Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 359x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 0x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.
The Elevator
Postřehové hry - 0x
Lidé mívají různé profese, a jedna z méně častých je řidič výtahu. Vozíte lidi nahoru a dolů po hotelu tak, jak si přejí. Bude to fuška, protože lidí stále přibývá a stíhat to není vůbec snadné, jak uvidíte.
Skill Stack
Postřehové hry - 0x
Skill Stack je skvělá chytlavá hra. Na hracím poli se snažte mezerníkem trefit do okamžiku, kdy je pohybující se blok přesně nad spodní řadou. Pokud se netrefíte, tak přesahující čtverečky ztratíte. Hra končí ve chvíli, kdy ztratíte poslední čtvereček. Je to hodně návykové.
Galactic Gems 2: Accelerated
Postřehové hry - 5x
Jste-li fanouškem klasické hry Bejeweled, tak si jistě oblíbíte i tuto zdařilou předělávku. Úkolem je tvořit alespoň trojice stejných drahokamů. Čím lepší kombinaci vytvoříte, tím více dostanete bodů.
Escape the Red Giant
Postřehové hry - 0x
V této hře je Vašim úkolem utíkat před horkou lávou, která roste velmi rychle. Uděláte to tak, že budete létat po planetkách čím dál výš. Dávejte si pozor, aby jste místo nahoru neposlali panáčka dolů a tím ho poslali na smrt. Sbírejte různé bonusy, které vám určitě pomohou.
Bar Challenge: Arm Wrestling
Postřehové hry - 360x
Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).
The Zombie Feeder
Postřehové hry - 0x
Zombie se vydává do světa, kde by měl sbírat jídlo a peníze, nebo předměty, z nichž se dají získat. Za lidi dostanete více jídla a peněz. Dávejte si ovšem velký pozor na to, aby na hlavu zombie nepřistálo něco příliš těžkého jako kovadlina, která by na nějaký čas vyřadila zombie ze hry, což rozhodně není k užitku.
Neon 2
Postřehové hry - 0x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Mad Burger
Postřehové hry - 312x
Pokud rádi hrajete hry na téma leť co nejdále, tak vás tato hra Mad Burger jistě osloví. A kdo nebo co bude létat? Pokud tušíte, že to bude hamburger, tak získáváte bludišťáka :). Vystřelte hamburger a snažte se ho ovládat tak, aby doletěl hodně daleko.
Stack Tower Classic
Postřehové hry - 2x
Vpravdě minimalistická, ovšem neskutečně návyková online hra, ve které jde o jeden jediný cíl - postavit co nejvyšší věž. Pokud znáte například hru Tower Bloxx, tak si zde přijdete na své. Jak vysokou věž postavíte?
Fruita Crush
Postřehové hry - 10x
Skvělá online hra ve stylu spoj tři stejné symboly. A pokud jde o symboly, tak tentokrát to bude šťavnaté ovoce. Hledejte lepší kombinace (4 a více stejných), využívejte bonusy a zkuste zdolat všech 100 levelů.
hra v Unity3D
Driving License Test 3D
Postřehové hry - 5x
Zahrajte si tuto online hru v Unity. Zkuste si praktický test na získání řidičského oprávnění. Dobře poslouchejte tutorial a pak se již vydejte na silnici. Zvládnete všechny nástrahy, které hra obsahuje?
Color Balls Solitaire 2
Postřehové hry - 5x
Pokračování poměrně dobré a úspěšné onlinovky Color Balls Solitaire. O co ve hře jde? Budete vystřelovat barevné míčky a snažit se tvořit alespoň trojici stejných míčků. Cílem je tradičně vyklidit celé hrací pole.
Test koordinace
Postřehové hry - 1x
V této hře si můžete vyzkoušet vaši koordinaci, rychlost a přesnost. Máte zde pár úkolů, u kterých si to můžete vyzkoušet. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Nudit se určitě nebudete. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 0x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.