Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Hobo 4 Total War
sponzorované odkazy

Hobo 4 Total War

Hrajete online hru Hobo 4 Total War

Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.

ovládání hry Hobo 4 Total War

myší, viz instrukce ve hře • 6.04 MB • 123x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Double Edge
Akční hry - 1x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
3D Space Hawk
Akční hry - 1x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
Stickman Sam 3
Akční hry - 1x
Třetí díl skvělé střílečky. Váš úkol je jednoduchý. Musíte zlikvidovat všechny své nepřátele. Máte na výběr z mnoha zbraní. Graficky se hra celkem změnila. Nudit se jistě nebudete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Hobo 7 - Heaven
Akční hry - 3x
Smradlavý Hobo je opět zpátky. Pokuste se tentokrát znepříjemnit život bohovi. Bojovali jste ze satanem a padli jste a dostali jste se tak do nebe. Tento díl je úplně poslední z celé této série.
Barbarian Onslaught
Akční hry - 2x
V této hře se stáváte bojovníkem, který se musí probojovat mnoha koly. K dispozici máte meč, kterým zničíte své protivníky. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
The Return of Psyphon
Akční hry - 4x
V této Benové hře budete muset zastavit Psyphona ze zničeného podzemí. Je tady několik podzemních úrovní, takže se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Vyhrajte tuto hru na plné čáře.
Dino Attack
Akční hry - 1x
Snažte se sestřelit veškeré dinosaury, kteří se snaží útočit na vaší vesnici. Pomozte tomuto hrdinovi ubránit tuto vesnici a zabijte všechny přicházející dinosaury. Nakupujte si nové zbraně, pokud na to budete mít peníze v této super hře.
American Commandos
Akční hry - 1x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
CQC
Akční hry - 2x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
The Shoot Out
Akční hry - 1x
V této skvělé hře se ocitáte v roli odstřelovače. Bojujte proti ozbrojeným teroristům ve dvou různých misích. V prvním kole budete mít za úkol zlikvidovat 45 agresorů během tří minut a v dalším budete muset zlikvidovat časované nálože. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Bus Hostage
Akční hry - 0x
Pěkná akční online hra, ve které bude vaším úkolem zachránit rukojmí, kterých se zmocnil únosce autobusu. Hra vyžaduje perfektní postřeh a dobrou mušku.
Pico Blast
Akční hry - 1x
Skvělá střílečka, ve které budete muset porazit mnoho nepřátel. Na konci každého kola se setkáte s bossem, kterého jen tak nepůjde porazit. Proto si šetřete své zdraví na závěrečný střet.
Fight fight 2
Akční hry - 1x
Další z her typu Mortal Kombat nebo Tekken. Stejně jako v těchto nesmrtelných klasikách si vyberete postavu, úroveň obtížnosti a dáte se do boje. Jenom vítěz vyjde z této bitvy živý, tak si dejte pozor.
Flash point
Akční hry - 0x
Podivný podivín unese vaši holku a je vašim úkolem získat ji zpátky. Hra má na výběr spoustu levelů, které se losují a jeden je těžší než druhý. Letíte ve svém vznášedle a sestřelujete protivníky dokud nezemřete.
Avatar Arena
Akční hry - 1x
Otestujte vaše bojové schopnosti ve hře Avatar Arena. Nejprve si vyberete národ a pak si upravíte vlastního hrdinu. Po tréninku, ve kterém se naučíte útočné i obranné chvaty, se zúčastníte velkého turnaje. Abyste zvítězili, musíte porazit celkem 20 borců. Hra se ovládá mezerníkem a šipkama.