Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Study in the UK
sponzorované odkazy

Study in the UK

Hrajete online hru Study in the UK

Velmi vydařená online hra na téma kopání penalt. Jako talentovaný fotbalista budete muset dobře zamířit vaši střelu do branky, abyste vsítili pěkný gól. V dalších úrovních je hra pěkně těžká. Fotbalová superhra jak má být.

ovládání hry Study in the UK

myší, viz instrukce ve hře • 2.21 MB • 189x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Shadow Factory
Sport - 21x
Tahle hra je velice originálně zpracovaná a zajisté vás bude bavit. Grafika je úchvatná a hratelnost na vysoké úrovni. Ovládáte speciální terénní vozidlo, které projíždí továrním územím plným skoků a kopců.
Mini-Putt
Sport - 18x
Jednoduchý minigolf s výbornou hratelností, to je hra Mini-Putt. Nejprve položíte míček na podložku a poté už je vše ve vašich rukou. Cílem je s co nejmenším počtem úderů dostat míček do jamky. V pozdějších úrovních přibudou i různé překážky.
Aggresive skiing
Sport - 19x
Lyžuje spousta lidí, akorát to většinou nevypadá takhle zběsile. Sjíždíte sjezdovku v šíleném tempu a provádíte úplně ulítlé kličky, které vám pomohou projet celý level. Pokud se bojíte rychlosti, ani to nezkoušejte.
Kart Racing
Sport - 11x
Závodní minihra, ve které se budete snažit překonat nejlepší čas kola, a tím se tak kvalifikovat do dalšího okruhu. Hra Kart Racing se ovládá šipkama. Pečlivě se vyhýbejte mantinelům, jinak vaše auto dlouho nevydrží.
Mani Golf - zábavný super golf
Sport - 50x
Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).
World cup headers
Sport - 28x
V online hře World Cup Headers si můžete zahrát fotbal trochu volejbalovým způsobem :-). Vaším úkolem je odhlavičkovat míč přes síť k soupeři. Ovládání je jednoduché, zábava zaručena. Vyhrajte mistrovství světa.
Elastic Soccer - stolní fotbálek
Sport - 26x
Kdysi dávno, když ještě nebyly ty internety:) a online hry, tak byl velmi populární pinkací stolní fotbálek. Jeho flashovou podobu si nyní můžete zahrát i na našich stránkách. Cíl je jasný - vstřelit víc gólů než soupeř. Hráči se ovládají myší, brankář myší + klávesou SHIFT.
Supreme Snowboard
Sport - 8x
Jízda na Snowboardu je jistě zábavná, ale také velice nebezpečná. Pokud se chcete vyhnout zlomeninám a modřinám tak si zahrajte náš Supreme Snowboard. V pohodlí vašeho domova si vyzkoušíte jaké to je, svištět po sněžném svahu.
Amateur Action Super Fishing
Sport - 12x
V této hře budete rybařit a to pokaždé na jiném místě. Splňte veškeré úkoly, které vám hra dává a dostaňte se dále. Jak se vám ryba chytne, tak ji hned musíte tahat k sobě. Snažte se o co nejlepší výsledek.
Bowlees
Sport - 26x
Kuželky a bowling patří mezi poměrně zajímavé sporty, kde je cílem shodit co největší počet kuželek. O kuželky především půjde i ve hře Bowlees, kde se ocitnete na jedné planetě, na níž se kuželky rozmnožily a vaším úkolem bude všechny sestřelit. Hra nabízí poměrně zajímavý herní princip, který se příliš často nevidí, a proto stojí za vyzkoušení.
Stunt Bike Draw
Sport - 11x
Tahle hra v sobě kombinuje logické přemýšlení a trochu fyziky, bude se vám totiž hodit znalost vlastností pohybujících se objektů. Našemu zkušenému kaskadérovi nakreslíte trať, po které pojede aby se vyhnul překážkám.
Boxing Live
Sport - 35x
Tak takhle dobrá boxovací super hra tady už dlouho nebyla, pokud vůbec někdy. Vytvořte si svého boxera, trénujte ho, vylepšujte a poražte nejsilnější bojovníku v ringu. Stanete se oslavovaným šampionem?
Extreme Boarding
Sport - 10x
Vydejte se na jízdu plnou dobrodružství, v zasněžené krajině, kde za mnoho kilometrů nepotkáte jedinou živou duši. Naskočte na svůj snowboard a sjeďte kopec rychlostí světla, nezapomeňte sbírat bonusy.
Greyhound Racing Tycoon
Sport - 34x
Chrt je oblíbená závodní psí rasa. A o to přesně půjde v této pěkné super hře. Vyberte si svého psího závodníka a snažte se jej vést tak, aby vyhrál všechny psí závody a stal se šampionem.
100m Hurdles - běh přes překážky
Sport - 13x
Vyzkoušejte tuto bezvadnou sportovní superhru, která se odehrává na běžecké trati. Vyberte si svého běžce, podívejte se na ovládání a připravte se na bezchybný start. Podaří se vám proběhnout cílem jako první?