Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
MotoMouse
sponzorované odkazy

MotoMouse

Hrajete online hru MotoMouse

Motomyška vzala svoji super rychlou motorku a vydala se na výlet do zasněžených hor. Dávejte dobrý pozor na to, aby se myška nezřítila do hluboké propasti. Je to perfektní návyková minihra.

ovládání hry MotoMouse

myší, viz instrukce ve hře • 0.49 MB • 3208x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Day of Slacking
Arkády - 4x
Jednoduchá minihra, ve které je vaším úkolem trochu se odreagovat při pití piva, lízání zmrzliny a ukrývání se před šéfem. Z nebe na vás padají dobré a špatné věci, snažte se samozřejmě chytat ty dobré (pivo, míč...). Pokud je na blízku šéf, přeskočte ho, jinak se dostanete do stresu.
Kick Out Miley
Arkády - 64x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Angry Birds Rio
Arkády - 55x
Oblíbená online hra ve flash verzi, to jsou Angry Birds Rio. Je tu snad někdo, kdo by Angry Birds neznal? Tato hra má miliony fanoušků. Není se čemu divit. Cíl hry je snadno pochopitelný a samo hraní je velmi chytlavé. Snažte se vystřelit ptáčka tak, abyste vysvobodili své kámoše z klecí.
hra v Unity3D
Dino Parking
Arkády - 54x
Pomysleli jste někdy na to, jaké by to bylo být dinosaurem? Asi ne, že? V této hře si však na milého dinosaura můžete zahrát. A v čem bude spočívat váš úkol? Naše malého chlapíka musíte zaparkovat. Ano, přesně tak, zaparkovat :).
Tarzan and Jane: Jungle Jump
Arkády - 38x
Příběh o Tarzanovi a jeho dívce Jane je známý a kromě knižního zpracování se dočkal i předělávky do filmové podoby nebo verze v rámci počítačového světa. Vyzkoušet si můžete osudy Tarzana, který se snaží posbírat drahocenné drahokamy, aby je mohl darovat své milované Jane k prvním výročí. Dávejte na Tarzana dobrý pozor.
Bad Eggs Online
Arkády - 55x
Zajímavá online hra pro více hráčů, to je super hra Bad Eggs Online. Mrkněte na impozantní výběr zbraní a vyzvěte na souboj hráče z celého světa. Deathmatch zápasy jsou to pravé zpestření.
Jumping Mouse
Arkády - 46x
Myši dokážou skákat do pořádné dálky, o čemž se přesvědčíte v následující hře. Dostanete možnost starat se o skoky jedné velké myši a cestou musíte posbírat nejrůznější drahokamy. Dávejte si ovšem dobrý pozor na to, aby myš neskočila někam mimo plošinky, jinak byste museli začínat úplně od startu mise.
King of the Sky
Arkády - 10x
Skákačka vhodná hlavně pro menší děti. S opičkou se pokuste sebrat všechny bonusy, které jsou na obrazovce. Vyhýbejte se pastím. V pozdějších úrovních budete muset bojovat s nebezpečnými gorilami, to zvládnete díky zbraním. Hra King of the Sky se ovládá šipkama, útok je mezerníkem.
Bartender
Arkády - 31x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.
Ben 10 Toxic Hazard
Arkády - 24x
Doktor Russ právě pracuje na vývoji nové radioaktivní zbraně. Ben 10 je však rázně proti tomu, což nás přivádí k vašemu úkolu. Tím není nic menšího, než zničení zlého doktora Russe.
Grumpy Daruma
Arkády - 328x
Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?
Lost Fluid
Arkády - 45x
Mimozemská příšerka se ztratila a objevila se v oblasti, kde se nachází spletité chodby, přes něž se musí propracovat, aby se mohla dostat na svoji domovskou planetu. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která vypadá hodně netradičně a obsahuje v sobě prvky různých her. Musíte občas i trochu přemýšlet, jak dále.
My Perfect Scarf Make Up
Arkády - 46x
Snažte se s tímto králičkem posbírat veškeré jídlo, abyste přežili do dalších úrovní. V horní části hry vidíte, že vám jídlo ubývá a vy ho musíte stále doplňovat. Tak se snažte udělat vše, co bude ve vaších silách.
hra v Unity3D
Crash Drive 2
Arkády - 52x
Zdařilá online hra v 3D enginu Unity3D. Zaposlouchejte se do hřmotného burácení. Není to lev ani tygr, dokonce ani slon. Je to nabušená čtyřkolka, se kterou zažijete kopec herní zábavy v této hře.
hra v Unity3D
Away From Home
Arkády - 69x
Hezky zpracovaná online hra, ve které budete v roli malé dívky sbírat různé předměty a nosit je zvířatům. Pěkná grafika, skvělá hratelnost, dlouhá herní životnost.... a super zábava. Hra je v Unity3D.