Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Hobo 4 Total War
sponzorované odkazy

Hobo 4 Total War

Hrajete online hru Hobo 4 Total War

Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.

ovládání hry Hobo 4 Total War

myší, viz instrukce ve hře • 6.04 MB • 155x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Kane the Ninja
Akční hry - 19x
Stalo se něco špatného. Krásnou princeznu kdosi unesl. Král Kenjo vyslal 100 bojovníků, aby ji našli, ale nikdo se nevrátil. Mladý ninja Kane se o této smutné události dozvěděl a rozhodl se, že princeznu najde a nepřátele potrestá. V roli malého ninji se vydáváte na dobrodružnou cestu. Hra se ovládá šipkama, útok je "A", klávesou "S" volíte speciální útok (hvězdice, bomby).
Teenage Mutant Ninja Turtles
Akční hry - 45x
Čtveřice želv ninja je známá i v dnešní době. Jmenují se podle slavných italských umělců - Leonardo, Michelangelo, Raphael a Donatello. Jejich vůdce je známý jako Mistr Tříska a právě byl unesen. To nesmíte nechat jen tak a musíte ho získat zpátky. Utkejte se s nepřáteli a braňte se před jejich útoky.
hra v Unity3D
Sherlock Holmes Checkmate
Akční hry - 29x
Luxusní 3D hra s Sherlockem Holmesem. Samozřejmě, že nemůže chybět ani chytrý společník Watson. Spolu s těmito dvěma chlápki zažijete skvělé dobrodružství plné akce a napětí. Hra má skvělou grafiku a hratelnost.
Black Sails Game
Akční hry - 19x
Plavíte se s pirátskou lodí a pokoušíte se dobýt anglické území. Vaším úkolem je v této hře určit směr plavby. Musíte zničit ostatní lodě, které se nacházejí v této hře. Určitě se zabavíte, protože to je super hra.
hra v Unity3D
Dead Zone Sniper
Akční hry - 33x
Graficky skvělá střílečka, ve které budete v roli elitního snipera bojovat proti nepřátelským vojákům. Snažte se rychle a přesně mířit a přežít do další úrovně. Hra je vytvořena v enginu Unity, který však nepodporuje prohlížeč Chrome. Hru tak hrajte například ve Firefoxu.
Thing thing 2
Akční hry - 28x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Cooperation Part 4
Akční hry - 41x
Čtvrtá a část skvělé střílečky. Opět zde musíte zničit všechny nepřátele dříve, než oni zničí Vás. Máte zde dva monitory, díky kterým Vám to půjde lépe. Stačí zamířit, vystřelit a počkat, jestli kulka zasáhne cíl.
Imperial Battle Tactics
Akční hry - 26x
Zdařilá strategie s prvky RPG. Budete ovládat skupinku hrdinů, s pomocí kterých se pokusíte porazit všechny nepřátelské jednotky. Musíte využít unikátní vlastnosti každé jednotky a přemýšlet nad správnou taktikou.
Miami Zombies
Akční hry - 36x
Famózní akční řežba se zombíky. Pokud máte z nemrtvých mozkolačných monster strach, tak ani hru nehrajte. Pokud si ale chcete zastřílet a užít si akční relax, tak se hned pusťte do hry a chopte se zbraně.
City Siege Sniper
Akční hry - 53x
Vaším úkolem je zachránit rukojmí. Máte u sebe kamenní a také odstřelovací pušku se kterou musíte tyto nepřátele zabít. Tak se do toho dejte a osvoboďte všechny rukojmí v této super hře. V pozadí vám hra skvělá akční hudba.
Head Defence
Akční hry - 9x
Vaším úkolem v této superhře je zničit protívníkův hrad tím, že na něj navedete padající bomby. Čím výše hrad zasáhnete, tím více dostanete bodů.
GTA - brutalita ve městě
Akční hry - 31x
Známá a dnes již legendární hra GTA tentokrát v jednoduché flashové podobě. Vaším cílem je poslat na onen svět co nejvíce nebohých chodců. Podaří se vám během minuty zprovodit ze světa všechny chodce? GTA je velmi černohumorná hra :)
Worm Madness
Akční hry - 25x
Zahrajte si na hladového megačerva, který je tak trochu jako Otesánek - sežere vše, na co přijde. Takže na nic nečekejte a vydejte se na opravdové hody, ovšem dávejte pozor na několik stvoření, která vám mohou ublížit.
Spear and Katana 2
Akční hry - 47x
I ve druhém pokračování hry s názvem Spear and Katana se dostanete do starověkého Japonska, kde se postavíte proti velkému množství nepřátelsky naladěných válečníků. Nejprve si zvolíte svého bojovníka nebo bojovnici a vyberete mu zbraň spolu s vlastnostmi. Poté už se můžete vydat vstříc všem nebezpečím.
hra v Unity3D
Mech Mice Academy
Akční hry - 26x
FPS střílečka, ve které je několik tříd vojáků a také bojová vozidla. Vrhněte se do bojové řvavy a ukažte nepřátelům, že boj pro ně bude to poslední, co v tomto světě zažijí. Hra nabízí několik herních módů a určitě zabaví každého hráče. Hra je v Unity3D.