Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 437x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 41x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.
Fruit Ninja
Postřehové hry - 43x
Proklestěte si cestu na vrchol ve hře Fruit Ninja! Nakrájejte co nejvíce ovoce, aniž byste ho upustili. Získejte tím body a překonejte své nejvyšší skóre! Chcete-li získat ještě více bodů, nakrájejte více druhů ovoce najednou! Ale pozor, nejen ovoce bude čekat na tvůj plátek. Občas se objeví bomby, a pokud je zasáhnete, hra končí. Takže si to naplánujte dopředu a krájejte!
Home Slacking
Postřehové hry - 30x
Malá holčička by měla psát domácí úlohy, což jí ale vůbec nebaví. Rozhodla se, že se při psaní úkolů zabaví jiným způsobem a vy byste jí v tom měli pomoci. Ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, se pokuste splnit různé další aktivity. Dávejte ale dobrý pozor, aby zrovna v okolí nebyl nikdo z rodičů, jinak by se naštvali.
Grab The Cash
Postřehové hry - 5x
Zajímavá super hra, ve které se odehrává velká bankovní loupež. Vaší misí je pochytat všechny lapky a navrátit ukradené peníze. Hra nabízí poměrně dost vylepšení, které si pořídte za odměnu při navrácení lupu.
Death Dice Overdose
Postřehové hry - 12x
V této hře na vás z nebe budou padat kostky. Vyhýbejte se jim a aby jste nezešíleli, ještě pilulky. Ale pozor, nepředávkujte se s nimi, jinak zažijete halucinogenní výlet do dálek neboli trip, ale ani jich neberte málo.
YetiSports - Pingu Throw
Postřehové hry - 2x
Kdo říká, že tučňáci nemohou létat? Ve skutečném světě s tím možná mají obtíže, nicméně v této minihře se Pingu díky vašemu postřehu vznese do vzduchu a poletí... daleko:). Podaří se vám trefit tučňáka tak, aby dolétl alespoň ke značce 400m?
Throw paper - trefíte se do koše?
Postřehové hry - 24x
Znáte to. Sedíte znuděně na poradě a už nevíte co by... jako dobré odreagování pak jistě přijde vhod házení papíru do koše. Kolikrát v řadě se trefíte?
Friv
Postřehové hry - 62x
Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 44x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
Maplestory Matching
Postřehové hry - 24x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Jelly Collapse
Postřehové hry - 53x
Parádní hra na odreagování. Pokud máte rádi výzvy a hry na spojování stejných objektů, tak hned souštějte tuhle gamesku. V každém levelu máte za cíl nasbírat určitý minimální počet bodů a to tak, že odklikáváte stejně barevné bloky. Docela návyková online hra.
Headspin Storybook
Postřehové hry - 23x
Cílem této bezvadné postřehové hry je převrátit všechny předměty v knize tak, aby byly vždy zrcadlově. Máte na to velmi málo času, takže to bude chtít rychlost a přesnost. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Zvládnete tento nelehký úkol?
Penalty Fever
Postřehové hry - 38x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Tadpole
Postřehové hry - 31x
Tapdole je kombinace různých stylů her. Nacházíte se v lidském těle a potřebujete se s buňkou dostat na místo určení, přičemž cestou bude potřeba posbírat určité věci. Dejte se do práce a snažte se logicky zapřemýšlet, kudy by se nejlépe dalo dostat k buňce. Cesta někdy není na první pohled jasně viditelná.
Eyes Blaster
Postřehové hry - 25x
Umisťujte shodně barevné oči dohromady, abyste se jich zbavili. Pro vyřešení úkolu a postup do další úrovně potřebujete odstranit všechny oči. Obtížnost se postupně navyšuje, ale ze začátku jistě nebudete mít závažnější problém k sobě přiřadit dvojici shodně barevných očí. Hra se ovládá naprosto jednoduše a rychle si ovládání zažijete.