Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Bubble Buster - super bublinky
sponzorované odkazy

Bubble Buster - super bublinky

Hrajete online hru Bubble Buster - super bublinky

Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?

ovládání hry Bubble Buster - super bublinky

myší, viz instrukce ve hře • 0.2 MB • 2325x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Incredipede
Logické hry - 2x
Pokud si myslíte, že už vás ve hrách nemůže nic překvapit, pak se jistě podivíte u hry s názvem Incredipede. Setkáte se totiž s naprosto nečekaně vypadajícím tvorem, který se z moře dostane na pevninu, kde se pokusí sebrat lahodné ovoce a poté se s tvorem musíte dostat ještě k zářivému světelnému bodu.
hra v Unity3D
Prison Escape Puzzle
Logické hry - 7x
Velmi parádní a důmyslně navržená superhra z prostředí věznice. Jste uvězněni v cele a vaším úkolem nebude nic menšího než se z vězení dostat ven na svobodu. Vyřešte útěk pomocí různých předmětů. Hra je v Unity.
Box Clever
Logické hry - 1x
Vezměte si do parády malou modrou kuličku, se kterou se potřebujete dostat do cílové oblasti. Cestou narazíte na různé překážky, přes něž se můžete dostat do cíle, ale musíte šikovně vymýšlet různé kombinace. Dávejte si dobrý pozor na nepřátelské jednotky, s nimiž se raději nedostaňte ani do kontaktu.
Qrossfire
Logické hry - 10x
Naprosto originální spojovačka, která nabízí klasický herní princip spoj tři. Novinkou je možnost pohybovat s kostičkami po celé herní ploše. Ve hře nechybějí ani nejrůznější bonusy, které hru ještě více zpříjemní.
Deep Trip
Logické hry - 1x
Logická hra Deep Trip je super hra pro holky i pro kluky. když se budete dostatečně snažit, pak hře rozhodně příjde co nejrychleji na chuť.
Bubble Shooter
Logické hry - 1049x
Bubble Shooter je jedna z nejoblíbenějších miniher, které si můžete na internetu zahrát. Na hracím poli máte barevné balónky, ke kterým vystřelujete vždy po jednom balónku. Cílem je seskupit alespoň tři balónky stejné barvy. Dobře a rychle přemýšlejte, kam balónek umístíte, neboť celá řada postupně klesá...
Awesome Builder
Logické hry - 4x
Zahrajte si na opravdu výjimečného stavitele, který se snaží vytvořit největší budovu na světě. Dostáváte pod ruku různé součástky, z nichž se dají vytvořit celkem zajímavé objekty, stačí je jen vhodně na sebe naskládat, aby se stavba nesesunula do nicoty. Po stranách máte ukázáno, kolik metrů už se podařilo udělat a jak na tom byli ostatní.
hra v Unity3D
Meteor Mash
Logické hry - 2196x
Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.
Sheepish 2
Logické hry - 6x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit potrubí pro svou ovečku tak, aby mohla dojít až do cíle. Budete muset kombinovat různé varianty a prokousávat se levely. První kolo pro Vás bude tutoriálem. Jak daleko zvládnete dojít záleží jen na Vás.
Moosters
Logické hry - 8x
Pokud máte rádi logické online hry, tak si v této super hře přijdete na své a skvěle se pobavíte. Vaším cílem je tvořit páry příšerek. Tímto postupem vyčístíte hrací pole. Ovšem pozor, čas na splnění je omezený.
Bongo Balls
Logické hry - 32x
Jednoduchá hra Bongo Balls je postavena na stejném principu jako například logická hra Pinboliada. Střílíte kuličku mezi ostatní tak, aby se sešly vždy 3 kuličky stejné barvy. Úroveň je dokončena, pokud na dráze nejsou žádné další kuličky. Bongo Balls má tři úrovně, které se postupně zrychlují.
Help Me Fly
Logické hry - 3x
Logická super hra, ve které je hlavním cílem dostat energii k malému letadélku. Díky této energii letadlo vzlétne. Podaří se vám správně propojit herní prvky? Pokud se vám hra líbí, určitě ji sdílejte na facebooku.
Filler
Logické hry - 10x
Filler je další z mála originálních her, které v sobě nesou skutečný zábavný nápad. Vašim cílem je zaplnit celou plochu svými kroužky, které jakoby nafukujete po celé ploše. Nenechte si ale kroužky propíchat.
Mindly Puzzle
Logické hry - 1x
Použijte vaši bystrou mysl a postřeh k řešení různých hádanek v této super hře. V každé úrovni na vás čeká zajímavý rébus, který musíte vyřešit v co nejkratším čase.
Car Ferry
Logické hry - 3x
Pokládejte veškeré bedny, klády, kruhy do trasy, kde musí přejet automobil. Vaším úkolem je přejet na druhou stranu. Snažte se, abyste zaparkovali na tomto trajektu a s autem nespadli do vody.