Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
MotoMouse
sponzorované odkazy

MotoMouse

Hrajete online hru MotoMouse

Motomyška vzala svoji super rychlou motorku a vydala se na výlet do zasněžených hor. Dávejte dobrý pozor na to, aby se myška nezřítila do hluboké propasti. Je to perfektní návyková minihra.

ovládání hry MotoMouse

myší, viz instrukce ve hře • 0.49 MB • 2480x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Madagascar 2 - Mad Dash
Arkády - 230x
Při příležitosti premiéry druhého dílu oblíbeného animovaného filmu Madagaskar se objevilo i několik počítačových her a jednu z nich si právě nyní můžete vyzkoušet. Řídíte lva a máte za úkol posbírat všechny postavičky z filmu Madagaskar 2: Útěk do Afriky, aby následně mohly odletět na jejich vysněnou cestu. Vyhýbejte se překážkám!
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 52x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Earn to Die
Arkády - 42x
Akční gameska ve které půjde doslova o život. Jako řidič vyzbrojeného auta se musíte dostat přes vlny zombíků, kteří zrovna teď dostali chuť na váš mozeček. Ve hře nechybějí upgrady a desítky zábavných prvků.
Babyzilla Rampage
Arkády - 51x
Nenáročná online hra, kterou oceníte ve chvíli, kdy si chcete zahrát nějakou jednodušší hru na odreagování. Jedinou vaší činností bude ničení budov silným neohrabaným dinosaurem. Toho můžete navíc vylepšovat.
Angel Run
Arkády - 34x
Jednoduchá minihra vhodná hlavně pro nejmenší. V roli malého anděla musíte uhýbat před ohnivými koulemi zlých čertů. Na vše máte pouze jeden život.
Jacko in Hell
Arkády - 45x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Juicy Bazooka
Arkády - 41x
Vydejte se na strastiplnou cestu plnou pomsty. Začněte hned první úrovní, dobře namiřte svou silnou bazuku a sejměte všechny zloděje. Počet střel je omezen, takže velmi dobře promýšlejte kam vystřelíte.
Nitrome Mega Mash
Arkády - 55x
Zajímavá plošinovka v retro stylu. Pomozte vést sedm našich hrdinů přes překážky v tomto podivuhodném světe. Hra je plná nebezpečí, proto své kroky dobře promyslete.
Rocket Cap
Arkády - 21x
Vydejte se do cirkusového šapitó, kde se dějí věci. Z kanónu bude vystřelen chlapík v helmě, kterého si vezmete na starost a musíte zařídit, aby doletěl do co největší možné vzdálenosti. Cestou narazíte na různé pracovníky cirkusu, díky nimž se odrazíte do nečekaných dálek. Za získané peníze můžete nakupovat vylepšení.
Star Island - dětská skákačka
Arkády - 49x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro děti. V každé úrovni je vaším úkolem sebrat všechny hvězdičky a dostat se ke dveřím do další úrovně. V pozdějších úrovních si musíte dát velký pozor na nebezpečné příšerky. Hra Star Island se ovládá šipkama a mezerníkem.
Dream Symphony
Arkády - 45x
Veliký dirigent usnul a zdá se mu podivný sen. V tomto snu ho doprovodíte a pokusíte se mu pomoci ve skákání z jedné plošiny na druhou. Veškerý pohyb se ovládá myší, což je poměrně jednoduché. Pro jistotu ještě ovšem dostanete instrukce v rámci tutorialu. Musíte se vyhýbat čemukoliv, co má červenou barvu.
Sonic Angel Island
Arkády - 21x
Myslím, že herní legendu ježka Sonica vám nikomu nemusím představovat. Tento malý hrdina je světoznámý a jistě si to zaslouží. V této hře se s ním setkáme znovu a to v trochu jiné podobě. Princip je ale stejný, jako na konzolích.
Bee Game
Arkády - 24x
Bee Game je jednoduchá minihra, ve které budete v roli malé včelky prolétávat mezi nástrahami. Cílem je samozřejmě doletět co nejdále. Snažte se sbírat dukátky a zdraví (červený křížek).
Red Ball
Arkády - 27x
V této hře Red Ball 1 hrajete za malý červený balónek a Vašim úkolem je dostat balónek úspěšně do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Budete se muset vypořádat s mnoha nástrahami, které na Vás v jednotlivém kole čekají. Nebojte se a pusťte se do hry.
Steel Jack Level Pack
Arkády - 37x
Vydařená arkádová gameska s rytířem, který si s pomocí svého meče musí poradit s mozkolačnými zombíky. Podaří se vám hru dokončit s nejlepším skóre? Přidáte si hru mezi oblíbené? A pokud se vám líbí, určitě ji sdílejte na Facebooku.