Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Destructotruck
sponzorované odkazy

Destructotruck

Hrajete online hru Destructotruck

Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.

ovládání hry Destructotruck

myší, viz instrukce ve hře • 3.45 MB • 221x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rogue Soul
Akční hry - 40x
Jste takový malý hrdina tohoto městěčka, které bylo ovládnuto zlými lidmi. Pokuste se proto veškeré toto zlo z tohoto městečka pročistit. Sbírejte peníze a dosáhněte cíle 5000 zlaťáků.
hra v Unity3D
Animal Hunter 3D
Akční hry - 59x
Chcete si zahrát sniperskou online hru, ve které budete lovit nejrůznější zvířata? Tato hra je právě z takové oblasti. Nabijte svou přesnou pušku a zkuste ulovit vlky nebo medvědy. V každé úrovni máte za úkol skolit konkrétní zvířata.
Black Sails
Akční hry - 19x
Tato hra vás zavede do dávných dob ,kdy moře ovládali piráti. Právě v této době probíhá boj o karibské pobřeží. Vydejte se také o tohle pobřeží bojovat. Porazte ostatní nepřátele a vybojujte si co největší část území.
Save The Cow
Akční hry - 9x
Vaše krávy se spokojeně pasou na louce pod rouškou noční oblohy. Najednou se z nebe vynoří létající talíře, ze kterých vystoupí mimozemšťané a mají v úmyslu vám vaše krávy ukrást. Pokuste se je zastavit.
Last Bullet
Akční hry - 64x
Opět hra s excelentní grafikou a hratelností. Zadání hry je v podstatě jednoduché - cílem je rychle zamířit a trefit určený cíl. Otestujte svůj postřeh v této akčně laděné střílčce, kterou jistě ocení každý milovník flash her.
Storm the house 2
Akční hry - 23x
Vaše pevnost je teď celá ve vašich rukou. Myslíte, že stačíte na to, chránit ji dokud neodstraníte všechny nepřátelské útoky? Nebude to jistě hračka pro začátečníka, ale s vašimi schopnostmi to jistě pohodově zvládnete.
Sharp Trigger 2
Akční hry - 35x
Ve druhém pokračování hry s názvem Sharp Trigger se můžete vžít do pocitů takové mariňáka, který se vydává do boje. Vrchní velení vašeho hrdinu vysadí přímo na nepřátelské území, kde musíte napáchat co největší škody a likvidovat tak každého, kdo by se dostal na dostřel. Občas je potřeba změnit zbraň.
Bomb Jack
Akční hry - 23x
Tahle hra by si zasloužila jedničku za povedený nápad a velikou návykovost. Vyhněte se všem protivníkům v levelu, posbírejte všechny bomby a postoupíte do levelu dalšího. Jen nezapomeňte že to vždy nebude tak snadné jako ze začátku.
American Commandos
Akční hry - 23x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
Muay Thai
Akční hry - 27x
Už název hry vám napoví že se jedná nemilosrdnou mlátička, která lehce připomíná starého dobrého tekena. Ve hře postupujete dále tak že porážíte své protivníky a vždy na konci levlu jste vyzváni na boj s hlavním bossem..
hra v Unity3D
American sniper game
Akční hry - 40x
V roli amerického ostřelovače budete během časového úseku kosit co nejvyšší počet zombíků. Hra je v Unity, takže čekejte 3d grafiku a super porci herní zábavy. Pusťte se rychle do boje, zombies čekají.
Toast of War
Akční hry - 43x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 17x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Samurai Asshole
Akční hry - 20x
Váš mistr byl pozván na slavnostní oběd, kde se bohužel udusil kuřecím stehnem. Vy, jako jeho samurajský žák, musíte svého mistra pomstít a zlikvidovat tři duchovní vůdce.
Zone of Destruction
Akční hry - 42x
Luxusní střílečka pro milovníky akčních her. Zkuste porazit všechny protivníky a dostat se ze zóny smrti. Budete se muset prostřílet a prohrabat přes davy jednotek a přes různé překážky. Ale odměnou bude skvěle prožitý herní čas.