Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Hobo 4 Total War
sponzorované odkazy

Hobo 4 Total War

Hrajete online hru Hobo 4 Total War

Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.

ovládání hry Hobo 4 Total War

myší, viz instrukce ve hře • 6.04 MB • 130x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rombo Rush
Akční hry - 37x
Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.
hra v Unity3D
Pixel Warfare
Akční hry - 0x
Tak toto je skutečná 3D pecka. Jedná se o skvělou online střílečku, kterou může hrát více hráčů po internetu. Hra nabízí mnoho zbraní a map. Hru si nejlépe užijete při fullscreen módu (na celou obrazovku).
Zombie Massakrah
Akční hry - 1x
Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.
Space Marine
Akční hry - 3x
Akční bomba, ve které budete hrát za neohroženého kosmonauta, který se musí probít přes hordy vetřelců. Vaši kosmickou loď napadli krvežízniví vetřelci a mají zálusk na vše živé, tedy i na vás.
Pirates Adventure
Akční hry - 0x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
Bang Heroes
Akční hry - 2x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.
The Perfect Fighter 1.9
Akční hry - 1x
Ultimátní bojová online hra nejen pro všechny chlapy. Detailní grafika, výborné zvukové efekty a skvělá hratelnost. K tomu 12 udatných bojovníků a řada chavtů a kopů. Zahrajte a uvidíte.
Alien Hominid Xtreme
Akční hry - 2x
Snažte se uhýbat všem agentům, kteří vás chtějí v této super hře sestřelit. Nenechejte se! Pokuste se na ně udělat trik, se kterým je dokážete sestřelit. Snažte se o co nejlepší výsledek a dojeďte daleko.
Elite Forces Defense
Akční hry - 59x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
GunBlood
Akční hry - 3x
Na Divokém Západě se děly zajímavé věci. Každý jistě zná, že poměrně často probíhaly souboje mezi pistolníky na život a na smrt, kdy vyhrával ten nejobratnější a nejrychlejší. Ve hře GunBlood máte jedinečnou možnost zvolit si jednoho z nabízených střelců, kterého provádíte přes jednotlivé krvavé souboje.
Battlefield 2
Akční hry - 4x
Supehra Battlefield 2 patří mezi nejlepší akční hry na PC. Tato flashová verze vám představí malou ochutnávku z mapy Strike to Karkhand. Vaším úkolem je střílet po nepřátelích, kteří na vás útočí ze všech stran.
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 0x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
Asgard Story
Akční hry - 1x
Asgard býval mírumilovným krajem, kde byli všichni vítáni. Bohužel se z temných hlubin vynořili orkové, kteří na tuto zemičku zaútočili. V roli malého bojovníčka Edwarda se postavíte přesile protivníků a určitě zvítězíte.
Pico Infantry
Akční hry - 2x
Určitě znáte geniální počin od Team17 s názvem Worms. Tahle hra je tak trochu kopíruje. Máte spoustu zbraní na výběr a ještě více nepřátel, tak neváhejte a ukažte jim, zač je toho váš loket. Velice zábavné.
Alien Paroxysm - boj s vetřelci
Akční hry - 1x
Vaše přátelská základna z nepochopitelných důvodů napadla váš konvoj. Všichni piloti zemřeli, kromě vás. Utkejte se s nebezpečnými vetřelci a zachraňte se v této pěkné online hře s názvem Alien Paroxysm. Hra se ovládá myší, pohyb je klávesami A,S,D,W.