Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
MotoMouse
sponzorované odkazy

MotoMouse

Hrajete online hru MotoMouse

Motomyška vzala svoji super rychlou motorku a vydala se na výlet do zasněžených hor. Dávejte dobrý pozor na to, aby se myška nezřítila do hluboké propasti. Je to perfektní návyková minihra.

ovládání hry MotoMouse

myší, viz instrukce ve hře • 0.49 MB • 705x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Strikeforce Kitty 2
Arkády - 41x
Velmi zdařilá skákačka se zvířátky. V cestě za svobodou budete v roli malé kočičky překonávat celou řadu promyšlených překážek. Očekávejte pěknou porci herní zábavy a také několik vydařených vtípků.
Sola Rola
Arkády - 11x
Pěkná hra pro chvíle nudy, nebo když si budete naopak potřebovat odpočinout od namáhavé práce. Dostanete za úkol projít celým bludištěm kolem ufonů a vejít do těch správných barevných cílů. A pozor, roli hraje i gravitace.
Millie Megavolte 7
Arkády - 38x
Zábavná skákačka, ve které na vašeho malého hrdinu čeká celá řada nejrůznějších a zákeřných překážek. V boji se budete muset utkat s nepřátelskými protivníky, kteří nedají svou kůži zadarmo.
Mega Boulder Rampage
Arkády - 765x
Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.
Snail Bob 5: Love Story
Arkády - 31x
Kdo by si neoblíbil herní dobrodružství hlemýždě Boba. Tentokrát bude opět muset proklestit si cestu ke své lásce. Nebude to vůbec lehké, protože cesta je poseta celou řadou logických hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a dostat šnečka až do cíle?
Knightmare Tower
Arkády - 25x
Král napsal jednomu ze svých rytířů dopis, ve kterém ho vyzývá, aby se vydal na záchrannou výpravu. Zachraňovat by měl všech deset královských dcer, které byly uvězněný zlým mužem ve věži. A právě zde se do příběhu vložíte vy a stanete se oním rytířem, který musí absolvovat záchrannou misi. Zabíjejte všechny zlé tvory a nepadejte dolů.
Doofle Jump
Arkády - 18x
Poměrně dost chytlavá a návyková minihra. V této hře "Doofle Jump" budete šipkama ovládat panáčka, který chce doskákat až do samého nebe. Na cestě vás čekají různé překážky a bonusy.
Magnet Face
Arkády - 14x
Billy byl unesen cizáky a vaším úkolem není nic jiného, než mu pomoci uniknout z bludiště a překonat všechny nástrahy. Cestou budete muset řešit mnoho logických pastí.
Gizmo Christmas Rush
Arkády - 745x
Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.
Four Wheel Chase
Arkády - 29x
Klokan utíká před autem a ještě se mu vysmívá, což samozřejmě nemůžeme dopustit, a proto si vezmeme na starost pronásledující auto. Cestou se ale musíme vyhýbat nebezpečným překážkám na trati. Narazit se dá na zákeřné skály, velké propasti, ale také předměty, které by se měly posbírat, protože jsou důležité.
Umbross
Arkády - 494x
Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Rampage Rex
Arkády - 193x
Zábavná skákačka, ve které se vydáte do muzea. Ovšem ne proto, abyste obdivovali krásné exponáty, ale proto, abyste tyto vzácné kousky zničili. A nesmí vás při tom nikdo vidět. Pusťte se do ničení.
Yuko 2
Arkády - 17x
Ve hře Yuko 2 je vaším úkolem projet co nejrychleji trať, posbírat veškeré bonusy, pokud možno do ničeho nenabourat a v časovém limitu přijet do checkpointu. Pokud se někde zaseknete a nestihnete přijet včas, vašeho vědce unesou mimozemšťané. Autíčko se ovládá šipkama, mezerníkem střílíte.
Meat Boy
Arkády - 62x
Meat boy je docela těžká plošinovka, ve které se musíte dostat ke svému kamarádovi. Nebude to snadné, v cestě je řada překážek. Hra obsahuje opravdu velké množství úrovní, nebudete se nudit.
Romantic Pursuit
Arkády - 25x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.