Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Hobo 4 Total War
sponzorované odkazy

Hobo 4 Total War

Hrajete online hru Hobo 4 Total War

Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.

ovládání hry Hobo 4 Total War

myší, viz instrukce ve hře • 6.04 MB • 1405x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Stalingrad 2
Akční hry - 2x
Všichni jistě znáte tu velkolepou bitvu s obléháním ruského Stalingradu. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Jackie Chan - Rely on Relics
Akční hry - 4x
Valmont unesl Jackieho neteř Jade. Chce, aby mu Jackie vydal tajemné talismany. To se bohužel Valmont přepočítal, protože má co do činění s mistrem bojových umění. Vaším úkolem v této super hře je porazit všechny ninji a nakonec osvobodit neteř Jade. Hra se ovládá šipkama, kop "X", úder pěstí "Z", mezerníkem sbíráte předměty.
Armada Tanks
Akční hry - 3x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
Pico
Akční hry - 1x
Tajemný čaroděj Allucardis hodlá pomocí své mohutné armády ovládnout svět. Pouze jedna osoba mu v tom může zabránit - udatný bojovník Pico. Podaří se mu to s vaší pomocí?
Cobra Squad 3
Akční hry - 5x
Vrhněte se do bitevní vřavy a chraňte svou základnu před útoky zkušených vojenských jednotek. Třetí díl oblíbené strategické hry Cobra Squad přináší řadu vylepšení a novinek. Dokážete svou základnu ubránit?
Mass Mayhem 3
Akční hry - 7x
Již potřetí máte tu čest si vyzkoušet hru s názvem Mass Mayhem. I třetí pokračování se nese v podobném duchu jako předchozí dvojice dílů. Opět máte za úkol zlikvidovat co největší počet nic netušících lidí za pomoci zbraní hromadného ničení. Lidé si chodí v okolí a musíte vybrat vhodný okamžik pro útok.
Undo the End
Akční hry - 6x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Papa Louie
Akční hry - 4x
Pěkná skákačka v hlavní roli s šéfkuchařem Louiem. Sbírejte zlaťáky, ničte zdivočelou zeleninu a proskákejte se až do finále. Hra se ovládá šipkama, útok je Z, skákání mezerníkem.
Diesel Valkyrie
Akční hry - 6x
Zombie se opět rozlézají po celém světě a vy patříte k těm, kdo je navrátí zpátky do říše mrtvých. V každé úrovni potřebujete naplnit ukazatel, aby se dalo postoupit dále. Osvoboďte duše nepřátel a pošlete je do Valhally. Dostanete do ruky zbraň a k dispozici máte také tři životy, aby hra nebyla příliš obtížná.
Boxhead Helloween Special
Akční hry - 0x
Speciální helloweenský díl oblíbené hry Boxhead. Tentokrát se se zombíky neutkáte v aréně, ale přímo na ulicích jednoho města. Vaším úkolem je evakuovat skupinku přeživších a ochránit je před útokem zombies.
Ben 10 Vs Aliens Force
Akční hry - 0x
Vaším úkolem v této hře s Benem je ten, že budete muset zničit veškeré mimozemšťany, kteří v této hře jsou. Tak se do toho dejte a ukažte, jak je dokážete zničit.
Super Karoshi
Akční hry - 0x
Super Karoshi je svým pojetím opravdu velice netradiční hrou. Ve většině akčních her se totiž snažíte o to, aby hlavní hrdina přežil. Zde se však pokoušíte o pravý opak! Musíte hlavního hrdinu dostat do takové situace, kdy se rozprskne po celé hrací ploše. Občas musíte využít i pořádnou porci logiky, abyste na kýžený efekt dosáhli.
Shadow Rising
Akční hry - 0x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.
hra v Unity3D
Verdun
Akční hry - 3x
Hra v unity3D isnpirovaná krvavou řežbou z první světové války - bitvou u Verdunu v roce 1916. Unikátní online hra pro více hráčů, která vás zavede do zabahněných zákopů první světové války. Zkuste přežít,
Territory War
Akční hry - 1x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.