Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Study in the UK
sponzorované odkazy

Study in the UK

Hrajete online hru Study in the UK

Velmi vydařená online hra na téma kopání penalt. Jako talentovaný fotbalista budete muset dobře zamířit vaši střelu do branky, abyste vsítili pěkný gól. V dalších úrovních je hra pěkně těžká. Fotbalová superhra jak má být.

ovládání hry Study in the UK

myší, viz instrukce ve hře • 2.21 MB • 638x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Free Rider 3
Sport - 23x
Dlouho očekávané pokračování hry Free Rider, která je plná sportovní akce a adrenalinu. Nasedněte na své zbrusu nové BMX kolo a vydejte se na chytlavý závod. Vyzkoušejte tratě od ostatních uživatelů, nebo si vytvořte vlastní.
Roby Baggio Magical Kicks
Sport - 84x
Roberto Baggio byl velice slavný italský fotbalista. Nyní se s ním můžete setkat v této fotbalové online hře. Jedná se o simulaci kopání přímého kopu. Pečlivě namiřte míč do brány a snažte se vsítit branku. Jednoznačně chytlavá gamesa.
Kart Racing
Sport - 12x
Závodní minihra, ve které se budete snažit překonat nejlepší čas kola, a tím se tak kvalifikovat do dalšího okruhu. Hra Kart Racing se ovládá šipkama. Pečlivě se vyhýbejte mantinelům, jinak vaše auto dlouho nevydrží.
Elastic Soccer - stolní fotbálek
Sport - 29x
Kdysi dávno, když ještě nebyly ty internety:) a online hry, tak byl velmi populární pinkací stolní fotbálek. Jeho flashovou podobu si nyní můžete zahrát i na našich stránkách. Cíl je jasný - vstřelit víc gólů než soupeř. Hráči se ovládají myší, brankář myší + klávesou SHIFT.
Forest challenge 2
Sport - 14x
Výborný minigolf pro chvíle nudy. Poskytne zábavu na dlouhou dobu, jako každá správná hra. Vytáhněte svoje hole a naleštěte míček. Tahle hra má spoustu různých nástrah a jamky jsou v těžkou přístupných místech.
hra v Unity3D
Trickalized
Sport - 15x
Další z novinkových 3D her vytvořených v Unity3D. Chopte se skateboardu a vydejte se do ulic a na sněžný kopec. Předveďte nejlepší triky, které dokážete a skvěle se u této sportovní gamesky bavte.
Mini Sports Challenge
Sport - 40x
Zahrajte si tuto parádní gamesku, ve která na vás čeká několik sportovních disciplín. Jako první přijde na řadu běh. U této akce musíte být 6x první, čímž se vám zpřístupní další sportovní závod.
Triathlon - trojboj
Sport - 20x
Ve sportovní hře Triathlon se snažte předvést jako správní sportovci. Ve třech disciplínách půjde o dobrý postřeh a hlavně o sehranost vašich prstů na klávesnici. Nejprve si skočíte z můstku, potom si zaplavete a nakonec si dáte běh přes překážky. Ovládání je hezky znázorněno přímo ve hře.
Velocity
Sport - 19x
Zahrajte si závody budoucnosti, které nabízí tato hra. Vyberte si dráhu, počet soupeřů a nakonec své vlastní vozidlo a pusťte se na závodní okruh. Pokuste se v těchto futuristický závodech zvítězit.
3D Air Hockey
Sport - 58x
Vaším úkolem je nasbírat sedm bodů k tomu, abyste vyhráli tento zápas. Musíte dostat červený puk do soupeřové branky. S vaším hráčem pohybujete pomocí myší. Na začátku hry si vyberete, za jaký tým chcete hrát.
Avalanche at planktons peak
Sport - 21x
V roli podivného panáčka na lyžích se dostanete do velkého maléru. Uvolní se lavina a vy se musíte pokusit na svých lyžích před ní ujet. Nebudete to mít lehké, protože vám v cestě budou překážet stromy a ostatní lyžaři.
Ultimate Dodgeball
Sport - 29x
Jste fanoušci míčových her? Tak to je pro Vás tato hra tou pravou. V této skvělé hře je Vašim úkolem vybít balónem svého spolužáka a tím zajistit jeho porážku. Pomocí myšky se napřáhněte a poté už jen trefte spolužáka.
Lightning Break
Sport - 49x
Pěkně zpracovaný kulečník, ve kterém máte za úkol v každé úrovni dostat do díry určené koule. Ovládání je velice snadné - stačí vám myš. Sílu úderu nastavíte držením levého tlačítka myši.
Bike Champ
Sport - 41x
Skvělá závoďácká online hra, která má opravdu pěknou grafiku a i celkový herní model je skvěle navržen. Projeďte za co nejkratší čas celkem 30 úrovní a nahrajte co nejvyšší skóre.
German Autobahn
Sport - 17x
Vyzkoušejte si jaké to je řítit se ve formuli po německé dálnici, navíc v pěkně hustém provozu. Online hra German Autobahn se ovládá pouze šipkama, je docela náročné vyhýbat se všem autům a zdárně dojet do cíle.