Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 214x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Gold Miner 3
Postřehové hry - 44x
Klasická a velmi oblíbená online hra Gold Miner je zpět v svém již třetím pokračování. Sbírejte zlato a šperky a využívejte chytře upgrady. Tak kolik si dokážete nahrabat? :)
Sewer Escape 2
Postřehové hry - 27x
Druhý díl příjemné oddechovky, ve které je hlavním hrdinou trochu pomatený křeček. Ten se chce dostat do co možná nejvyšší výšky. Takže ho nabijte do děla, vystřelte, a pomocí myši posouvejte výš. Nezapomeňte sbírat zlaté mince.
Sweet Candies
Postřehové hry - 32x
Oblíbili jste si super hry, ve kterých hledáte trojice stejných objektů? Pokud ano, tato hra vás bude bavit. V tomto vydání budete hledat stejné sladkosti. Čeká na vás několik záludných úrovní. Dokážete je všechny projít?
Color Balls Solitaire 2
Postřehové hry - 33x
Pokračování poměrně dobré a úspěšné onlinovky Color Balls Solitaire. O co ve hře jde? Budete vystřelovat barevné míčky a snažit se tvořit alespoň trojici stejných míčků. Cílem je tradičně vyklidit celé hrací pole.
Euro Voyage
Postřehové hry - 30x
Nekonečná kolekce oddychových online her na téma spojování tří stejných symbolů zdárně pokračuje. V této hře budete navíc omezeni časovým limitem. Podaří se vám překonat všechny navržené úrovně?
How Dare You
Postřehové hry - 25x
Nikomu není povoleno přerušit hlubokou meditaci mistra mnicha. Ale co když k tomu nějakým zlotřilým způsobem dojde? Odpovědi se dočkáte v této graficky povedené super skákačce.
Xrave
Postřehové hry - 7x
Aktivujte všechny závity, které máte v daném kole pomocí jakého si klíče. Posouvejte klíč na různé strany a kombinujte různé varianty. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, takže se pusťte do hry.
Hit Crazy Frog
Postřehové hry - 13x
Ošklivý žabák Crazy Frog byl velmi populární zhruba před dvěma lety. Pro mnohé je Crazy Frog ztělesněním kýčovité laciné hudby. Pokud ani vy nemáte Crazy Froga rádi, můžete ho v této minihře odstřelit, a to pěkně daleko ;-). Hru ovládáte klikáním - prvním kliknutím se žabák odrazí a druhým vystřelíte.
Floats
Postřehové hry - 56x
Zábavná odpočinková online hra, která však dá zabrat vašemu postřehu. Cílem je praskat balonky vždy podle vzestupné řady čísel. Jakmile všechny označíte, tak postoupíte do další úrovně.
Angular Momentum
Postřehové hry - 21x
V této spíše oddechové skvěle graficky i hratelně propracované hře budete hrát jako kulička, která se pokaždé z jednoho teleportu snaží dostat do druhého.Touto šedo-modrou kuličkou se vždy musíte trefit do jamky, která se nachází na konci každé mise.
Stumped
Postřehové hry - 28x
Zajímavá pixelová gameska, ve které  budete probíhat bludištěm, vyhýbat se překážkám a nepřátelům a snažit se dostat až do cíle, který vás přesune do další úrovně. Sbírejte dýně pro vyšší skóre a nezapomeňte na klíče, které vám otevřou brány.
Fishing Game - zahrajte si na rybáře
Postřehové hry - 16x
Chodíte rádi na ryby? Pokud ano, tak běžte :). Pokud vám ale stačí chytání virtuální, pak zkuste tuto webovou hru Fishing Game. Během neúprosného časového limitu máte za úkol nachytat co nejvíce ryb. Na jeden nához můžete chytit i několik ryb najednou. Hra se ovládá šipkama.
Jelly Friend
Postřehové hry - 41x
Herní tvůrci nepřestávají chrlit další a další klony klasické hry Bejeweled. Jedním z povedených klonů je i tato onlain hra. Jako u všech podobných her, i zde budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů.
Brave Run
Postřehové hry - 35x
V této pěkné hře se seznámíme s princeznou Meridou, která vám může být povědomá z pohádky Rebelka. A o co ve hře půjde? V roli Meridy se snažte uběhnout co nejdále a při tom překonávat všechny překážky.
The Shell Game
Postřehové hry - 16x
Tato hra by se dala považovat za klasiku postřehových her. Pokuste se uhádnout pod kterou skořápku je schovaná kulička. Vždy si můžete určit, kolik peněz, ve kterém kole chcete vsadit. Dokážete vyhrávat?