Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 161x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Starship eleven
Postřehové hry - 4x
Zahrajte si tuto skvělou hru a užijte si plno zábavy. Na výběr máte ze dnou kosmických lodí, které musíte umět dobře ovládat. Vašim úkolem je posbírat různé věci, které potkáte po cestě. Dávejte si pozor, aby Vaše loď nespadla nebo nenabourala do nějaké překážky.
Amorphous Plus
Postřehové hry - 214x
Docela chytlavá online hra, ve které budete s vačím hrdinou bojovat proti útočícím kapkám. Hra se ovládá pouze myší. Důležité je správně načasovat seknutí nožem, jinak vám kapky sníží zdraví, případně vás větší bubliny pohltí.
The different point
Postřehové hry - 2x
Výborná hra na procvičení postřehu. Dostanete za úkol najít pět rozdílů mezi dvěma obrázky - ale ty se budou pokaždé měnit, a i na stejných obrázcích se rozdíly budou měnit. Takže hra jen tak neomrzí.
Diggings Diamonds
Postřehové hry - 0x
Hrdinou této nové super hry je horník toužící po hroudách zlata a jiného drahého kamení. Společně s ním hledejte vždy alespoň dvojice stejných krystalů a objevujte skryté diamanty. Perfektní oddechová hra.
Atlantis Jewels
Postřehové hry - 14x
Klasická postřehová online hra ve stylu bejeweled. Tedy, budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů a ty pak po označení zmizí. Cílem je vyčistit celé herní pole. Dokážete projít všemi úrovněmi?
A Dragons Tale
Postřehové hry - 2x
V této bezvadné hře je Vašim úkolem najít pět rozdílů. V tomto příběhu se narodil malý dráček, aby jste zjistili, jak příběh pokračuje, musíte najít pět rozdílů a tím postoupit na další stránku. Zjistíte, jak celý příběh skončí?
Turbo Kids
Postřehové hry - 3x
Vydejte se na poměrně šílený závod s malými dětmi. Děti dokážou běhat neskutečně rychle a ještě ke všemu zvládnou také skákat a ve vzduchu se ještě proskočit dále. Toho musíte využívat a sbírat bonusy. Peníze se také budou hodit na pozdější vylepšování, takže se snažte všechno přeskákat a dorazit do cíle včas.
Crazy Flip
Postřehové hry - 4x
Kdo by jako dítě nehrál bezvadnou hru pexeso. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, tentokrát jsou kartičky s motivy zvířat. Zapamatujte si obrázky a postupně je po dvojicích obracejte.
Mili and Tary
Postřehové hry - 3x
Hra Mili and Tary je podobná například prvnímu dílu Yetisports, ve kterém jste měli za úkol odpálit tučňáka co nejdále. Stejný cíl máte i v této online hře. Vše záleží jen na vašem postřehu a schopnosti odhadnout správný okamžik odpalu.
Overhaul
Postřehové hry - 0x
Zajímavě pojatá střílečka plná akce, postřehu a přemýšlení. Budete se snažit ubránit svou vesmírnou loď před nájezdy zlých vetřelců. K obraně slouží věže, které zesílíte, pokud spojíte tři stejné objekty. Však se pusťte do této superhry a sami uvidíte.
Funny Easter
Postřehové hry - 98x
Soubor her, ve kterých se snažíte hledat a spojovat trojice stejných objektů, je snad nekonečný. Jednou z takových herních pecek je i tato gameska Funny Easter. Spojujte stejně barevná vajíčka a postupujte do dalších úrovní.
Virus Panic Games
Postřehové hry - 1x
Jednoduchá ale velmi zábavná a chytlavá online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem bude obklíčit viry nakreslenou medicínou. Jakmile všechny viry pochytáte, postupujete do další úrovně.
Xonix 3D
Postřehové hry - 0x
Vyzkoušejte si hru Xonix 3D, protože opravdu stojí za to. Dostanete na starost pracovníka, který se snaží uzavřít volné prostory, aby se mu do nich nic nedostalo. Proti sobě máte různé kuličky, které se snaží práci přerušit a získat pro sebe dostatek místa. Kromě obyčejných kuliček ale narazíte i na ozubené nepřátele, kteří ničí vytvořené cesty.
Run Run
Postřehové hry - 1x
Právem je všeobecně známo, že v jednoduchosti je síla (krása). Tato hra je jednoduchá, přesto však na úrovni. Proskákejte všechny levely a dostaňte se na konec hry v rekordním čase! Obtížnost se pořád zvyšuje.
Bomby Bomy
Postřehové hry - 0x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.