Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Just Shoot - prostě střílečka
sponzorované odkazy

Just Shoot - prostě střílečka

Hrajete online hru Just Shoot - prostě střílečka

Název hry hovoří za vše. Cílem je zkrátka střílení na všechny strany a na všechny nepřátele. Konkrétně budete ničit dotěrný hmyz. Sbíráním bonusů a peněz si rozhodně nepohoršíte.

ovládání hry Just Shoot - prostě střílečka

myší, viz instrukce ve hře • 3.16 MB • 131x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Boxhead More Rooms
Akční hry - 14x
Boxhead More Rooms je prakticky stejně zábavná superhra, jako díl Boxhead 2. Jste jakýsi igráček v bludišti plném zombíků. Úkol je jasný, zneškodnit všechny zombíky a silnější bossy. Postupem času získáte mnoho účinných zbraní, například brokovnice je pekelně dobrá.
Deer Bitch
Akční hry - 23x
Deer Bitch vypadá jako hra s opravdu netradičním nápadem. Dostanete totiž za úkol likvidaci automobilů, ale k dispozici nedostanete žádné tradiční zbraně. Ke zničení aut totiž poslouží divoká lesní zvěř, konkrétně jeleni. Každý z jelenů má své specifické vlastnosti, kterých se musíte pokusit využít ve svůj prospěch.
Pirates Adventure
Akční hry - 13x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
hra v Unity3D
Red Crucible 2
Akční hry - 9x
Luxusní válečná 3D střílečka. V roli neohroženého příslušníka elitních jednotek se musíte vypořádat s celou řadou nepřátel. Vyzkoušejte bezvadné 3D prostředí a dobře si zastřílejte. Hra je v enginu Unity.
hra v Unity3D
Verdun
Akční hry - 23x
Hra v unity3D isnpirovaná krvavou řežbou z první světové války - bitvou u Verdunu v roce 1916. Unikátní online hra pro více hráčů, která vás zavede do zabahněných zákopů první světové války. Zkuste přežít,
Sky Serpents
Akční hry - 44x
Staňte se naprosto neohroženým válečníkem, který se chystá vylepšit nejlepší bojový výkon historie. Aby toho mohl dosáhnout, potřebuje pozabíjet hned patnáct obrovských létajících hadů. To určitě nebude úkol jednoduchý, ale máte k dispozici svůj meč, se kterým dokážete ohromné věci. Postupujte pečlivě.
Microbe Combat
Akční hry - 21x
V této hře se stanete vědcem, který si vytvořil svůj vlastní virus. Aby jste otestoval jeho účinnost a nezničitelnost, dáte ho do prostředí s jinými viry. Váš virus se teď musí živit proteiny a ostatními viry. Dokáže to?
Kingdom Bow
Akční hry - 4x
Zbavte se svých nepřátel. Vyberte si ze tří her, které chcete hrát a poté se pusťte do střílení. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Jako zbraň máte pouze luk. Pomocí myšky si určete směr a délku doletu. Zvládnete to?
Fight fight 2
Akční hry - 2x
Další z her typu Mortal Kombat nebo Tekken. Stejně jako v těchto nesmrtelných klasikách si vyberete postavu, úroveň obtížnosti a dáte se do boje. Jenom vítěz vyjde z této bitvy živý, tak si dejte pozor.
Madness Hydraulic
Akční hry - 53x
Klasická výtečná střílečka pro kluky. Postavte se hordě nepřátelských jednotek a vydejte se do bludiště, kde na vás čeká celkem 40 suprových úrovní. Po každé úrovni nezapomeňte směnit peníze za životy a vylepšení.
hra v Unity3D
Bow Master Halloween
Akční hry - 25x
Pěkná dušičková online hra vytvořená ve stále oblíbenějším enginu Unity. V roli udatného lučištníka budete sestřelovat bludičky. Dobře a hlavně rychle střílejte. Také hledejte kouzelnou dýni, která vám dodá mnoho bonusových bodů.
Bridge savior
Akční hry - 17x
Pokuste se postavit most a dostat se na druhou stranu břehu ke své přítelkyni, kterou chtějí zabít. Most vám budou bourat lodě a ryby, takže si obrňte nervy. Vše musíte provést co nejrychleji. Vyhrajete tuto hru?
Avatar Arena
Akční hry - 10x
Otestujte vaše bojové schopnosti ve hře Avatar Arena. Nejprve si vyberete národ a pak si upravíte vlastního hrdinu. Po tréninku, ve kterém se naučíte útočné i obranné chvaty, se zúčastníte velkého turnaje. Abyste zvítězili, musíte porazit celkem 20 borců. Hra se ovládá mezerníkem a šipkama.
Arcane Armor Collector
Akční hry - 3x
Rozsáhlá akční superhra s prvky RPG. Ovládáte svého hrdinu, probíjíte se postupně těžkými mapami, kupujete se lepší zbraně a vybavení... a hlavně se skvěle bavíte :).
Rescue Mission
Akční hry - 24x
Prostřílejte se k vašim přátelům a osvoboďte je. Nebude to ale vůbec snadné, v cestě vám stojí dobře vyzbrojená armáda.