Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hledání slovíček
sponzorované odkazy

Hledání slovíček

Hrajete online hru Hledání slovíček

Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.

ovládání hry Hledání slovíček

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 411x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Dress my Baby
Postřehové hry - 23x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.
Fireworks
Postřehové hry - 245x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.
The waitress
Postřehové hry - 56x
Další z čísnických her, ve které se budete snažit co nejrychleji a nejlépe obsloužit všechny zákazníky. Postupně jich bude čím dál více a vy to budete muset všechno včas stihnout. Tak si pospěšte a dejte do díla.
Sewer Escape
Postřehové hry - 26x
V této skvělé hře ovládáte rozkošného křečka. Vašim úkolem je vystřelit křečka do vzduchu a klikáním na něj ho dostat co nejvýše. Křečkův letecký pokus o útěk ze stoky začíná. Záleží jen na Vás, jestli to dokážete. Pusťte se do hry.
Suzi says - najděte správný přístroj
Postřehové hry - 28x
Postřehová minihra Suzi says je jednou z mála her, které obsahují videosekvence. Suzi Perry vám v každém kole bude říkat názvy různých přístrojů. Vaším úkolem je co nejrychleji konkrétní přístroj označit. Pokud kliknete na správný, získáte body. V opačném případě body ztratíte. Každý level je časově omezený.
Crown Jewels
Postřehové hry - 39x
Klasická jednoduchá online hra na téma spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice královských korun. Nebude to tak snadné, jak se může zdát, protože každá úroveň je omezena časem.
Defend Your Berry Bones
Postřehové hry - 34x
Pěkná postřehová online hra s duchy. Máte balíček dobrůtek, na který si však dělají chutě i duchové. Jakmile se nějaký duch objeví, rychle na něj klikněte, čímž duch zmizí a balíček je alespoň na další chvíli uchráněn.
QWERTY Warriors 2
Postřehové hry - 39x
V této hře je Vašim úkolem zničit všechny útočníky, kteří se na Vás řítí ze všech stran. U každého bojovníka máte napsané slovo. Aby jste ho zničili musíte to slovo opsat. Takže si touto hrou procvičíte psaní všemi deseti.
Duck Life 4
Postřehové hry - 32x
První tři díly hry Duck Life byly velice zajímavé a nyní autoři přichází se čtvrtým pokračováním, kde se opět dáte do tréninku malého kachňátka. Potřebujete vyhrávat závody, ale ještě předtím bude potřeba hodně výcviku, protože na začátku kachna neumí vůbec nic. Sbírejte také peníze pro nákup vylepšení a bonusů.
fall down
Postřehové hry - 3x
Bezvadná zábavná hra. Vašim úkolem v této hře je dojet s kuličkou co nejdále. Hrací plocha se Vám bude stále posouvat směrem nahoru a Vy budete muset proklouznout dírami v podlaze. Jak daleko dokážete dojet záleží jen na Vás. Pusťte se do hry.
Inca Ball
Postřehové hry - 17x
Inca Ball se dá označit jako hra typu Zuma. Musíte se tedy pokoušet dostávat dohromady trojice stejně barevných kuliček, abyste se jich zbavili. Nesmíte totiž dopustit, aby se kuličky dostaly až na konec cesty, kam nemilosrdně směřují od chvíle, kdy se na hrací ploše objeví. Můžete využívat různých bonusů, které se zjeví po likvidaci kuliček.
Circle Madness 2
Postřehové hry - 23x
V této mini hře si procvičte postřeh. S malou bílou kuličkou se pokuste co nejdéle vyhýbat žlutým kulím. Každých pět vteřin vám jedna žlutá koule přibude. Můžete získat i spoustu bonusů, které vám buď pomohou nebo uškodí.
Traffic Command 2
Postřehové hry - 11x
Zdařilá online hra z ranku postřehových her, ve kterých budete řídit dopravu ve městě. Hlavní misí hry je zajistit plynulou dopravu bez nehod a problémů. Ovládejte semafory a snažte se o co nejlepší provoz na silnicích.
Traffic Trouble
Postřehové hry - 49x
Dopravní zácpy ve městech jsou velkou nepříjemností. Nikomu se nechce trávit hodiny v koloně aut. Proto jste tu vy, abyste uhlídali plynulý provoz a pořádek na silnici. Řídit dopravu není vůbec snadné, však uvidíte sami.
Bomb Bandits
Postřehové hry - 8x
Jistě mnoho z Vás zná hru Snake. V této hře budete hrát za námořníka a Vašim úkolem bude sbírat bomby padající na palubu. Je to na stejné bázi jako Snake. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je. Určitě se u této hry dobře pobavíte.