Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 1481x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Cactus McCoy 2
Postřehové hry - 78x
Je tu další kovbojská gameska s neohroženým ostrostřelcem McCoyem. Druhý díl má vylepšenou grafiku, hratelnost a nechybí ani nové dobrodružství na divokém západě, kde není lehké být kaktusovým kovbojem.
Deep Lift 2
Postřehové hry - 65x
Úplnou náhodou jste našli mapu k tajnému pokladu, který se skrývá pod mořskou hladinou. Vydejte se do světa divů pod mořskou hladinu a pokuste se tento poklad najít. Dávejte si pozor na nebezpečné zvířata.
hra v Unity3D
3D Army Tank Parking
Postřehové hry - 46x
Povedená 3D parkovací hra v Unity. Tentokrát však nepůjde o parkování obyčejného auta, ale o těžkotonážní tank. Masivní vozidlo dokonale prověří vaše schopnosti. Celkem na vás čeká 20 misí.
hra v Unity3D
Monster Truck Parking
Postřehové hry - 39x
Další ze série parkovacích online her v enginu Unity (nezapomeňte na našem webu povolit plugin Unity). Ale zpět ke hře. Čeká vás 18 úrovní, ve kterých budete parkovat pěkně buclaté SUV. Hra vyžaduje pevné nervy a cit pro přesnou jízdu.
Advancing Bubble
Postřehové hry - 64x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Crystal Balls
Postřehové hry - 19x
Sympatická oddechová online hra, ve které se zabavíte při hledání stejně barevných kuliček. Myslíte si, že máte dobrý postřeh na to, abyste nahráli nejvyšší skóre? Vzhůru do hry a ukažte se.
Antarctic Expedition Mahjong
Postřehové hry - 39x
Ukažte co ve vás je a jaký máte postřeh v této pěkné superhře ve stylu mahjongu. Tentokrát je celá hra laděna do chladného stylu za polárním kruhem. Snad vám u hraní nezamrzne mozek a dobře se pobavíte.
Fruita Crush
Postřehové hry - 143x
Skvělá online hra ve stylu spoj tři stejné symboly. A pokud jde o symboly, tak tentokrát to bude šťavnaté ovoce. Hledejte lepší kombinace (4 a více stejných), využívejte bonusy a zkuste zdolat všech 100 levelů.
Cute Pet Pairs
Postřehové hry - 54x
Pěkně graficky zpracované dětské pexeso, které si určitě rádi zahrají i starší hráči. Cílem je zapamatovat si pořadí kartiček a pak je rychle pospojovat. Začátek je tradičně snadný, ale s postupem času začne v obtížnosti přituhovat.
Retroshoot
Postřehové hry - 35x
Zničte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran. Za každé zničení se můžete pokochat krásnými barvami, které připomínají ohňostroj. Sbírejte různé bonusy a vylepšujte si svou vesmírnou loď. Nudit se určitě nebudete.
Gravibounce
Postřehové hry - 28x
Odrážejte se od všudypřítomných plošin, využívejte řadu vychytávek a snažte se v každém levelu posbírat všechny hvězdy. Postupem hry to bude čím dál tím zrádnější a obtížnější. Zvládnete se proskákat až do konce
Heroic Ants
Postřehové hry - 44x
Jednoduchá chytlavá super hra s mravenci. Jeden takový chce doletět co nejdále. A to je právě úkol pro vás - pomoci mravencovi v co nejdelším letu. Nastavte dobrý úhel a správnou sílu letu. Podaří se vám docílit nejvyššího skóre?
Apple Season
Postřehové hry - 52x
Ve hře Apple Season se nacházíme v období, kdy se na stromech urodilo velké množství jablek. Tato jablka padají z horní části hrací plochy a vy máte dole košík, do něhož se musíte pokusit pochytat co největší možné množství jablek. Jablka padají občas velkou rychlostí a všechna určitě nestihnete chytit. Celkem spadne sto jablek, kolik jich sklidíte?
Falafel king
Postřehové hry - 70x
Zajímavá hra, pro lidi s rychlým postřehem a koordinací. Budete vést stánek s rychlým občerstvením a prodávat housky se zeleninovou a jinou náplní. Všem zákazníkům ale budete muset vyhovět, jak si objednají.
Feed Us III.
Postřehové hry - 76x
Herní série Feed Us pokračuje již třetím dílem, který si právě nyní můžete vyzkoušet. Dostanete opět za úkol plnit jednoduchý cíl. Nakrmit rybičku, která si pluje ve vodě a hledá lahodnou krev. Za získanou krev si později můžete vylepšovat schopnosti. Veliké nebezpečí pro vaši piraňu ovšem představují žraloci, kterým se vyhýbejte.