Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hledání slovíček
sponzorované odkazy

Hledání slovíček

Hrajete online hru Hledání slovíček

Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.

ovládání hry Hledání slovíček

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 1597x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Perfect Pizza
Postřehové hry - 25x
Dobrých kuchařů je hodně, ale dělat výbornou pizzu, na to je potřeba skutečné kulinářské umění. Myslíte si, že jste schopni připravit pizzu přesně podle receptu, aby ji ocenil i ten největší gurmán?
Angular Momentum
Postřehové hry - 26x
V této spíše oddechové skvěle graficky i hratelně propracované hře budete hrát jako kulička, která se pokaždé z jednoho teleportu snaží dostat do druhého.Touto šedo-modrou kuličkou se vždy musíte trefit do jamky, která se nachází na konci každé mise.
Dwarf Toss
Postřehové hry - 30x
Sympatická oddechovka, ve které budete v roli siláka házet jednoho nebohého trpaslíka co nejdál. Nejprve zvolte vhodný směr letu a také rychlost. Postupem času získáte peníze, za které si koupíte vylepšení.
The Red Dwarf Game
Postřehové hry - 30x
Červený trpaslík patří mezi nejlepší komediální seriály se sci-fi tematikou. Díky tomu se můžete těšit i na hru The Red Dwarf Game, kde si vyzkoušíte řízení malé vesmírné lodi Kosmik, se kterou se potřebujete vyhýbat všemu nebezpečnému. Pokoušejte se posbírat palivo, jinak se příliš daleko nedostanete.
A Dragons Tale
Postřehové hry - 728x
V této bezvadné hře je Vašim úkolem najít pět rozdílů. V tomto příběhu se narodil malý dráček, aby jste zjistili, jak příběh pokračuje, musíte najít pět rozdílů a tím postoupit na další stránku. Zjistíte, jak celý příběh skončí?
Where Is My Left Sock?
Postřehové hry - 20x
Pokusíte se pomoci panu Shenovi najít deset ztracených ponožek? Nutně je totiž potřebuje na nadcházející letní dovolenou. Je to jednoduchá hledačská hra, ale docela chytlavá.
Blackbeards Assault
Postřehové hry - 6x
Této hře nechybí akce ani příběh. Budete se mstít pirátům za smrt vašeho otce. Přemozte velkého hada, který je z barevných kuliček. Střílejte do něj další kuličky tak, aby jste spojili tři stejně barevné kuličky a ony zmizely.
Rolling Angry Birds
Postřehové hry - 54x
Poměrně jednoduchá postřehová online hra se známými ptačími hrdiny Angry Birds. Pusťte se do hry a snažte se vyrovnávat rovnováhu na otočné ploše a přitom ještě sbírejte růže.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 62x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
Bubble Sky
Postřehové hry - 42x
Klasická oddechová online hra na spojování tří stejných balónků. Jak už je u těchto her zvykem, musíte z hrací plochy postupně odstranit všechny balónky. Přejeme vám pevnou ruku při míření na balónky.
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 49x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 49x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
Mad Burger
Postřehové hry - 698x
Pokud rádi hrajete hry na téma leť co nejdále, tak vás tato hra Mad Burger jistě osloví. A kdo nebo co bude létat? Pokud tušíte, že to bude hamburger, tak získáváte bludišťáka :). Vystřelte hamburger a snažte se ho ovládat tak, aby doletěl hodně daleko.
Fireworks
Postřehové hry - 289x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.
Test koordinace
Postřehové hry - 32x
V této hře si můžete vyzkoušet vaši koordinaci, rychlost a přesnost. Máte zde pár úkolů, u kterých si to můžete vyzkoušet. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Nudit se určitě nebudete. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete.