Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
MotoMouse
sponzorované odkazy

MotoMouse

Hrajete online hru MotoMouse

Motomyška vzala svoji super rychlou motorku a vydala se na výlet do zasněžených hor. Dávejte dobrý pozor na to, aby se myška nezřítila do hluboké propasti. Je to perfektní návyková minihra.

ovládání hry MotoMouse

myší, viz instrukce ve hře • 0.49 MB • 2021x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Birdy Rush
Arkády - 45x
Pěkná oddychová html hra s ptáčkem, kterého budete ovládat a vyhýbat se padajícím krabicím. Ptáček se ovládá myší nebo směrovými klávesami. Musíte s ptáčkem uhýbat před krabicemi a postupně lézt až nahoru. Po každém levelu na vás čekají vylepšení.
Jump Up 2
Arkády - 42x
Ovládejte malého panáčka a zdolejte s ním všechny překážky, na které při cestě za vlajkou narazíte. Hra má sice jednoduchou grafiku, ale o to má větší kus hratelnosti a vydrží poměrně na dlouho.
Tamus Adventure
Arkády - 45x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.
Crazy Monster Rider
Arkády - 81x
Pěkná postřehová skákačka s dinosaurem. Na jeho hřbetu budete překonávat množství rozličných překážek. A nemusíte všechny jen přeskakovat, na řadu dojde i podlézání a dokonce i rozbíjení. Dobře se u hry bavte.
Jamal
Arkády - 51x
V této skvělé skákací hře hrajete za brouka Jamala, se kterým musíte posbírat všechno ovoce, které se nachází v každém kole. Dávejte si velký pozor, aby jste nespadli do propastí. Můžete se také podobně jako spiderman zachytávat různých okrajů.
Rescue Panic
Arkády - 42x
Poznejte jaké to je být řidičem sanitky. Ten má za cíl dopravit do nemocnice pacienty v co nejkratším čase. Samozřejmě se musíte nejdřív dostat k pacientovi přes celou řadu překážek, které vám přichystá rušný městský provoz.
hra v Unity3D
Operacion Rescate
Arkády - 39x
Pěkná 3d hra vytvořená ve stále více oblíbeném systému Unity3D (nezapomeňte stáhnout doplněk a povolit jej na našem webu). V této hře zažijete úžasné dobrodružství a skvěle se odreagujete, bude to však stát i pěkný kus přemýšlení.
The Fire Swamp
Arkády - 17x
V této hře musíte pomoct krásné princezně a zdatnému princi v útěku z nebezpečné džungle. Každá postava disponuje jinými vlastnostmi, díky kterých překonáte mnoho nástrah. Záleží jen na Vás, jak daleko dokážete dojít.
Jungle Run
Arkády - 40x
Z již několika her oblíbené duo opic Kiba a Kumba je tu v další pěkné chytlavé hře. Vaším úkolem je proběhnout přes džungli a přitom se samozřejmě vyhnout všem nástrahám. Ve hře nechybějí různé bonusy ve formě energie či banánů. Je to pohodová gamesa, která vydrží na dlouhé hodiny.
Star Island - dětská skákačka
Arkády - 49x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro děti. V každé úrovni je vaším úkolem sebrat všechny hvězdičky a dostat se ke dveřím do další úrovně. V pozdějších úrovních si musíte dát velký pozor na nebezpečné příšerky. Hra Star Island se ovládá šipkama a mezerníkem.
Moolga
Arkády - 38x
První co vás na této online hře zaujme, bude bezesporu její hudba. V dobrém smyslu slova pitomá hudba vás bude bavit, stejně jako hra samotná. Ovládáte buclatou kravičku, která svými cecíky prská mléko po tvorech vynořujících se z vody. Mléko si doplníte kukuřicí, avšak pozor na nebezpečné létající bomby! :)
Lars Adventure
Arkády - 36x
V téhle jednoduché hříčce budete procházet spoustou levelů, sbírat mince a vyhýbat se různým nepřátelům. Pro postup je třeba najít klíč, ale ten nebývá moc dobře ukryt, takže to pro vás bude jistě hračka.
GraviCat
Arkády - 42x
Skákačka, která vás zabaví, ale také donutí tak trochu přemýšlet. A v čem spočívá hlavní cíl vašeho snažení? Musíte dostat kočku na předem určené místo, do jakéhosi teleportu. K němu se dostanete skákáním, ovšem snažte se dělat skoků co nejméně.
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 31x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.
Flambos Hot Mess
Arkády - 53x
Zahrajte si hru s roztomilou kočkou, která musí proskákat přes velké množství náročných překážek a u toho ještě posbírat všechny fazolky. Kočka je to zvláštní, protože tak trochu hoří. A tím, že skáče po dřevěných plošinkách, tak se musí pohybovat skutečně rychle.