Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hledání slovíček
sponzorované odkazy

Hledání slovíček

Hrajete online hru Hledání slovíček

Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.

ovládání hry Hledání slovíček

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 752x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Crazy Flip
Postřehové hry - 46x
Kdo by jako dítě nehrál bezvadnou hru pexeso. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, tentokrát jsou kartičky s motivy zvířat. Zapamatujte si obrázky a postupně je po dvojicích obracejte.
Color Balls Solitaire 2
Postřehové hry - 41x
Pokračování poměrně dobré a úspěšné onlinovky Color Balls Solitaire. O co ve hře jde? Budete vystřelovat barevné míčky a snažit se tvořit alespoň trojici stejných míčků. Cílem je tradičně vyklidit celé hrací pole.
Crown Jewels
Postřehové hry - 39x
Klasická jednoduchá online hra na téma spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice královských korun. Nebude to tak snadné, jak se může zdát, protože každá úroveň je omezena časem.
16
Postřehové hry - 12x
Jednoduchý název, celkem jednoduchá grafika, ovšem naprosto skvělá hratelnost a chytlavost. Jde o jakousi skákačku, která nabízí nespočet levelů. Musíte se dostat k zelené ploše a vyplnit ji svou kostkou.
Monster-mash
Postřehové hry - 587x
Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.
Dogi Bubble Shooter
Postřehové hry - 50x
Oblíbený bubbleshooter v trochu jiném kabátku. Tentokrát kuličky sestřelujete pomocí pejska. Jinak jsou ale pravidla zcela typická - snažte se spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Dokážete dohrát nejvyšší skóre?
Balloontastic
Postřehové hry - 14x
Jednoduchá chytlavá online hra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je praskat balónky, ovšem ne v hlemýždím tempu. Musíte pěkně rychle, jinak pro vás hra brzy skončí. Hledejte bonusové balónky a ty, které jsou dobře oceněny penězmi.
Cosmic Switch
Postřehové hry - 736x
Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.
Dress my Baby
Postřehové hry - 24x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.
Pokemon Diamond
Postřehové hry - 38x
Pěkná spojovačka ve stylu oblíbených Pokémonů. Jak už to v podobných hrách bývá, budete hledat stejně barevné dílky a snažit se je spojit do trojic. Tím se postupně hrací pole čistí a před vámi se ukazuje obrázek Pokémona.
Good Game Poker
Postřehové hry - 42x
Neškodná, ale zato velmi chytlavá karetní hra Poker. Tentokrát se jedná o multiplayer verzi, ve které budete soupeřit s hráči z celého světa. Pokud máte rádi poker, oblíbíte si i tuto bezpečnou online hru.
Bubble Mix
Postřehové hry - 63x
V této zajímavé postřehové webovce na vás čeká celkem 20 náročných úrovní. Cílem je tvořit trojice stejných bublinek. Ovšem není to tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře promýšlejte tahy.
hra v Unity3D
Heap of Trouble
Postřehové hry - 19x
Pomozte Stevenovi zabalit všechny předměty do krabice. Zní to jednoduše, ale není tomu tak. Musíte využít nápověd a svého umu, abyste nakonec krabici zavřeli. Graficky i hratelně velmi příjemná hra v Unity3D.
Call of Atlantis
Postřehové hry - 7x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy minimálně tři stejné obrázky. V každém kole musíte poskládat obrázek, který se nachází v pravém horním rohu. Uděláte to tak, že části z obrázků posunete až dolů a tím je získáte.
Perfect Pizza
Postřehové hry - 24x
Dobrých kuchařů je hodně, ale dělat výbornou pizzu, na to je potřeba skutečné kulinářské umění. Myslíte si, že jste schopni připravit pizzu přesně podle receptu, aby ji ocenil i ten největší gurmán?