ve stylu hry Zuma. Dobře se bavte, je to dobrá hra.
Gemtastic Journey
Postřehové hry - 4680x
Pokud bysme dumali nad tím, který typ her je nejoblíbenější, tak jedním z horkých favoritů bude klasická hra bejeweled, ve které spojujete stejně barevné krystaly. A velmi podobná je i tato oddychová postřehovka.
An Eye For Detail
Postřehové hry - 21x
Máte dobrý smysl pro detaily? Dokážete si během krátkého okamžiku všimnout toho, co druzí vytrvale ignorují? Pokud ano, pak byste si rozhodně měli vyzkoušet hru s názvem An Eye For Detail, kde se v několika úrovních popasujete s hledáním různých detailů. Všechno máte vždy přehledně popsané před začátkem mise.
Run Run Hamster
Postřehové hry - 30x
Jednoduchá skákačka s buclatým křečkem v hlavní roli. Vaším úkolem je doskákat až k vaší milované křeččici, která je však kdesi daleko za spoustou nejrůznějších překážek.
hra v Unity3D
Police Academy 3D
Postřehové hry - 3392x
Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,
Taxi Parking
Postřehové hry - 20x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.
Accumulate - super návykovka
Postřehové hry - 217x
Online hru Accumulate rozhodně nezkoušejte, pokud se vám třesou ruce. V této hře jde totiž o naprostou soustředěnost a postřeh. Modrým čtvercem musíte sbírat zelená kolečka a zároveň se vyhýbat červeným. Žlutá kolečka znamenají různé bonusy. Accumulate je vážně super.
Fishy - potápěčem v oceánu
Postřehové hry - 27x
Fishy je vpodstatě hodně primitivní online hra - ovládáte potápěče, který se nesmí srazit s podmořskými potvůrkami, jinak by to znamenalo jeho konec. Máte pouze jeden život, což hru dělá ještě chytlavější. Jak daleko se vám podaří doplavat?
Indus Valley
Postřehové hry - 23x
V této hře oddychové hře budete hledat na obrázku dané předměty. V každém kole vám šlape na paty čas, ale může vás uklidnit, že máte možnost nápovědy. Dokážete najít vše a postoupit do dalších kol,
Stumped
Postřehové hry - 30x
Zajímavá pixelová gameska, ve které  budete probíhat bludištěm, vyhýbat se překážkám a nepřátelům a snažit se dostat až do cíle, který vás přesune do další úrovně. Sbírejte dýně pro vyšší skóre a nezapomeňte na klíče, které vám otevřou brány.
Swap The Dots
Postřehové hry - 60x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
Hit the looser
Postřehové hry - 35x
Zvláštní a originální hříčka, ve které budete vystřelovat svoji bílou kuličku proti té oranžové, která se vám pořád pošklebuje. Podle toho, jak ji zasáhnete také dostanete odpovídající skóre, tak miřte přesně.