Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bar Challenge: Arm Wrestling
sponzorované odkazy

Bar Challenge: Arm Wrestling

Hrajete online hru Bar Challenge: Arm Wrestling

Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).

ovládání hry Bar Challenge: Arm Wrestling

myší, viz instrukce ve hře • 0.91 MB • 627x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Sea Monster Smoosh
Postřehové hry - 2x
V této hře se vydáte do podvodního světa plného nebezpečných ryb. Vašim úkolem bude se k rybám dostat a za pomocí svého záludného zařízení rybu zničit. Dokážete ryby zničit dřív, než to ony udělají s vámi?
Tropical Jungle Rumble
Postřehové hry - 3x
Máte rádi hry ve stylu klasiky Zuma? Pokud ano, tak si zahrajte i tuto verzi, která se odehrává v tropické džungli. Vystřelujte kuličky z děla a zabraňte postupu přibývajících kuliček do svatyně. Zvládnete všechny připravené levely?
Bomby Bomy
Postřehové hry - 0x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.
Find People - najdi člověka v davu
Postřehové hry - 3x
Velice jednoduchá, ale přesto originální a zábavná hra, to je flashovka Find People. Princip je jednoduchý. V každé úrovni máte před sebou dav lidí a musíte najít konkrétního člověka. Čím dřív, tím líp...
Element Blocks
Postřehové hry - 25x
Příjemná oddychová online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat barevné objekty a snažit se sestavit kompletní řadu. Hra spojuje herní principy tetrisu a klasických spojovaček stejných symbolů. Hodně návyková gamesa.
Death Game - uskočte před vlakem
Postřehové hry - 0x
Death Game je hodně chytlavá hra, a přitom je její úkol opravdu jednoduchý. Stojíte na železnici, z dálky je slyšet nebezpečně rozjetý vlak, ale vy si chcete pohrát s adrenalinem a tak uskočíte až v poslední chvíli... Ovšem jen v případě, že máte výborný postřeh ;).
The Lost World
Postřehové hry - 72x
Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.
Rollercoaster Revolution
Postřehové hry - 3x
Jste vládcem horské dráhy a Vašim úkolem je ovládát zběsilý vláček a rozveselit tak všechny pasažery. Musíte si však dávat velký pozor, aby jste neztratili ani jeden vagón. Nesmíte ho také převrátit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Psychic Arrow
Postřehové hry - 1x
Prohlédněte si úvodní animaci a nechte se vtáhnout do děje. Pomozte hlavnímu hrdinovi s jeho psychickými schopnostmi a vyšlete duševní šipku, se kterou se pokuste doletět co nejdále. Po získání dostatečného počtu bodů na vylepšení lze dostat hodně dobré novinky. Snažte se dokončit hru až do samého závěru.
Bubble Cannon 2
Postřehové hry - 6x
Druhý díl zdařilé onlinovky, ve které budete mít za cíl sestřelit všechny barevné kuličky. Nejde o klasické spojování tří stejných kuliček, ale o vystřelování kuliček na kuličku stejné barvy a to tolikrát, jak velké číslo na sobě kulička má. Tak, snad je to jasné.
Beat Master 3000
Postřehové hry - 0x
Pěkná hudební hra, která prověří vaše postřehové schopnosti. Cílem je se ve správný čas trefit do rytmu skladby. Pokud zvolíte ovládání myší, tak je nutné kliknout v momentě, kdy je letící symbol v zákrytu se zelenou linkou.
Plasticsaucer
Postřehové hry - 2x
Skvělá zábavná hra. Vašim úkolem je doletět s mimozemským talířem co nejdále. Po cestě se musíte vyhýbat různým nástrahám, které jsou na Vás nastraženy. Jak daleko dokážete doletět záleží jen na Vás a na Vašem postřehu.
Equilibrium
Postřehové hry - 1x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyzkoušet si, jakou máte rovnováhu a jak dlouho se dokážete udržet na monokolce, která jezdí pouze po lanu. Musíte si dávat pozor na různé nástrahy, které na Vás čekají, ale také sbírat různé bonusy.
Turbo Kids
Postřehové hry - 3x
Vydejte se na poměrně šílený závod s malými dětmi. Děti dokážou běhat neskutečně rychle a ještě ke všemu zvládnou také skákat a ve vzduchu se ještě proskočit dále. Toho musíte využívat a sbírat bonusy. Peníze se také budou hodit na pozdější vylepšování, takže se snažte všechno přeskákat a dorazit do cíle včas.
Cog Factory
Postřehové hry - 1x
Stali jste se pracovníkem v továrně a máte za úkol udržet přístroje v chodu. K tomu budete využívat spojování aspoň třech koleček, která musí mít stejnou barvu. Udržujte několik strojů najednou v chodu.