Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hledání slovíček
sponzorované odkazy

Hledání slovíček

Hrajete online hru Hledání slovíček

Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.

ovládání hry Hledání slovíček

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 287x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Želvy Ninja
Postřehové hry - 37x
Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.
Cosmic Switch
Postřehové hry - 39x
Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.
Mili and Tary
Postřehové hry - 13x
Hra Mili and Tary je podobná například prvnímu dílu Yetisports, ve kterém jste měli za úkol odpálit tučňáka co nejdále. Stejný cíl máte i v této online hře. Vše záleží jen na vašem postřehu a schopnosti odhadnout správný okamžik odpalu.
Candy Bubble
Postřehové hry - 40x
Pěkně barevný a skvěle hratelný bubbleshooter. Snažte se vystřelit barevnou kuličku tak, aby se připojila k alespoň dvěma stejně barevným - tím kuličky zmizí. Čím vyšší kombinace, tím více bodů. Dokážete dohrát všechny levely?
Araneo
Postřehové hry - 1x
Bezvadná hra vhodná především pro děti. Vašim úkolem je pomocí myšky klikat na pavouky, kteří visí na stromě a chytat tak příšerky, které se dole procházejí. Je to velmi dobrá hra na postřeh. Prokousávejte se levely. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
hra v Unity3D
Monster Truck 3D Arena
Postřehové hry - 54x
Řiďte a parkujte své auto v této náročné 3d hře, která se odehrává v aréně plné překážek. Čeká na vás celkem 12 levelů, jejichž zdolání bude opravdovou výzvou. Hra je vytvořena v enginu Unity3D, takže o skvělou grafiku nebude rozhodně nouze.
Braainz Zap
Postřehové hry - 21x
Zajímavě zpracovaná online hra s prvky zombie a spoj tři. Na hrací plochu budou dopadat zombíci, vy je střílejte tak, aby se utvořily trojice stejných zombíků. Jakmile se utvoří trojice, tak nemrtví panáčci vybuchnou.
The different point
Postřehové hry - 15x
Výborná hra na procvičení postřehu. Dostanete za úkol najít pět rozdílů mezi dvěma obrázky - ale ty se budou pokaždé měnit, a i na stejných obrázcích se rozdíly budou měnit. Takže hra jen tak neomrzí.
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 27x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
Turkey to go
Postřehové hry - 9x
Výborná bláznivá hříčka, která vás rozesměje i zabaví. V roli zlehka šíleného krocana budete sbírat peříčka, která létají všude kolem. Pokud uvidíte kukuřici, seberte ji též, krocan ji totiž obzvláště rád.
Orbular
Postřehové hry - 7x
Tohle je podle smyslu obyčejný arkanoid, je ale zpracován úplně jinak, než ho obyčejně známe. Místo odpalovací plochu máme koulu, která umí kuličky odpalovat speciálním impulzem. Po sražení všech teček přecházíte do dalšího levelu.
Funny Easter
Postřehové hry - 34x
Soubor her, ve kterých se snažíte hledat a spojovat trojice stejných objektů, je snad nekonečný. Jednou z takových herních pecek je i tato gameska Funny Easter. Spojujte stejně barevná vajíčka a postupujte do dalších úrovní.
Screw Effect
Postřehové hry - 45x
Graficky docela strohá, hratelností poměrně jednoduchá, ale přesto příjemná online hra. Cílem je dostat malý šroubek na požadované místo na hrací ploše. Budete muset překonat ozubená kolečka a další překážky.
Advancing Bubble
Postřehové hry - 55x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Food Shoot
Postřehové hry - 31x
Jak již samotný název hry napovídá, budete vystřelovat jídlo. Pokud vás napadne otázky, proč že byste to vlastně měli dělat, pak vězte, že musíte nakrmit všechny hladové krky. V první úrovni se stačí postarat o mladou slečnu, ale už ve druhé misi dostanete na starost i mlsnou kočku a musíte volit, které jídlo vystřelit. Důležité je se trefit do pusy.