Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Black Knight - Černý jezdec
sponzorované odkazy

Black Knight - Černý jezdec

Hrajete online hru Black Knight - Černý jezdec

Black Knight, neboli šachová figurka černý jezdec je výborná logická online hra. Vypadá to jednoduše - stačí koníkem doskákat do vyznačeného políčka. Jelikož ale šachový koník skáče do L, tak to nebude tak snadné. Snažte se na políčko dostat s co nejmenším počtem tahů. Skvělá hra nejen pro šachisty.

ovládání hry Black Knight - Černý jezdec

myší, viz instrukce ve hře • 0.59 MB • 1698x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Monkey Go Happy Mayhem
Logické hry - 14x
Další z celé řady luxusních logických her s opičkami. Opět bude vaším úkolem dumat nad logickými hádankami a rozveselit opičku. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, za které dostanete body podle času. Snažte se tedy myslet velmi rychle :).
Funny Animals
Logické hry - 5x
Funny Animals je online hra podobná klasice Zuma. Vaším úkolem je sestřelovat zvířátka, a tím vytvořit trojice zvířat stejného druhu. Pokud se vám podaří bonusové kombinace, získáte víc bodů.
Cuboy Quest
Logické hry - 24x
Divoký Západ bývá v rámci počítačových her zpracováván poměrně často a hra s názvem Cuboy Quest patří přesně mezi tento druh. Jedná se o retro kousek, kde se stanete kovbojem, s nímž musíte řešit různé logické potíže. Potřebujete se totiž dostat do dveří, které ovšem ve většině případů budou zamčené.
Donutosaur
Logické hry - 120x
Graficky i hratelně velmi povedené online hra. Vaším úkolem je pomoci Donutosaurovi v cestě za jeho pamlsky, krásně voňavými donuty. Budete muset řešit pěkně zapeklité problémy. Ale hráči, kteří mají v oblibě fyzikální logické hry, si určitě poradí.
Amber Escape
Logické hry - 21x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 55x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Revenge of the Stick
Logické hry - 32x
V této propracované hře budete stavět do boje různé kancelářské potřeby proti panáčkům, kteří vylezají z monitoru a snaží se dostat na svobodu.Postupně z monitoru budou vylézat těžší a těžší postavičky proto musíte být pořádně vyzbrojeni.Dokážete všem zabránit v úniku ?
Carrot Hunt
Logické hry - 26x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.
Bounzy Halloween
Logické hry - 27x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.
Chronotron
Logické hry - 11x
V této hře se stanete profesorem, který experimentuje se strojem času a se svými minulými já. Využívá je především pro překonání překážek, na které během putování narazí. Zvládnete cestovat v čase jako on?
Rome Puzzle - vybudujte město a dostaňte se na Olymp
Logické hry - 19x
Rome Puzzle není jen obyčejná logická hra, ve které hledáte tři stejné symboly. Navíc totiž získáváte suroviny a peníze, za které stavíte městečko. Vyzkoušejte.
Květinová země
Logické hry - 31x
Vydejte se do květinové země, která kdysi byla světoznámá pro svou krásu. Země byla ale zakleta a nyní v ní nejsou žádné květiny. Pokuste se kletbu prolomit tím, že budete spojovat květinové stonky.
Glide
Logické hry - 19x
Pokuste se odpálit disk na takovou stranu, kde přejedete přes stejnou barvu, jakou máte disk. Kruh se musí rozsvítit, abyste se mohli dostat do dalších úrovních hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Rock It!
Logické hry - 1113x
Další z nepřeberné řady online hra prezentující formát spoj tři a bubble shooter. Z rakety budete vystřelovat kuličky na planetku. U ní se snažte spojit alespoň tři stejně barevné kuličky. Velmi chytlavá super hra.
Ragdoll Cannon 3
Logické hry - 26x
Třetí vydané pokračování hry Ragdoll Cannon leccos vypovídá o její oblíbenosti mezi hráči, protože jinak by se autoři asi neodhodlali k dalšímu dílu. Opět budete z kanónu vystřelovat hadrové panáčky, s nimiž se potřebujete trefit pokaždé na předem určené místo, označené nápisem Here. Postupem času se obtížnost rapidně navyšuje.