Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Hobo 4 Total War
sponzorované odkazy

Hobo 4 Total War

Hrajete online hru Hobo 4 Total War

Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.

ovládání hry Hobo 4 Total War

myší, viz instrukce ve hře • 6.04 MB • 50x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Kraken Attack
Akční hry - 10x
Kraken Attack je další akční hra plná dobrodružství a napětí. Vaším cílem v této superhře je ničit plavidla a létající stroje. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů, než vám dojde veškerý život.
Madness Accelerant
Akční hry - 22x
Vaším úkolem v této drtivé střílečce je probojovat se skrz hordy nepřátelských jednotek a poté zabít zlého klauna. Hra se ovládá šipkama, útok je A, skok S, změna zbraně D. Docela masakrózní gamesa, která stojí za zkoušku.
Pirates Adventure
Akční hry - 13x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
hra v Unity3D
Combat 3
Akční hry - 37x
Luxusní 3D záležitost pro všechny příznivce online stříleček. Utkejte se v této 3D fps hře se soupeři z celého světa a dokažte jim, že máte přesnou mušku a rychlé reflexy.
Portal Defenders
Akční hry - 46x
Na začátku hry Portal Defenders máte možnost vybrat si jednu ze dvou nabízených postaviček, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Postav se ve hře nachází ještě mnohem více, nicméně ty si musíte postupem času odemykat. Z různých portálů přichází podivní nepřátelé, které potřebujete zlikvidovat, jinak vám namlátí.
Robot Territories
Akční hry - 37x
Tahle akční vojenská hra vás jistě vtáhne do víru splašeného děje. Nepřátelé se na vás hrnou jeden za druhým a vy se musíte nějak bránit. Zničte v každém kole určitý počet protivníků a proveďte komba pro postup.
Magi: The Fallen World
Akční hry - 29x
Magi: The Fallen World vypadá jako opravdu hodně zajímavá hra. Jedná se o poměrně složitý kousek, takže hned ze začátku dostanete všechny potřebné instrukce v rámci tutorialu. Během okamžiku se setkáte s prvními nepřátelsky naladěnými tvory, kteří se vrhnou do útoku a vy je musíte zlikvidovat. Odhalte tajemný příběh.
Bullet The Bounty Hunter
Akční hry - 21x
Ocitli jste se ve vesmíru. Vaším úkolem je hnát se za penězi, které vám odebrali když jste spadli. Hoňte všechny kriminálníky na těchto čtyřech planetách mezitím co bojujete a okupujete je.
The Sniper
Akční hry - 37x
V této online hře se stanete klíčovou postavou, která bude mít za úkol vyčistit pobřeží od nepřátelských vojsk a tím zajistit další postup jeho jednotky. K tomu, aby se vám to povedlo musíte být ostražití a provést váš úkol v daném čase.
Shadow Rising
Akční hry - 42x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.
Panda Rampage
Akční hry - 43x
Zabijácká panda, která má velkou chuť na lidské masíčko, se právě dostala na svobodu. Tento fakt zaručuje pěknou dávku legrace a zároveň trochu brutální střílečky. Hra je vyvedena v trochu old school stylu, ovšem hratelnost je naprosto skvělá.
Stalingrad 2
Akční hry - 22x
Všichni jistě znáte tu velkolepou bitvu s obléháním ruského Stalingradu. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Paradigm Shift
Akční hry - 6x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
hra v Unity3D
Verdun
Akční hry - 23x
Hra v unity3D isnpirovaná krvavou řežbou z první světové války - bitvou u Verdunu v roce 1916. Unikátní online hra pro více hráčů, která vás zavede do zabahněných zákopů první světové války. Zkuste přežít,
Showdown
Akční hry - 18x
Klasická akční arkádová hra, ve které si zvolíte jednu ze dvou postav a pak už jen chodíte, skáčete a ničíte vše co vám vstoupí do cesty. Později získáte lepší zbraně a hra se tak stane ještě víc zábavnější. Ovládání je šipkama, útok mezerníkem, zbraně si měníte klávesou C.