Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
City Parking - zaparkujte auto
sponzorované odkazy

City Parking - zaparkujte auto

Hrajete online hru City Parking - zaparkujte auto

Hry na parkování jsou oblíbené. Zaparkovat auto není ve hrách vůbec snadné, ale naštěstí jsou nehody jen virtuální a zranění nehrozí. Ve hře City Parking bude vaším úkolem zaparkovat auto, aniž byste škrábli lak nebo nedej bože zrušili okolní automobily.

ovládání hry City Parking - zaparkujte auto

myší, viz instrukce ve hře • 2.52 MB • 391x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Heavy Duty Parking
Postřehové hry - 1x
Máte rádi superhry na parkování? Pokud ano, tak zkuste tuto parkovací hru s těžkými vozidly. Dobrý řidič totiž kromě malého vozítka umí pečlivě zaparkovat i pořádný silniční koráb.
Skunk Blaster
Postřehové hry - 7x
Tato hra vás zavede na louku plnou malých tchořů. Vy budete řídit jednoho, se kterým si musíte vhodně prdnout tak, aby si ve vašem okolí prdli i ostatní tchoři. Kolik tchořů dokážete rozprdět?
The Shell Game
Postřehové hry - 4x
Tato hra by se dala považovat za klasiku postřehových her. Pokuste se uhádnout pod kterou skořápku je schovaná kulička. Vždy si můžete určit, kolik peněz, ve kterém kole chcete vsadit. Dokážete vyhrávat?
Fuzzies
Postřehové hry - 2x
Příjemná online gameska s roztomilými chlupáči. Vaším úkolem bude vystřelovat chlupáče a spojit ho k dalším chlupáčkům na herním poli. Snažte se spojit vždy alespoň tři, aby se herní pole vyčistilo a mohli jste hrát dál.
Be A Lovely Winner
Postřehové hry - 12x
Ani se neptáme, zda máte rádi hry na spojování či označování skupinek stejných symbolů. U takových her si odpočine nepochybně každý. V tomto klonu budete odebírat srdíčka. Zvládnete všechny nachystané levely?
Psychic Arrow
Postřehové hry - 2x
Prohlédněte si úvodní animaci a nechte se vtáhnout do děje. Pomozte hlavnímu hrdinovi s jeho psychickými schopnostmi a vyšlete duševní šipku, se kterou se pokuste doletět co nejdále. Po získání dostatečného počtu bodů na vylepšení lze dostat hodně dobré novinky. Snažte se dokončit hru až do samého závěru.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 1x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
16
Postřehové hry - 1x
Jednoduchý název, celkem jednoduchá grafika, ovšem naprosto skvělá hratelnost a chytlavost. Jde o jakousi skákačku, která nabízí nespočet levelů. Musíte se dostat k zelené ploše a vyplnit ji svou kostkou.
Starlight Dream
Postřehové hry - 4x
Jednoduchá oddechová skákačka, ve které budete skákat co nejvíce do výšky. Zkuste se s hlavní postavičkou dostat až na poslední nejvyšší mráček. Je to docela na nervy hra, protože máte jen jeden život - jakmile spadnete, začínáte opět od prvního obláčku.
Poom
Postřehové hry - 1x
Poom je doslova objevem na poli flashovek. Nabízí obrovskou míru originality a zábavy. Budete skákat s kuličkou a odrážet se od plošiny a hlavně dávat pozor, abyste se nepropadli do černé díry.
hra v Unity3D
Driving License Test 3D
Postřehové hry - 12x
Zahrajte si tuto online hru v Unity. Zkuste si praktický test na získání řidičského oprávnění. Dobře poslouchejte tutorial a pak se již vydejte na silnici. Zvládnete všechny nástrahy, které hra obsahuje?
Fruita Swipe 2
Postřehové hry - 3x
Perfektní gameska pro oddych nejen v kanceláři. Druhý díl vydařené hry přináší několik novinek. Jinak je cíl hry jasný - myší označujte stejné objekty a snažte se vytvořit co nejdelší skupinku. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Feed Us: Xmas Xpansion
Postřehové hry - 2x
Další pokračování brutální rybí akce Feed Us. Pojídejte vše, co vám přijde pod váš mlsný rybí rypáček. V roli nenažrané piraně se můžete neohroženě pohybovat v prostředí, kde na vás čekají nebozí lidičkové a celá řada bonusů.
Biolabs Outbreak
Postřehové hry - 184x
Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.
Popstar
Postřehové hry - 27x
Příjemná postřehovka s tématem spojování tří stejných symbolů. Cílem je dosáhnout stavu, kdy na hrací ploše nezbyde ani jeden barevný dílek. Své tahy dobře promýšlejte, abyste se do dalšího kola dostali s dobrým bodovým ohodnocením.