Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hledání slovíček
sponzorované odkazy

Hledání slovíček

Hrajete online hru Hledání slovíček

Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.

ovládání hry Hledání slovíček

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 2139x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
My New Room
Postřehové hry - 4x
V této disainerské hře si můžete navrhnout pokoj podle svých vlastních představ. Máte na výběr z mnoha druhů barev stěn, koberců ale také záclon a ostatních věcí. Nechybí ani velká škála nábytku a samozřejmě doplňků.
Rocket Rush 2
Postřehové hry - 21x
Raketoplán se potřebuje dostat do potřebné výšky, což ale rozhodně nebude jednoduché. Musíte dávat pozor na nebezpečné překážky na trati, které postupem času budou stále více nepříjemné. Najděte správný rytmus a místo, kudy by se dalo proletět, aniž by raketoplán explodoval. Pokuste se získat co nejvíce hvězdiček.
Grab The Cash
Postřehové hry - 8x
Zajímavá super hra, ve které se odehrává velká bankovní loupež. Vaší misí je pochytat všechny lapky a navrátit ukradené peníze. Hra nabízí poměrně dost vylepšení, které si pořídte za odměnu při navrácení lupu.
Tidy Bubble
Postřehové hry - 41x
Pěkná oddychovka v podobě hry, ve které budete mířit na kuličky na hrací ploše. Trefte další kuličky, které se tím dají do pohybu. Abyste mohli vkročit do další úrovně, tak je nutné aktivovat všechny kuličky.
Tibet Quest
Postřehové hry - 31x
Hra Tibet Quest sleduje osudy mladé slečny, které se ztratil otec při hledání bájné země Shangri La. Od tatínka dostala magický klíč, jenž pasuje do trezoru, z něhož zjistí důležité informace, které by mohly vést k nalezení dávno ztraceného člena rodiny. Vydejte se s dívkou na dobrodružství a přiřazujte k sobě trojice stejných symbolů.
Drums of War - hudbou proti válce
Postřehové hry - 7x
V této hře sice budete bojovat s obrněným tankem, avšak není to klasická akční střílečka. Na tanku máte čtyři různá děla, která ovládáte klávesami Q, A, S, D. Jakmile se před vámi objeví nepřítel, tak v příslušnou chvíli stisknete odpovídající klávesu. Jak brzy objevíte, tak proudící davy nepřátel vlastně kopírují bicí linku z doprovodné hudby. Takže teoreticky budou mít u této hry výhodu ti, kteří umějí hrát na bubny a dokážou cítit rytmus:).
Cat God vs Sun King 2
Postřehové hry - 37x
Kočičí božstvo se zlobí, protože nohsledi slunečního krále se rozhodli postavit mu různé chrámy, aby ho uctívali. To se samozřejmě kočičímu bohu nemůže líbit a vyšle svoje kočičí služebníky, aby zlikvidovaly všechny nevěřící. Spalte nepřátele mocným plamenem a nenechte je postavit žádnou z jejich staveb.
hra v Unity3D
Archer Forever
Postřehové hry - 28x
Prožijte několik chvil ve středověku kdesi na bohem zapomenutém místě a procvičte si své lukostřelecké dovednosti. Máte všechny dovednosti nutné k ovládání luku a k perfektní mušce? Zadržte dech, dobře zamiřte a zbytek nechte na ostrém šípu.
Swap The Dots
Postřehové hry - 56x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
Super Kicks
Postřehové hry - 19x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
Ranger And Aliens
Postřehové hry - 41x
Jednoduchá, ale opět pěkně chytlavá arkáda, ve které budete bojovat s hordou mimozemšťanů. Využijte všechen svůj zbraňový arzenál a zničte všechny nepřátelské vetřelce. Zvládnete zlikvidovat opravdu všechny?
Doughnut Shooter
Postřehové hry - 47x
Ve zvláštní hře Doughnut Shooter dostanete poměrně zajímavý úkol. Musíte k sobě přiřazovat lahodné donuty a vytvářet vždy minimálně trojice stejně vypadajících lahůdek, aby zmizely z hrací plochy. Důležité je odstraňovat donuty tak, aby se některé z nich odpojily a vlétly do pusy připravenému hladovému chlapci. Naplňte ukazatel a postupte do další úrovně.
hra v Unity3D
HOVERCRAFT PARKING
Postřehové hry - 41x
Jedním z oblíbených herních žánrů jsou hry na parkování. Takový úkol vyžaduje přesnost a skvělý postřeh. Nejinak tomu bude i v této nové unity hře, ve které budete parkovat vznášedlo. Zvládnete všech deset úrovní?
Headspin Storybook
Postřehové hry - 24x
Cílem této bezvadné postřehové hry je převrátit všechny předměty v knize tak, aby byly vždy zrcadlově. Máte na to velmi málo času, takže to bude chtít rychlost a přesnost. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Zvládnete tento nelehký úkol?
Brain Bender - skvělý test
Postřehové hry - 206x
Brain Bender vás určitě pěkně potrápí. Na obrazovce se vám bude ukazovat název nějaké barvy, ovšem písmo bude v barvě jiné. A právě tlačítko s touto barvou musíte označit. Nápisy jsou v angličtině, takže ten kdo ji vůbec nezná, tak bude mít menší výhodu :).