Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 39x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Hardest Game 2
Postřehové hry - 0x
Pokračování úspěšné hry, kterou určitě každý znám. Cílem této hry je dostat se s modrým čtverečkem do určeného místa. Při tom se musíte vyhýbat červeným kuličkám a sbírat mince. Dokážete se vypořádat s touto online hrou?
hra v Unity3D
3D School Bus Parking
Postřehové hry - 469x
Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?
Feed Mee
Postřehové hry - 1x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.
Remote Control
Postřehové hry - 1x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?
Bubble Ocean
Postřehové hry - 1x
Jednou z her, které těží z dokonalého Bubbleshooteru, je i tato pecka Bubble Ocean. Opět budete vystřelovat bublinky a snažit se tvořit stejné trojice. Hra neodpouští chyby, takže vystřelujte rychle, ale přesně miřte.
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 73x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
YetiSports - Pingu Throw
Postřehové hry - 0x
Kdo říká, že tučňáci nemohou létat? Ve skutečném světě s tím možná mají obtíže, nicméně v této minihře se Pingu díky vašemu postřehu vznese do vzduchu a poletí... daleko:). Podaří se vám trefit tučňáka tak, aby dolétl alespoň ke značce 400m?
Bubble Mix
Postřehové hry - 7x
V této zajímavé postřehové webovce na vás čeká celkem 20 náročných úrovní. Cílem je tvořit trojice stejných bublinek. Ovšem není to tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře promýšlejte tahy.
Ice Block
Postřehové hry - 3x
Pěkná verze nesmrtelné superhry Bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat zvířata a snažit se tvořit alespoň trojice. Zvířata jsou uvězněna v kostkách ledu, jakmile vytvoříte trojice, jsou následně osobozena.
hra v Unity3D
Heap of Trouble
Postřehové hry - 0x
Pomozte Stevenovi zabalit všechny předměty do krabice. Zní to jednoduše, ale není tomu tak. Musíte využít nápověd a svého umu, abyste nakonec krabici zavřeli. Graficky i hratelně velmi příjemná hra v Unity3D.
Mouze Maze
Postřehové hry - 1x
V této hře je Vašim úkolem projít s kuličkou až do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Čeká na Vás mnoho nelehkých úkolů, které budete muset zdolat. Musíte si dávat velký pozor, aby jste se nedotkli okrajů, jinak se Vrátíte na začátek. Takže se připravte klikněte a pusťte se do hry.
Easter Bunny
Postřehové hry - 0x
Najděte si svých pět rozdílů a dostaňte se tak do dalšího kola. V této hře máte Velikonoční motivy, na kterých se stalo pět chyb a vy ty chyby musíte najít. Chce to trpělivost a dobré očka. Hra je vhodná i pro děti.
Park My Big Rig 3
Postřehové hry - 0x
Superhra s oblíbeným tématem parkování trucku. Tentokrát jde o celkem velké auto, které musíte s přesností zaparkovat. Postupně budete parkovat trucky, traktory a další různá velká auta. Bude to makačka.
Finger Twister
Postřehové hry - 4x
Originální minihra, ve které je vaším úkolem postupně stisknout určené klávesy + zároveň držet levé tlačítko myši. Je to opravdu šílené, ale zábavné.
Booby Traps
Postřehové hry - 3x
V této postřehové bludišťovce budete ochraňovat kuličky. Nejprve rozmístěte pastičky a snažte se zneškodnit co nejvíce útočících nepřátelských jednotek. Jinak je to hodně dobrá hra ve stylu tower defense.