Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
City Parking - zaparkujte auto
sponzorované odkazy

City Parking - zaparkujte auto

Hrajete online hru City Parking - zaparkujte auto

Hry na parkování jsou oblíbené. Zaparkovat auto není ve hrách vůbec snadné, ale naštěstí jsou nehody jen virtuální a zranění nehrozí. Ve hře City Parking bude vaším úkolem zaparkovat auto, aniž byste škrábli lak nebo nedej bože zrušili okolní automobily.

ovládání hry City Parking - zaparkujte auto

myší, viz instrukce ve hře • 2.52 MB • 314x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Circus Balls
Postřehové hry - 27x
Vašim jediným, avšak složitým úkolem v této skvělé hře je dostat barevné míčky do stejně barevných košů. Ze začátku se Vám bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Chce to dobře namířit a určit správnou sílu letu.
Angular Momentum
Postřehové hry - 21x
V této spíše oddechové skvěle graficky i hratelně propracované hře budete hrát jako kulička, která se pokaždé z jednoho teleportu snaží dostat do druhého.Touto šedo-modrou kuličkou se vždy musíte trefit do jamky, která se nachází na konci každé mise.
Sugar Island
Postřehové hry - 47x
Sugar Island v sobě kombinuje prvky postřehové a strategické hry. Mravenci se vrhli na sladký ostrov, kde se chystají vytvořit si základnu. To byste ale neměli dopustit, takže po nich házejte různé kouzelné efekty. Na každé kouzlo bude zapotřebí určitý počet many, takže dávejte pozor, aby se vůbec dalo čarovat. Likvidujte mravence!
Roller Dodge
Postřehové hry - 31x
V této vynikající hře ovládáte bílou kulečníkovou kouli a Vašim úkolem je tuto kouli uchránit před ostatními koulemi. Vaše bílá koule se nesmí ostatních koulí dotknout. Záleží jen na Vás, jak to uděláte.
Turtle Odyssey 2
Postřehové hry - 27x
V této oddychové a příjemné skákačce se setkáte s želvou, která sbírá diamanty a mince. Pomozte želvě při jejím dobrodružství vysbírat všechny diamanty, vyhýbat se nepřátelům a najít cestu do dalšího kola.
Orbital
Postřehové hry - 3x
Tahle hra je velice originální svým nápadem i zpracováním. Létáte po vesmíru a sbíráte barevné tečky. Vy sám měníte barvu podle toho, jaké barvy kuličky máte sbírat. Pokud ale omylem vezmete jinou barvu, hra končí.
Dwarf Goldminer
Postřehové hry - 30x
Pokud máte rádi hry na téma těžení zlata, tak vás tato hra určitě bude bavit. O co v ní jde? V roli horníka se budete snažit vytěžit co nejvíce zlata a drahokamů. Jakmile splníte určitý limit, tak postupujete do dalšího kola.
Cups Game - skořápky
Postřehové hry - 26x
Skořápky patří v dnešní době již mezi naprosto klasické hry. V dřívějších dobách patřily skořápky mezi velice časté hazardní hry. Cíl hráče je jednoduchý. Musí přesně sledovat kuličku, kterou skořápkář přehazuje mezi jednotlivými pohárky, aby posléze mohl odhalit, kde se schovává ona kulička. Potřebujete opravdu dobrý postřeh.
The Motleys
Postřehové hry - 2x
Jednoduchá oddechová hra, ve které budete spojovat barevné kuličky. A to tak, že vytvoříte alespoň trojici kuliček se stejnou barvou. Hra vyžaduje rychlé přemýšlení a dobrý postřeh, protože jste omezeni časem.
Smiley Showdown 2
Postřehové hry - 23x
Smajlíky se pohybují po herní obrazovce a potřebujete je zlikvidovat v určitém množství. Dostaňte smajlíka do správné pozice a klikněte na něj, aby explodoval. Pokuste se zároveň vytvořit co největší možnou řetězovou reakci. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní se zvyšující se obtížností.
Blasted in blood
Postřehové hry - 30x
Tak tomu říkám skvělá postřehová hra. Vašim jediným, avšak složitým úkolem je sestřelovat létající ptáky, kteří se ženou ze všech stran. Přitom si musíte dávat pozor, aby jste nestřelili dítě, které se Vám tam motá. Přece by jste nechtěli jít do basy.
Amorphous Plus
Postřehové hry - 22x
Docela chytlavá online hra, ve které budete s vačím hrdinou bojovat proti útočícím kapkám. Hra se ovládá pouze myší. Důležité je správně načasovat seknutí nožem, jinak vám kapky sníží zdraví, případně vás větší bubliny pohltí.
StickyLinky
Postřehové hry - 28x
Ve hře StickyLinky vytváříte různé příšerky. Důležité je udržovat si přehled o tom, z kolika částí můžete sestavovat nové druhy. Pokaždé totiž musíte dodržovat určitý počet. Existuje několik barev, ze kterých se dá vytvořit příšerka. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní, jež vypadají poměrně zajímavě a postupně se zvyšuje obtížnost.
Whack a mole
Postřehové hry - 17x
Tato online hra vyzkouší váš postřeh. Musíte klepnout přes čumák co nejvíce krtků, kteří neustále vystrkují své hlavy z nor.
Bowling Alley Defense
Postřehové hry - 10x
Slizké potvůrky se rozhodly zaútočit na bowlingovou dráhu a ukrást vám bowlingové koule. Pokud budete dobře mířit a všechny potvůrky zneškodníte, čeká vás na konci každé úrovně souboj s nějakou známou osobností, kterou byste na bowlingu rozhodně nečekali, např. Larry Bird, Bruce Lee nebo Marilyn Manson.