Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Black Knight - Černý jezdec
sponzorované odkazy

Black Knight - Černý jezdec

Hrajete online hru Black Knight - Černý jezdec

Black Knight, neboli šachová figurka černý jezdec je výborná logická online hra. Vypadá to jednoduše - stačí koníkem doskákat do vyznačeného políčka. Jelikož ale šachový koník skáče do L, tak to nebude tak snadné. Snažte se na políčko dostat s co nejmenším počtem tahů. Skvělá hra nejen pro šachisty.

ovládání hry Black Knight - Černý jezdec

myší, viz instrukce ve hře • 0.59 MB • 68x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Idiot test - zábavný test
Logické hry - 150x
Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?
The Hearts
Logické hry - 36x
Jednoduchá minihra, která má jednoduchá pravidla. Stiskněte levé tlačítko myši a postupně spojte barevná srdíčka na hrací ploše. Čím delší zřetězení vytvoříte, tím více dostanete bodů.
Mechs
Logické hry - 15x
Hra s jednoduchým názvem Mechs patří mezi zajímavé logické kousky. Dostanete pod kontrolu veškeré čtverečky ve hře. Můžete je libovolně zmenšovat nebo zvětšovat. Na zvětšování ovšem potřebujete dostatečný přísun energie, jejíž stav je vyznačen na ukazateli. Cílem je dostat plný čtvereček do orámovaného umístění.
Spider Solitaire
Logické hry - 393x
Kdo by neznal karetní hru Solitaire (známá i jako Spider Soliter). Nyní si jednu z jejích variací můžete zahrát i na těchto stránkách. Spider Solitaire je sice o něco těžší než windowsovský, ale o to víc skýtá zábavy...
Red Sofa Room Escape
Logické hry - 40x
Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.
Go Home Block 3
Logické hry - 5x
Pěkné pokračování logické hry s kostkama. Hlavní kostka se chce dostat nějak domů. Jenže není to jednoduché - v cestě za domovem je spousta překážek a dlouhé chvíle při hledání té správné cesty.
Gem Mine
Logické hry - 15x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Monkey GO Happy 4
Logické hry - 182x
Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.
Doctor Acorn
Logické hry - 18x
Doktor Žalud se zabývá zubním lékařstvím a chodí k němu zvířátka z celého lesa. Jednoho dne se ovšem stala nepříjemná nehoda a veverka doktorovi odfoukla hlavu. Pomozte mu dostat se z nepříjemné situace! Před sebou máte sérii logických hádanek a úkolů, přičemž si projdete řadou úrovní. Snažte se přijít na nejlepší řešení.
Critter Cubes
Logické hry - 15x
Zoologická zahrada na Antarktidě? Ano, zní to zvláštně a zavání to pěkným průšvihem. Přesně to se také stalo. Nyní je vaším úkolem dostat co nejvíce zvířat do člunu a vrátit je zpět do hřejivého domova.
The Brain Eaters
Logické hry - 20x
Nejenom zombie se živí mozky, ale i podivně vyhlížející příšerky ve hře The Brain Eaters. A ještě ke všemu budete těmto příšerkám v požírání mozků asistovat. K dispozici máte různý počet příšerek, které si dovedou pomáhat. Musíte vždycky logicky zauvažovat, jak by se mohla některá příšerka k lahodnému mozku dostat.
Georganism 3
Logické hry - 32x
Již potřetí se můžete ponořit do světa zajímavé logické hry Georganism. Do začátku dostanete prvního tvora ze želatiny, který dokáže určité činnosti a po chvíli narazíte na dalšího tvora, s nímž se můžete spojit, aby se zkombinovaly jejich kladné vlastnosti. Později můžete mezi jednotlivými tvory přepínat.
Zombie Nation Apocalypse
Logické hry - 22x
Velmi dobrá postřehová online hra pro naše nejmenší hráče. Hra obsahuje několik miniher, ve kterých budete luštit záhadné hádanky a plnit úkoly. Jedním z takových úkolů například bude hledat chybějící dílky obrázku.
Demolition City
Logické hry - 13x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
Rabbit Fell in Love with the Wolf
Logické hry - 28x
V této perfektní online hře budete vést malého roztomilého zajíčka, kterého ošálila láska a zakoukal se do vlka. Samozřejmě vlk to vidí jinak a rád by zajíce sežral. Váš úkol bude dostat vlka do klece.