Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hledání slovíček
sponzorované odkazy

Hledání slovíček

Hrajete online hru Hledání slovíček

Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.

ovládání hry Hledání slovíček

myší, viz instrukce ve hře • 0.35 MB • 3653x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 27x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.
Rocket Rush 2
Postřehové hry - 21x
Raketoplán se potřebuje dostat do potřebné výšky, což ale rozhodně nebude jednoduché. Musíte dávat pozor na nebezpečné překážky na trati, které postupem času budou stále více nepříjemné. Najděte správný rytmus a místo, kudy by se dalo proletět, aniž by raketoplán explodoval. Pokuste se získat co nejvíce hvězdiček.
Addup - super chytlavá hra
Postřehové hry - 24x
Addup si určitě oblíbíte. Vaším úkolem je vybrat balónky s čísly tak, aby konečný součet byl vždy 10. Během hry můžete využít i několik bonusových balónků. Pokud některý z balónků doplachtí až k zemi, hra pro vás končí...
Toilet Run
Postřehové hry - 64x
Závod, kreslení a napínavý skok do záchodového šílenství čeká na vás ve hře Toilet Run – kde cesta k záchodu se mění v adrenalinovou jízdu! Toilet Run je zábavná a napínavá hra, která prověří vaše rychlé myšlení a kreslící schopnosti. Vaším úkolem je nasměrovat zoufalé postavičky k jejich osobním záchodům tím, že pro ně nakreslíte jedinečné cesty. Ale pozor! Jedna srážka a vše může jít do ztracena! Nezapomeňte se vyhnout i hrozivému hlídacímu psovi, jinak je konec hry. Každá sekunda se počítá v této zběsilé honičce s časem – a ostatními uživateli toalet! Chop se tedy pera a pomoz jim zvládnout ten nejnaléhavější běh jejich životů ve hře Toilet Run!
Moss
Postřehové hry - 36x
V této hře se pokusíte s malým zeleným balonkem, který má chování přísavky, překonat všechny překážky, které se ve hře vyskytují. Cílem hry je vše zvládnout správně v co nejkratším čase.
Apple Cannon
Postřehové hry - 23x
Vaším úkolem je s chlapcem hodit jablíčko do košíčku. Máte určen počet, kolik těchto jablíček musíte do tohoto košíčku hodit. Dejte se do toho a dávejte si pozor, abyste zbytečně košík nepřestřelovali.
Blockade Blitz - chytlavá online hra
Postřehové hry - 21x
Graficky velice hezká hra Blockade Blitz staví svůj úspěch na klasických hrách typu Arkanoid nebo Break Out. Opět jde o pinkání a rozbíjení kvádrů. V této hře je ovšem řada vylepšení. Sbíráte bonusy, můžete tak mít třeba více míčků nebo se proměnit v aliena a bloky místo odpinkávání střílet. Rozhodně doporučuji. Hra Blockade Blitz se ovládá myší a klávesou Z (pokud máte bonus Omnitrix).
Reach for the Sky
Postřehové hry - 20x
V této hře se setkáte se studenty, kteří si udělali z knih velkou zábavu. Místo toho, aby nad nimi dlouhé hodiny sedili a vyčetli z nich moudra, rozhodli se po nich vyskákat co nejvýše do nebe.
hra v Unity3D
Chili Breakout
Postřehové hry - 41x
Jednoduchá online hra vytvořená v enginu unity3D. Je to tak trochu ve stylu klasické hry Arkanoid. Akorát místo prkna je použita chilli paprička a celé se to odehrává pod vodou. Ideální záležitost na odreagování.
Jumper
Postřehové hry - 34x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Sherwood Shooter 2
Postřehové hry - 33x
Pěkná postřehová super hra s mířením na terč, tentokrát budete mířit na jablko. To má na hlavě udatný zombík, kterému však nebude příliš vadit, pokud to trefíte třeba do oka. Zábavná online hra.
Booby Traps
Postřehové hry - 66x
V této postřehové bludišťovce budete ochraňovat kuličky. Nejprve rozmístěte pastičky a snažte se zneškodnit co nejvíce útočících nepřátelských jednotek. Jinak je to hodně dobrá hra ve stylu tower defense.
hra v Unity3D
3D Army Tank Parking
Postřehové hry - 46x
Povedená 3D parkovací hra v Unity. Tentokrát však nepůjde o parkování obyčejného auta, ale o těžkotonážní tank. Masivní vozidlo dokonale prověří vaše schopnosti. Celkem na vás čeká 20 misí.
Hedgehog Launch
Postřehové hry - 34x
Vystřelte ježka do vzduchu za pomoci praku a pokuste se jeho pohyb řídit pomoci raket, které má ježek za pasem. Při letu sbírejte různé mince a bonusy. Dokážete se s ježkem dostat až do vesmíru?
Fish Tales 2
Postřehové hry - 33x
Je mnoho her s rybami, ve kterých začínáte jako malá téměř neškodná rybička a postupným požíráním evolujete do megaryby. Nejinak je tomu i v této pěkné online hře. Podaří se vám co nejrychleji požírat malé rybky?