Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Just Shoot - prostě střílečka
sponzorované odkazy

Just Shoot - prostě střílečka

Hrajete online hru Just Shoot - prostě střílečka

Název hry hovoří za vše. Cílem je zkrátka střílení na všechny strany a na všechny nepřátele. Konkrétně budete ničit dotěrný hmyz. Sbíráním bonusů a peněz si rozhodně nepohoršíte.

ovládání hry Just Shoot - prostě střílečka

myší, viz instrukce ve hře • 3.16 MB • 836x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Alaskan Adversary
Akční hry - 0x
Jako vědec jste přijel zkoumat ledovce na Aljašce. Jenže původní obyvatele nejsou zrovna přátelští a nejraději by vás zabili. Celá vaše vědecká výprava se díky tomu změnila v boj o vlastní život.
The Pyro Guy
Akční hry - 1x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...
Sea Assault
Akční hry - 29x
Staňte se velitelem bojového člunu a utkejte se s nepřáteli. Klávesami A a D můžete člunem pohybovat a vyhýbat se tak střelám. Klávesou S pouštíte hlubinné bomby. Vzdušné cíle zaměřte myší a klikem střílejte. Snažte se chytit zelené balóny, které vám doplní munici.
Smo Arena Fighter
Akční hry - 1x
V této skvělé hře si můžete vybrat jestli chcete bojovat proti mnoha nepřátelům nebo se pokusit co nejdéle přežít. Vyberte si z mnoha stylů boje a snažte se vydržet co nejdéle. Za každý odehraný zápas získáte určitý počet peněz, díky kterým si budete moct vylepšovat své zbraně.
Dead Frontier 3
Akční hry - 2x
Projděte městem, které je přeplněno zombíky a krvelačnými ptáky a zničte vše, co Vám přijde pod ruku. Chce to rychlý postřeh a dobrou mušku. Bez těchto dvou věcí v této hře neuspějete. Pusťte se do toho.
Super Ninja Strike
Akční hry - 0x
Jste velice obávaný ninja, který se rozhodl konat dobro. I za cenu obětí na straně nepřátelských zločinců. Nejprve vás však čeká malý trénink u mistra bojových umění. Poté můžete vyrazit do akce, která není zrovna jednoduchá. Super Ninja Strike se ovládá šipkama a klávesami A, S, D.
Flash Element 2
Akční hry - 0x
Tato obranná hra vás vcucne a nepustí. Vyberte si mapu a potom se pusťte do stavění obranných věží kolem cest. Musíte se postarat o to, aby byli vaši nepřátele zastřeleni a nemohli vám ukrást vaše elementy, které potřebujete.
Missing Duckling
Akční hry - 0x
Matka kachen zůstala uvězněna v bublině a to hodně daleko od své rodiny. Pokuste se ji zachránit svými kachničkami, které budete vystřelovat z děla. Je to opravdu roztomilá hra a je celkem stejná jako Angry Birds.
Powerfox 4
Akční hry - 3x
Autoři oblíbené hry s názvem Powerfox využívají popularity mezi hráči a vydávají jedno pokračování za druhým. Tentokrát už se můžete potěšit hned čtvrtým dílem poměrně zajímavé herní série. Vydejte se s malou lištičkou do boje proti velkým indickým božstvům, která dovedou být poměrně nebezpečná, takže pozor na ně!
Ooni Battle 2
Akční hry - 1x
Je čas na další válku mezi těmito dvěmi tábory. V této strategické hře budete muset vybrat ten správný útok na svého nepřítele a zaútočit na něho. Tak se do toho dejte a sbírejte také nějaké mince, abyste si pak mohli vše vylepšit.
Pendekar
Akční hry - 0x
Klasická bojová hra, ve které se utkáte s několika celkem neškodnými útočníky a posléze i s velkým Bossem. Právě poslední protivník vám dá pěkně zabrat, překonat ho není lehké. Bojovník se ovládá šipkama, A je útok, S výskok a klávesou D sbíráte nebo pouštíte zbraň.
Werewolf Vampire War
Akční hry - 58x
Vlkodlaci a upíří se vydali na společný závod, ale vztah mezi nimi je opravdu mizerný. Se zvýšujícím se počtem lidí se stávali menšími a menšími. Nakonec válka o teritorium ustane.
Coffee Break Hero
Akční hry - 2x
Pokuste se v této super hře probojovat proti nepřátelským hrdinům. V ruce držíte meč a štít se kterým budete odvrácet útoky nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
The Last Stand
Akční hry - 0x
Děsivá hra The Last Stand se odehrává v místech, kde spíše než na živáčky narazíte na mrtváčky v podobě zombie. První den jste sami pouze s vaší pistolí a chatrnou obranou. Pokud přežijete noční útok zombies, můžete přes den opravovat obranu, hledat lepší zbraně nebo se pokusit najít nějaké živé lidi, kteří by vám v boji pomohli.
Stealth Hunter 2
Akční hry - 0x
Máme tady hru, ve které musíte se svým hrdinou velice potichu chodit po nepřátelském území a zjístit hned několik věcí. Vyhýbejte se jakémukoliv kontaktu s nepřítelem. Můžete se k němu přiblížit a zlomit mu vaz.