Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Destructotruck
sponzorované odkazy

Destructotruck

Hrajete online hru Destructotruck

Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.

ovládání hry Destructotruck

myší, viz instrukce ve hře • 3.45 MB • 1548x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Steel Grinder
Akční hry - 49x
Ve hře Steel Grinder si vezmete na starost pěkně vyzbrojený tank, se kterým potřebujete zlikvidovat všechny přijíždějící nepřátelské tanky. Kromě tanků narazíte na různé zaměřené střely, jež potřebujete sestřelit dříve, než by vaše pláty utrpěly poškození. Celkově se jedná o zajímavě zpracovanou tankovou bitvu.
Superfighter
Akční hry - 14x
Staňte se mistrem bojových umění a poražte v tomto turnaji všechny své soupeře. Superfighter je čistá kung-fu akce, ve které se postupně utkáte se stále těžšími soupeři. Postavu ovládáte klávesami A, S. Údery provádíte šipkama.
KOF: Wing EX
Akční hry - 34x
Vyberte si oblíbeného bojovníka z King of Fighters a nebo ze Street Fighter. Vrhněte se hned do turnaje a předveďte své nejlepší kousky z bojových umění.
Zombie Massakrah
Akční hry - 1402x
Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.
Smo Arena Fighter
Akční hry - 17x
V této skvělé hře si můžete vybrat jestli chcete bojovat proti mnoha nepřátelům nebo se pokusit co nejdéle přežít. Vyberte si z mnoha stylů boje a snažte se vydržet co nejdéle. Za každý odehraný zápas získáte určitý počet peněz, díky kterým si budete moct vylepšovat své zbraně.
Elite Forces Defense
Akční hry - 732x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
Sift Heads Assault 2
Akční hry - 29x
Zahrajte si na velkého zabijáka, který zastřelí veškeré nepřátele před vámi. Tak se do toho dejte a pokuste se mít co nejlepší míření a co nejdelší čas přežití. Za tyto věci získáváte peníze, které poté zůžitkujete.
Gunny Bunny
Akční hry - 9x
Zběsilá akční hra, ve které budete kosit vše živé, co vám vstoupí do cesty. Začátek je poměrně snadný, ovšem v momentě, kdy vám zkříží cestu krvelačné myši a další potvůrky v pozdějších levelech, se můžete těšit na adrenalinovou řežbu.
Assault Outpost II
Akční hry - 29x
Děj této superhry vás zavede na Mars roku 2012. Na této planěte byla postavena základna, vojáci mají nyní za úkol prozkoumat oblast, zda se v ní nacházejí další formy života. Jak ale uvidíte, nejste na Marsu vítání. Na základnu útočí vlny nepřátel a vaším úkolem je přežít a ubránit základnu.
Zombie Hearts Chicken
Akční hry - 21x
Akce plná nemrtvých monster, které budete ovládat. Zombie dostaly chuť na kuřátka. Vaším úkolem tak bude pochytat co největší počet kuřat. Ovšem pozor na nejrůznější překážky, které se vám postaví do cesty.
Murloc
Akční hry - 15x
Hra, která rozhodně nedělá ostudu žánru RPG. Jak už je zvykem, ze začátku jste nezkušený mladý bojovník, který se odhodlá opustit svou rodnou ves a získat pár zkušeností. Vybojováváte si bitvy a úspěchy.
Missile Command
Akční hry - 12x
Multiplayer online hra pro více hráčů (online). Jedná se o remake klasické arkády z 80. let - Missile Command. Vaším úkolem je bránit základnu proti útokům cizáckých raket.
City Siege Sniper
Akční hry - 535x
Vaším úkolem je zachránit rukojmí. Máte u sebe kamenní a také odstřelovací pušku se kterou musíte tyto nepřátele zabít. Tak se do toho dejte a osvoboďte všechny rukojmí v této super hře. V pozadí vám hra skvělá akční hudba.
Operation Desert Sabre
Akční hry - 40x
Vydejte se do válečné zóny, kde se stanete součástí jedné z bojových operací. Dostanete k dispozici tank, se kterým se musíte probojovat přes nepřátelské linie. Pokaždé musíte zlikvidovat co nejvíce nepřátel a najít si správnou cestu do další fáze hry. Že se nejedná o úplně jednoduchou práci, je jasné snad každému.
Indestructotank
Akční hry - 22x
Návyková hra Indestructotank má velmi originální nápad. V nezničitelném tanku chytáte nepřátelské bomby, díky kterým pak sejmete protivníkovu letku. Snažte se tank ovládat tak, aby při jednom odrazu trefil co nejvíce vrtulníků. Hra se ovládá pouze šipkama, před začátkem je nutné si přečíst "How to play".