Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hledání slovíček
sponzorované odkazy

Hledání slovíček

Hrajete online hru Hledání slovíček

Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.

ovládání hry Hledání slovíček

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 2493x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Reverse
Postřehové hry - 28x
Dostaňte tuto malou kuličku do cíle, ale dávejte si pozor, aby jste nenarazili do stěny hrací plochy. Má to jeden velký háček. Kurzor se pohybuje opačně, než hýbáte myší, takže se budete muset trošku soustředit. Jak daleko dokážete dojet?
Luminara
Postřehové hry - 4x
Výborná postřehovka v bláznivém tempu. Nebudete se stíhat otáčet, jak rychle se na vás pohrnou různé malé čtverečky, kolečka a jiné útvary, které máte sestřelit. Zkuste vydržet co nejdéle a postřílet je všechny.
Dream Connect
Postřehové hry - 47x
Další z nekonečné plejády spojovaček. Znáte-li Kuchařský mahjong, tak tato hra má velmi podobný herní princip. Budete hledat dva stejné obrázky a snažit se je spojit. Ovšem pozor - spojovací trasa může mít jen dva rohy (zlomy 90 stupňů).
Tri Peaks Solitaire Classic
Postřehové hry - 414x
Cílem této karetní hry je postupně vyčistit hrací pole od všech karet. Odebrat můžete pouze kartu o jeden stupeň nižší nebo vyšší, než máte na hromádkách. Hra obsahuje několik bonusů. Jelikož jsou solitér hry obecně velmi oblíbené, vydrží vám hraní na pěkně dlouho.
Santa Blast
Postřehové hry - 23x
Jednoduchá vánoční minihra se Santou. Vaším jediným úkolem je dostat Santu co nejvýše. Toho dosáhnete za pomocí odrazu od předmětů a také díky bombám. Sbírejte bomby, poté klikněte levým tlačítkem myši a použijte bomby jako extra bonus.
Icy Candy
Postřehové hry - 3x
V této postřehové hře, která je plná efektů se smažíte na plošinu chytat létající plyšáky.Poté je musíte vypustit do tunelů, ve kterých se nahromadí a poté vám z toho jdou body.K získání bodu musíte zhromáždit vždy tři stejné plyšáky na sebe.
String avoider deluxe
Postřehové hry - 538x
Luxusní postřehová hříčka, ve které máte jednoduchou dráhu a provázek. Ale pozor, váš provázek se nesmí za žádnou cenu dotknout některé stěny, jinak je po vás. Dokážete precizním odhadem dojít až do cíle?
Shumojong
Postřehové hry - 33x
Originálně pojatý mahjong, ve kterém si trochu procvičíte matematiku. Odebírejte hrací kameny tak, jak jste zvyklí u klasického mahjongu. Ovšem je tu malý rozdíl - hrací kameny musejí mít vždy zadaný součet.
American Summer Parking
Postřehové hry - 25x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.
Balloontastic
Postřehové hry - 15x
Jednoduchá chytlavá online hra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je praskat balónky, ovšem ne v hlemýždím tempu. Musíte pěkně rychle, jinak pro vás hra brzy skončí. Hledejte bonusové balónky a ty, které jsou dobře oceněny penězmi.
Smoking Barrels - souboj na Divokém západě
Postřehové hry - 12x
Smoking Barrels je skvělá online hra s westernovým motivem. Ve střeleckém souboji se utkáte s největšími zloduchy jednoho zapomenutého amerického městečka. Před začátkem hry nejprve zadejte svoji přezdívku a poté si kupte první zbraň a pár nábojů. Před soubojem musíte mít zaměřovač v "Safe Area". Po odpočítání a objevení se terče musíte rychle tasit, umístit zaměřovač do terče a kliknout. Rozhodně to chce trochu cviku, ale pak bude tasit jako Billy Kid ;).
Spank the Monkey
Postřehové hry - 13x
Váš úkol v této skvělé hře je natáhnout virtuální plácačku jak nejvíc to jen půjde. Poté plácněte opičku a podívejte se na Váš rekord. Záleží jen na Vás, jak budete šikovní a jakou sílu budete schopni vynaložit.
hra v Unity3D
Blue-Collar Astronaut
Postřehové hry - 34x
Graficky velmi pěkná online hra, ve které budete ovládat malou raketku. S tou se musíte dostat až na konec bludiště. Nebude to vůbec lehké, protože cestou je nespočet možností, které vaši raketku pošlou do křemíkového nebe.
Smash 2
Postřehové hry - 22x
Tak tahle hra je opravdu unikát.Nádherné efekty a také grafické zpracování je na vysoké úrovni.Plošina je zcela pohyblivá a můžete dokonce volit stupně síly odpalu takže některé levely projdete na 1 nebo 2 odpaly.
Pizza Ninja 3
Postřehové hry - 57x
Chytlavá superhra, která skvěle otestuje váš postřeh. Na ploše se budou objevovat nejrůznější ingredience na pizzu, a vaším úkolem je bude co nejrychleji nasekat. Chopte se své katany a snažte se sekat co nejvíce zeleniny najednou, avšak pozor na bomby.