Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Study in the UK
sponzorované odkazy

Study in the UK

Hrajete online hru Study in the UK

Velmi vydařená online hra na téma kopání penalt. Jako talentovaný fotbalista budete muset dobře zamířit vaši střelu do branky, abyste vsítili pěkný gól. V dalších úrovních je hra pěkně těžká. Fotbalová superhra jak má být.

ovládání hry Study in the UK

myší, viz instrukce ve hře • 2.21 MB • 1325x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Brazil World Cup 2014
Sport - 38x
Ukažte světu, že jste nejlepším fotbalovým hráčem s přesnou muškou a bleskurychlými reakcemi. Zamiřte, nastavte sílu kopu a jděte na to. Podaří se vám vsítit co nejvíce gólů a získat tak maximální počet bodů?
Tennis Master
Sport - 32x
V této online hře se dostanete na tenisový kurt, kde sehrajete zápas své kariery. Nastavte si svou raketu podle typu protivníka. Pokuste se porážet jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak tenisový pohár.
Amateur Action Super Fishing
Sport - 17x
V této hře budete rybařit a to pokaždé na jiném místě. Splňte veškeré úkoly, které vám hra dává a dostaňte se dále. Jak se vám ryba chytne, tak ji hned musíte tahat k sobě. Snažte se o co nejlepší výsledek.
Stunt Dirt Bike
Sport - 38x
Zvolte si vhodnou motorku (nebo čtyřkolku) a hurá na závodiště. Před vámi je několik překážek, které musíte co nejrychleji zdolat. Ať už půjde o kmeny stromů nebo velké kameny, vždy se při překonávání pěkně zapotíte. Hra se ovládá šipkama - nahoru, dolů přidáváte plyn, doleva doprava pak přenášíte váhu těla dopředu nebo dozadu. Je to opravdu pěkná chytlavá hra.
Shadow Factory
Sport - 24x
Tahle hra je velice originálně zpracovaná a zajisté vás bude bavit. Grafika je úchvatná a hratelnost na vysoké úrovni. Ovládáte speciální terénní vozidlo, které projíždí továrním územím plným skoků a kopců.
Put it in - super minigolf
Sport - 1558x
Pěkně zpracovaný minigolf na vás čeká v online hře Put it in!, která pro vás přichystala hřiště s celkem 18 jamkami. Ovládání je jednoduché. Nejprve si umístíte míček a poté jej zvolením vhodného úhlu a síly odpálíte směrem k jamce. Hra se bude možná déle načítat, doporučuji spouštět ve větším okně.
hra v Unity3D
World Soccer Forever
Sport - 488x
Naleštěte si kopačky, protože je tady zbrusu nová fotbalová gameska pro milovníky kopané. Vyzkoušejte své střelecké schopnosti při kopání volných kopů. Můžete hrát i online s více hráči.
Aggresive skiing
Sport - 24x
Lyžuje spousta lidí, akorát to většinou nevypadá takhle zběsile. Sjíždíte sjezdovku v šíleném tempu a provádíte úplně ulítlé kličky, které vám pomohou projet celý level. Pokud se bojíte rychlosti, ani to nezkoušejte.
Army Boxing
Sport - 24x
Staňte se elitním vojákem. Nejdříve ovšem budete muset prokázat jisté dovednosti. Jednou z nich je i umění boje muže proti muži. Navlečte si boxerské rukavice a předveďte své schopnosti.
Mini Moto
Sport - 20x
Závodních her není niky moc, proto se pustě do téhle ve které se pokuste zvítězit, ale pozor na různé překážky, olejové skvrny a hlavně na soupeře. Hra vám taky nabídne různé vychytávky jako zrychlení apod. na výběr je samozřejmě z mnoha kol..
Mudbike Racing - závody v blátě
Sport - 30x
Nasedněte do své závodní čtyřkolky a snažte se v každém závodě dojet alespoň na 3. místě. Nejde jen o to, jet co nejrychleji. Musíte sbírat kanystry s benzínem a klíče na opravy. Benzín je hodně důležitý, jinak můžete velice brzy skončit na suchu ;).
Island minigolf
Sport - 1196x
Další z řady jistě velice známých a oblíbených her s pojmenováním minigolf. Tenhle má jednoduché ovládání a ničím neztíženou obtížnost a odehrává se na ostrově. Všude uvidíte tropické rostliny, jako v pravém ráji.
Sports Heads Tennis
Sport - 38x
Herní série Sports Head se zabývá různými sporty a ani tenis nezůstává v pozadí. Vezmete si tedy opět na starost osudy jedné hlavy, která se snaží porazit svého soupeře. Ve hře se nachází několik světových hráčů, jimž byla zdeformována jména, ale pokud budete hledat, jistě najdete i českého zástupce - Tomáše Berdycha. Též objevujte, jaké možnosti nabízí bonusy.
Supreme Snowboard
Sport - 12x
Jízda na Snowboardu je jistě zábavná, ale také velice nebezpečná. Pokud se chcete vyhnout zlomeninám a modřinám tak si zahrajte náš Supreme Snowboard. V pohodlí vašeho domova si vyzkoušíte jaké to je, svištět po sněžném svahu.
Blafuj jako Beckham
Sport - 25x
Zahrajte si na nejlepšího střelce gólů na světě, buďte lepší než Beckham. Cílem hry je vstřelit gól ze třech různých pozic v nejrychlejším čase. Míči myší nastavíte směr a výšku, bílá kulička označuje faleš.