Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Just Shoot - prostě střílečka
sponzorované odkazy

Just Shoot - prostě střílečka

Hrajete online hru Just Shoot - prostě střílečka

Název hry hovoří za vše. Cílem je zkrátka střílení na všechny strany a na všechny nepřátele. Konkrétně budete ničit dotěrný hmyz. Sbíráním bonusů a peněz si rozhodně nepohoršíte.

ovládání hry Just Shoot - prostě střílečka

myší, viz instrukce ve hře • 3.16 MB • 507x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 560x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!
Nuclear Plant 2
Akční hry - 2x
Vaším úkolem je ubránit tuto jadernou elektrárnu a přežít. Nebudete to mít jednoduché, ale určitě se vám to povede. Tak si držte své nepřátele od těla. Dávejte si pozor, aby vás v této super hře nezabili.
Barbarian
Akční hry - 1x
Zlý čaroděj Drax uvěznil krásnou princeznu Marianu a váš úkol není nic menšího než Marianu osvobodit. Pokud jste dobří, utkáte se s 12 bojovníky a nakonec s tajemným Draxem. Hra má sice poněkud nemoderní grafiku, která vám připomene spíše 90. léta a počítače Amiga, nicméně i tak se jedná o dobře hratelnou akční řežbu. Tip: Doporučuju ihned si podřepnout, jinak vám protivník setne hlavu ;).
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 4x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
hra v Unity3D
Shambles
Akční hry - 4x
Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.
Pirates Adventure
Akční hry - 0x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
MindScape
Akční hry - 1x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
Sky Quest
Akční hry - 4x
Snažte se uchránit svůj holý život a svou loď před útoky nepřátel. Tahle skrolovací střílečka nabízí uspokojivou grafiku a celkem dobře se hraje. Myslíte si, že dokážete překonat všechny nepřátele a vyhnout se střelám?
Mortal Kombat Karnage
Akční hry - 1x
Mnoho lidí má v oblibě akční film s názvem Mortal Kombat, který se proslavil v devadesátých letech. Z jeho slávy se rozhodlo vytěžit něco i několik počítačových her a Mortal Kombat Karnage je jednou z nich. Zahrát si v ní můžete hned v několika zajímavých módech, kde se popasujete s poměrně silnými soupeři.
The Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 1x
První díl hry byl poměrně úspěšný, a proto na sebe jeho pokračování nemohlo nechat dlouho čekat. Opět se setkáte s nekonečným množstvím nebezpečných zombie, které se snaží sníst, co jim přijde na dosah. Za každého zlikvidovaného nemrtvého obdržíte určitý počet bodů, za které si později nakoupíte vylepšení.
Batman Versus Mr Freeze
Akční hry - 1x
Pěkná a jednoduchá online hra s Batmanem. Ten tentokrát zápasí se zlounem, po kterém střílí střely. Ovládání hry je snadné - šipky doprava/doleva jsou pohyb, nahoru/dolu střely.
Min-Hero: Tower of Sages
Akční hry - 0x
Vytrénujte své hrdiny a zkuste své štěstí v soubojích s dalšími hrdiny. Hra nabízí příjemnou grafiku, skvělou hratelnost a samozřejmě nemůžeme nezmínit ani pěknou porci zábavy, která na vás ve hře čeká.
Railroad Rampage
Akční hry - 1x
S vaším šerifem si musíte udělat pořádek. Nepřátele se snaží převzít vlak a vy jim v tom musíte zabránit. Postřílejte je a dejte si pozor, aby vás nezabili. Dejte se do toho v této super hře a nenechejte se.
Muay Thai
Akční hry - 1x
Už název hry vám napoví že se jedná nemilosrdnou mlátička, která lehce připomíná starého dobrého tekena. Ve hře postupujete dále tak že porážíte své protivníky a vždy na konci levlu jste vyzváni na boj s hlavním bossem..
Boys vs Girls
Akční hry - 1x
Zahrajte si dívčí nebo naopak klučičí válku. Zvolte si za koho chcete válčit a poté se pokuste zničit svět vašich nepřátel. Klasická akční arkáda, ve které vám k ovládání stačí myš a šipky.