Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Just Shoot - prostě střílečka
sponzorované odkazy

Just Shoot - prostě střílečka

Hrajete online hru Just Shoot - prostě střílečka

Název hry hovoří za vše. Cílem je zkrátka střílení na všechny strany a na všechny nepřátele. Konkrétně budete ničit dotěrný hmyz. Sbíráním bonusů a peněz si rozhodně nepohoršíte.

ovládání hry Just Shoot - prostě střílečka

myší, viz instrukce ve hře • 3.16 MB • 1471x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Battle Gear 3
Akční hry - 34x
Ubraňte se nepřátelům v této super hře. Dávejte si pozor, aby vám nezničili základnu. Tak se do toho dejte a vytvářejte stále nové vojáky. Nesmí se vám stát, abyste neměli žádnou armádu, která by vaši základnu ochránila.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 39x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
Gunball Arena
Akční hry - 27x
Armor Games si pro hráče připravují neustále velké množství zajímavých her a ta s názvem Gunball Arena rozhodně není výjimkou. Ze začátku máte k dispozici pouze primitivní zbraň a to samé mají i nepřátelé. Postupem času ovšem musíte čelit mnohem lépe vyzbrojeným nepřátelům a sami získávat také výhody.
Kings Island
Akční hry - 27x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Zombie Typocalypse
Akční hry - 7x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 49x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.
Matrix Rampage
Akční hry - 21x
Pěkná akční hra s hlavním hrdinou Matrixu. Náš Neo má za úkol vypořádat se se všemi nepřáteli v paneláku, a beze zbraně to nebude snadné. Proto je nejlepší co nejrychleji sebrat některému z agentů pistoli.
Jarbot
Akční hry - 33x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.
Ooni Battle 2
Akční hry - 42x
Je čas na další válku mezi těmito dvěmi tábory. V této strategické hře budete muset vybrat ten správný útok na svého nepřítele a zaútočit na něho. Tak se do toho dejte a sbírejte také nějaké mince, abyste si pak mohli vše vylepšit.
Camper Strike
Akční hry - 2570x
Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.
Alloy Tease
Akční hry - 21x
Pěkná akční hra Alloy Tease vás zavede přímo do ohniska bojů s nepřátelskými zmutovanými krysami a psy. Boj s nimi nebude lehký, naštěstí máte na pomoc své silné pěsti a pro začátek lehký kulomet. Postupně získáte silnější zbraně, nicméně proti vám také nastoupí silnější potvory.
Nameless
Akční hry - 23x
V téhle zábavné hříčce budete bojovat proti samotným domácím spotřebičům - těm, kteří by vám za normálních okolností měli sloužit. Nezalekněte se, i kdyby na vás útočil sám mixer. Pokud to zvládnete, odměna vás nemine.
Madness Retaliation
Akční hry - 47x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
Cooperation Part 3
Akční hry - 24x
Třetí část skvělé střílečky, ve které se nudit určitě nebudete. Samozřejmě zde najdete dvě obrazovky, ve kterých budete moct nepřátele ničit. Zničte je všechny dříve, než oni zničí Vás. Neváhejte a pusťte se do hry.
Boxhead Helloween Special
Akční hry - 16x
Speciální helloweenský díl oblíbené hry Boxhead. Tentokrát se se zombíky neutkáte v aréně, ale přímo na ulicích jednoho města. Vaším úkolem je evakuovat skupinku přeživších a ochránit je před útokem zombies.