Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Central Parking
sponzorované odkazy

Central Parking

Hrajete online hru Central Parking

Jste připraveni na další chytlavou parkovací online hru? Central Parking dokonale prověří vaši trpělivost, postřeh a smysl pro přesnost. Zaparkujte auto na místo bez jediného škrábance.

ovládání hry Central Parking

myší, viz instrukce ve hře • 3.27 MB • 147x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Xonix 3D
Postřehové hry - 1x
Vyzkoušejte si hru Xonix 3D, protože opravdu stojí za to. Dostanete na starost pracovníka, který se snaží uzavřít volné prostory, aby se mu do nich nic nedostalo. Proti sobě máte různé kuličky, které se snaží práci přerušit a získat pro sebe dostatek místa. Kromě obyčejných kuliček ale narazíte i na ozubené nepřátele, kteří ničí vytvořené cesty.
Granny in paradise
Postřehové hry - 3x
Se starou kočičí dámou se vydáte v této hře hledat koťátka, která se zatoulala. Pomozte jí při jejím pátrání a vraťte této paní zpátky klid do duše. Při hledání se setkáte mnoha překážkám a nástrahám.
Blockin Out
Postřehové hry - 16x
Pěkné ztvárnění klasické automatové hry Arkanoid. Ovládáte plošinku, od které odrážíte kuličku. Tou musíte postupně zničit všechny cihličky na hrací ploše. Občas vám spadne nějaký ten bonus, ovšem ne vždy je to něco dobrého.
YetiSports - Orca Slap
Postřehové hry - 2x
V druhém dobrodružství Yetiho a Pingu se podíváme za sněhem a ledovci. Tentokrát je vaším úkolem trefit tučňáka sněhovou koulí tak, aby se co nejlépe zabodl do terče ve sněhovém ledovci. Polohou myši určíte, jakým směrem Yeti vyšle sněhovou kouli. Hodně chytlavá online hra.
Crown Jewels
Postřehové hry - 3x
Klasická jednoduchá online hra na téma spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice královských korun. Nebude to tak snadné, jak se může zdát, protože každá úroveň je omezena časem.
Snow Queen 4
Postřehové hry - 2x
Klasická hra ve stylu legendárního bejeweled. Pokud hru neznáte, tak vězte, že cílem je vyprázdnit celé hrací pole. A to tak, že budete hledat a tvořit trojice stejně barevných kuliček. Máte podobné hry rádi?
Feed Mee
Postřehové hry - 2x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.
Duck Life 4
Postřehové hry - 3x
První tři díly hry Duck Life byly velice zajímavé a nyní autoři přichází se čtvrtým pokračováním, kde se opět dáte do tréninku malého kachňátka. Potřebujete vyhrávat závody, ale ještě předtím bude potřeba hodně výcviku, protože na začátku kachna neumí vůbec nic. Sbírejte také peníze pro nákup vylepšení a bonusů.
Grab The Cash
Postřehové hry - 5x
Zajímavá super hra, ve které se odehrává velká bankovní loupež. Vaší misí je pochytat všechny lapky a navrátit ukradené peníze. Hra nabízí poměrně dost vylepšení, které si pořídte za odměnu při navrácení lupu.
Bubble Hit Valentine
Postřehové hry - 3x
Čtrnáctý únor se v různých zemích světa slaví jako den svatého Valentýna, tedy svátek všech zamilovaných. Při této příležitosti vychází i různé počítačové hry a Bubble Hit Valentine patří právě mezi ně. Dostanete za úkol vytvářet minimálně trojice srdíček stejné barvy. To provedete postupným vystřelováním ze spodní části obrazovky.
Blackbeards Assault
Postřehové hry - 3x
Této hře nechybí akce ani příběh. Budete se mstít pirátům za smrt vašeho otce. Přemozte velkého hada, který je z barevných kuliček. Střílejte do něj další kuličky tak, aby jste spojili tři stejně barevné kuličky a ony zmizely.
Guardian of the explorer
Postřehové hry - 1x
Úkol této hry je jediný. Uchránit zrádného Jidáše, který je v zajetí, před padajícími kameny. Dokážete odrazit všechny valící se kameny a Jidáše tak zachránit? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je. Hrát může jeden nebo dva hráči.
Time Killer
Postřehové hry - 3x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.
We Are The Robots 2
Postřehové hry - 7x
Míchejte a spojujte roboty tak, aby byli vždy tři vedle sebe se stejnou barvou. Čili máte co do činění s hrou na téma spoj 3 stejné symboly. Druhý díl má pěknou grafiku a super hratelnost.
Flight of the Hamsters
Postřehové hry - 0x
V této online hře máte za úkol odpálit pět křečků co nejdále. Důležité je dobře vychytat načasování odpalu, křeček pak skvěle poletí. Nezapomeňte křečkovi v letu pomáhat sbírat bonusy - to uděláte klikáním myši. Skvělý zážitek ze hry umocňuje výborná hudba.