Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 1600x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
25 Spot Differences
Postřehové hry - 35x
V této hře je Vašim úkolem najít v každém z kol dvacet pět rozdílů. Obrázky jsou opravdu těžké, takže budete muset opravdu zaostřit svůj zrak. Je na Vás přichystáno mnoho kol, takže se nudit určitě nebudete.
Age Of Japan
Postřehové hry - 99x
Jedna z vydařenějších online her na téma spojování stejně barevných krystalů. Jakmile objevíte alespoň trojici a označíte ji, tak zmizí a objeví se další krystaly. Cílem je zbavit se bílých políček a zvládnout vše v časovém limitu.
Bubble Fox
Postřehové hry - 35x
Zakuste tuto bezvadnou hru, která dokonale prověří vaše postřehové schopnosti. Budete vystřelovat barevné kuličky, avšak pro splnění úkolu stačí vytvořit alespoň dvojici stejných kuliček. Snažte se odstřelovat kuličky, které jsou nejvýše.
Brave Run
Postřehové hry - 40x
V této pěkné hře se seznámíme s princeznou Meridou, která vám může být povědomá z pohádky Rebelka. A o co ve hře půjde? V roli Meridy se snažte uběhnout co nejdále a při tom překonávat všechny překážky.
Vinnie Shooting Yard 3
Postřehové hry - 54x
Zábavná online hra, která prověří váš postřeh. Nejprve si vyberte jednu z osmi zbraní, zvolte obtížnost a můžeme začít. Úkolem je v časovém úseku sestřelit všechny figuríny.
Neon 2
Postřehové hry - 22x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 49x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
Monkey lander
Postřehové hry - 32x
Krásná oddechovka, ve které budete s malou opičkou ovládat kosmický koráb. Vaším nelehkým úkolem bude posbírat všechno ovoce a bezpečně přistát na přistávací plošině - přistání musí být velmi jemné a plynulé.
Van jellies
Postřehové hry - 16x
Suprová hra s velice originálním nápadem. Z nebe prší želé bonbony a vy je musíte chytat na své prkénko tak, abyste zachovali rovnováhu a celé se to nezřítilo. Po čase to bude velice obtížné, tak se připravte.
Muscle Car Parking
Postřehové hry - 18x
Další z plejády oblíbených her na parkování. Tentokrát budete mít za úkol zaparkovat poněkud větší auto na ne zrovna široké parkovací místo. Buďte pečliví, přesní a hlavně rychlí.
Dwarf Toss
Postřehové hry - 35x
Sympatická oddechovka, ve které budete v roli siláka házet jednoho nebohého trpaslíka co nejdál. Nejprve zvolte vhodný směr letu a také rychlost. Postupem času získáte peníze, za které si koupíte vylepšení.
Jelly Friend
Postřehové hry - 57x
Herní tvůrci nepřestávají chrlit další a další klony klasické hry Bejeweled. Jedním z povedených klonů je i tato onlain hra. Jako u všech podobných her, i zde budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů.
Suzi says - najděte správný přístroj
Postřehové hry - 29x
Postřehová minihra Suzi says je jednou z mála her, které obsahují videosekvence. Suzi Perry vám v každém kole bude říkat názvy různých přístrojů. Vaším úkolem je co nejrychleji konkrétní přístroj označit. Pokud kliknete na správný, získáte body. V opačném případě body ztratíte. Každý level je časově omezený.
Bubble Fleefies
Postřehové hry - 37x
Pěkná oddychovka v oblíbeném tématu Spoj tři. Cílem je odstranit z hrací plochy všechny barevné kuličky. Musíte velmi dobře mířit a rychle vystřelovat kuličky. Snažte se spojovat vždy alespoň tři kuličky stejné barvy.
Araneo - superhra pro děti
Postřehové hry - 272x
Araneo je pěkná online hra vhodná především pro děti. Ovládáte partu osmi pavouků, kteří chytají jakési barevné tlouštíky, kteří se plouží po zemi. Úkolem je chytit alespoň tři cvalíky stejné barvy vedle sebe.