Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hledání slovíček
sponzorované odkazy

Hledání slovíček

Hrajete online hru Hledání slovíček

Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.

ovládání hry Hledání slovíček

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 412x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Feed Us III.
Postřehové hry - 71x
Herní série Feed Us pokračuje již třetím dílem, který si právě nyní můžete vyzkoušet. Dostanete opět za úkol plnit jednoduchý cíl. Nakrmit rybičku, která si pluje ve vodě a hledá lahodnou krev. Za získanou krev si později můžete vylepšovat schopnosti. Veliké nebezpečí pro vaši piraňu ovšem představují žraloci, kterým se vyhýbejte.
Gen
Postřehové hry - 18x
Vašim úkolem v této hře je dopravit malé zelené kuličky do modré buňky. Musíte si však dávat pozor na nástrahy, které na Vás v jednotlivých kolech čekají. Klikněte na zelené kuličky a doveďte je do cíle.
Antarctic Expedition Mahjong
Postřehové hry - 37x
Ukažte co ve vás je a jaký máte postřeh v této pěkné superhře ve stylu mahjongu. Tentokrát je celá hra laděna do chladného stylu za polárním kruhem. Snad vám u hraní nezamrzne mozek a dobře se pobavíte.
Tadpole
Postřehové hry - 33x
Tapdole je kombinace různých stylů her. Nacházíte se v lidském těle a potřebujete se s buňkou dostat na místo určení, přičemž cestou bude potřeba posbírat určité věci. Dejte se do práce a snažte se logicky zapřemýšlet, kudy by se nejlépe dalo dostat k buňce. Cesta někdy není na první pohled jasně viditelná.
Crazy Penguin Catapult
Postřehové hry - 39x
V této hře se stanete velitelem armády tučňáků , kteří jsou ve válce s ledními medvědy. Je to velice nemilosrdný boj. Nejprve budete muset dostat co nejvíc tučňáku do vzduchu a potom zaútočit na medvědy.
hra v Unity3D
Best Bus 3D Parking
Postřehové hry - 20x
Jste fanoušky řízení a parkování vozidel? V této hře si užijete obojí. Budete řídit autobus a snažit se ho přesně zaparkovat na vytyčené místo. Hra je v pěkné 3d grafice a nepochybně vás zaujme. Takže vzhůru za volant.
Cups Game - skořápky
Postřehové hry - 30x
Skořápky patří v dnešní době již mezi naprosto klasické hry. V dřívějších dobách patřily skořápky mezi velice časté hazardní hry. Cíl hráče je jednoduchý. Musí přesně sledovat kuličku, kterou skořápkář přehazuje mezi jednotlivými pohárky, aby posléze mohl odhalit, kde se schovává ona kulička. Potřebujete opravdu dobrý postřeh.
Tuti Fruti Crush Saga
Postřehové hry - 22x
Zábavná spojovačka nejméně tří stejných symbolů. Hra obsahuje 10 úrovní a k tomu, abyste postoupili dál musíte nahrát určitý počet bodů. Proti bude stát časové omezení, takže hledejte kombinace opravdu rychle.
Neon 2
Postřehové hry - 21x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Chicken Head Dinner
Postřehové hry - 25x
Šílená postřehová hra Chicken head dinner dokonale otestuje vaši schopnost rychlého klikání a nezřízeného sekání hlav nebohé drůbeže...)
Calaveras
Postřehové hry - 24x
Jednoduchá postřehovka na spojování tří stejných objektů. Cílem je posouvat lebky tak, abyste vytvořili vedle sebe tři se stejnou barvou. Hra nabízí dost úrovní, které se postupně stávají tvrdým oříškem, ale pokud na to máte, budete úspěšní.
Sonic Heroes Puzzle
Postřehové hry - 105x
Hra Sonic Heroes Puzzle by se dala zařadit hned do dvou kategorií. Jedná se o logickou hru, protože u ní musíte dostatečně uvažovat, ale zároveň jde o postřehovou hru, jelikož musíte dávat pozor a rychle jednat. Na starost dostanete různé kuličky, v nichž se nacházejí hlavní postavičky ze seriálu o ježku Soníkovi. Tyto kuličky musíte přiřazovat k sobě, aby vznikaly vždy minimálně trojice.
Biking in Amsterdam
Postřehové hry - 20x
Každý určitě zná Amsterdam, který je protkán sítí cyklostezek. Na jedné takové se můžete virtuálně projet. Projeďte se Amsterdamem na kole, překonávejte překážky a pěkně se bavte. Je to super hra.
Crown Jewels
Postřehové hry - 39x
Klasická jednoduchá online hra na téma spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice královských korun. Nebude to tak snadné, jak se může zdát, protože každá úroveň je omezena časem.
Little Ninja
Postřehové hry - 39x
Parádní gameska, ve které budete bojovat proti zlým jednotkám. A jak na to? Máte k dispozici dvě zbraně a navrch ještě teleport. Budete potřebovat dobrou mušku a skvělý odhad. Zvládnete dohrát všechny úrovně?