Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Destructotruck
sponzorované odkazy

Destructotruck

Hrajete online hru Destructotruck

Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.

ovládání hry Destructotruck

myší, viz instrukce ve hře • 3.45 MB • 452x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Skullkid
Akční hry - 48x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 40x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
Practice Chopped
Akční hry - 8x
Klasická bojová hra, kde budete muset pobít spousty různých nepřátel. Máte slušnou výzbroj a při vhodném kombinování kláves budete moci používat i velice efektní komba - to záleží pouze na vás, jak si s tím poradíte.
The Battle of Bob
Akční hry - 38x
Velice jednoduchá akční minihra, ve které budete v roli válečného pilota chránit spojeneckou loď. Hra The Battle of Bob má trochu krkolomné ovládání - dopředu K, dozadu L, nahoru A, dolů Z, střílení mezerníkem. Snažte se sestřelit co nejvíce nepřátelských letounů. Pokud vám nepřítel proletí, tak spustí bombu na vaši loď...
More Zombies
Akční hry - 499x
Zombie narušily atmosféru poklidného městečka, kde dosud naprosto bezpečně žil hlavní hrdina této hry. Chtějí vzít útokem stánek s párky v rohlíku, které patří mezi nejlepší na světě. Nesmíte dopustit ztrátu lahůdek, protože jinak by pro vás svět skončil. K dispozici máte různé druhy zbraní, mezi nimiž lze přepínat.
Samurai Defense
Akční hry - 22x
Výborná akční obranná superhra, ve které musíte ochránit vaše město a hlavně zámek. Vycvičte vojenské jednotky a pusťte se do boje. Postupně můžete vylepšovat budovy a tím i jednotky.
Swords and sandals 2
Akční hry - 41x
Pokračování úspěšné gladiátorské hry. Nyní můžete využít také služeb kouzelnice a mnicha. Druhý díl je o velký kus dál než díl první. Rozhodně doporučuju, nebudete litovat :). Tak schválně, do kterého turnaje se až dostanete?
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 42x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.
hra v Unity3D
Special Strike Dust 2 Online
Akční hry - 48x
Výborná střílečka pro více hráčů online. Nejprve si zvolíte místnost a počkáte na další online hráče, poté už nic nestojí v cestě krutého boje na život a na smrt. Jak už samotný název napovídá, půjde o střílečku na legendární Counter Strike mapě Dust2.
Canyon Glider
Akční hry - 19x
Cílem této hry je doletět až na konec určené trasy. Začínáte na srázu, kde se s panáčkem musíte pořádně rozběhnout a pak už jen letíte a prolítáváte bonusové kroužky, ale pozor na ptáky, kteří vás mohou lehce z rógala shodit..
299 The Lost Spartan
Akční hry - 5x
Probojujte se v této hře přes moře, kde na Vás čeká mnoho nepřátel. Dokážete se probojovat pouze se štítem a kopím? S každým normálním úderem získáváte kombo body, které pak můžete využít jako bombo útok.
Tank 2010
Akční hry - 34x
Ujměte se role odvážného tankisty, který musí stůj co stůj ubránit válečnou linii. Zničte všechny útočící lodě a nenechte si poškodit váš obrněný tank. Hra není vůbec lehká, ale zase vydrží na dlouho.
Head Defence
Akční hry - 11x
Vaším úkolem v této superhře je zničit protívníkův hrad tím, že na něj navedete padající bomby. Čím výše hrad zasáhnete, tím více dostanete bodů.
Shape Invasion - útok křivek
Akční hry - 31x
V akční hře Shape Invasion budete odrážet útoky nebezpečných útočníků. Jedná se totiž o vzpouru nejrůznějších tvarů - čtverce, kolečka, trojúhelníky a dalších šest křivek. Ze začátku máte pouze jedno dělo, které ale můžete vylepšovat a také dokupovat další obranné věže. Hru si pusťte ve větším okně.
Zombotron 2
Akční hry - 342x
Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.