Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 1635x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Black White Car
Postřehové hry - 28x
Vítejte v černobílém světě, kde se s autem vydáte na výlet. Potřebujete posbírat co nejvíce bonusů se symbolem amerického dolaru, zatímco jiným překážkám na trati se musíte bezpečně vyhýbat, aby se s autem nic nestalo. Na začátku si můžete vybrat ze dvou herních módů, na výběr máte mezi Story Mode a Free Mode. Každý z nich má něco do sebe.
Crazy Penguin Catapult
Postřehové hry - 44x
V této hře se stanete velitelem armády tučňáků , kteří jsou ve válce s ledními medvědy. Je to velice nemilosrdný boj. Nejprve budete muset dostat co nejvíc tučňáku do vzduchu a potom zaútočit na medvědy.
Beaver Trouble Tiping
Postřehové hry - 307x
Tak tato hra je hodně dobrou postřehovkou. Můžete si otestovat rychlost vašeho psaní a navíc ji i trochu vytrénovat. Zásadní postavou hry je bobr, který má za úkol ochránit své potomky. Aby je k sobě dostal, tak musíte rychle napsat dané slovo.
Ducks Match
Postřehové hry - 68x
Zajímavá logická online hra, která se drží klasického herního principu spojování stejných symbolů. Tentokrát budete tvořit trojice stejně barevných kachniček. Abyste postoupili do další úrovně, tak je nutné obarvit celé pole.
Hanger 2
Postřehové hry - 16x
Hanger 2 je online hra, ve které budete ovládat chlapíka s lanem. Vaším úkolem je proskákat všechny úrovně a hlavně neztratit příliš mnoho tělesných částí. Je to trochu brutálnější online hra :).
Najdi 5 rozdílů
Postřehové hry - 9661x
Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?
Super tramp
Postřehové hry - 3x
Zábavná hříčka, ve které si zaskáčete s míčem na trampolíně. Neskáčete ale jen tak pro radost, musíte sebrat všechny hvězdičky, ve všech neuvěřitelných padesáti levelech. Nebude to ale snadné, postupně se objeví překážky.
Paths 2
Postřehové hry - 23x
Skvělá hra na chvíle volna, když se potřebujete prostě odreagovat. Kreslíte dráhu pro svoji kuličku, která má za úkol dojet k cíli ve tvaru hvězdy. Na cestě je ale spousta hejblátek, které budete muset včas uhnout.
American Summer Parking
Postřehové hry - 27x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.
The professionals
Postřehové hry - 26x
Je na vás ukázat svoje odstřelovačské schopnosti. Pravý Sniper má mít pevnou ruku a ještě pevnější nervy, pokud má přesně a s citem sestřelit cíl i na tu největší vzdálenost. Máte na to, zbabělci?
Bomb Bandits
Postřehové hry - 9x
Jistě mnoho z Vás zná hru Snake. V této hře budete hrát za námořníka a Vašim úkolem bude sbírat bomby padající na palubu. Je to na stejné bázi jako Snake. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je. Určitě se u této hry dobře pobavíte.
Math Shooter
Postřehové hry - 31x
V této skvělé početní hře je Vašim úkolem vypočítat příklady, které naleznete v horní části hrací plochy. Uděláte to tak, že kliknete na číslo, které je výsledkem příkladu. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Waikiki Solitaire
Postřehové hry - 89x
Zajímavě stvořený solitér, ve kterém budete čistit hrací pole od karet různých hodnot. Cílem je vytvořit seřazené balíčky podle hodnot - od esa po krále. Dokážete dohrát hru až do konce nebo se zaseknete?
Top that deux
Postřehové hry - 20x
Další z her, ve které budete vyrábět občerstvení pro zákazníky. Bude to chtít velkou rychlost, protože oni na vás moc dlouho čekat jistě nebudou. Pokud vám to bude trvat tak se naštvou a to pro vás není dobré.
Doughnut Shooter
Postřehové hry - 50x
Ve zvláštní hře Doughnut Shooter dostanete poměrně zajímavý úkol. Musíte k sobě přiřazovat lahodné donuty a vytvářet vždy minimálně trojice stejně vypadajících lahůdek, aby zmizely z hrací plochy. Důležité je odstraňovat donuty tak, aby se některé z nich odpojily a vlétly do pusy připravenému hladovému chlapci. Naplňte ukazatel a postupte do další úrovně.